Vlada Roberta Fica

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Vlada Roberta Fica

Príspevok od používateľa slay »

Ako vnimate prve kroky novej vlady?

// Nazov upravil Tomasito
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Čím kratšie bude ta banda vladnuť, tym lepšie pre Slovensko.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

aj napriek vsetkemu co sa stalo, je podla mna prilis skoro hodnotit tuto vladu. Vlada bola vymenovana a teraz si budu vsetci uzivat 2 mesiace prazdnin ktore maju. Teda navrhujem pockat aspon tych tradicnych 100 dni kym sa pustime do hodnotenia.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Tiez si myslim, ze je zatial skoro na akekolvek bilancovanie... vsak len pred par dnami boli vymenovani statni tajomnici.
recesia
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recesia »

predpokladam, ze to bude najkorupcnejsia a najklientelistickejsia vlada, aku sme doteraz mali, je to jasne z jej prvych zamerov
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

bojim ze ak nechaju Slotu hovorit pre media z pohladu Zapadu pojdeme ci viac do pce... :?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Moc skoro hodnotit. Azda len ze nepisu nezmyselne "cierne knihy", ze ano... :) A po tej predoslej vlade je uz myslim jedno, kto tam je. I tak je uz vsetko v <->... asi tak. 8)
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Tato vlada bude stabilna, je totiz zlozena zo stran, ktore maju k sebe najblizsie ideovo a aj osobnostami.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

jackb napísal:z pohladu Zapadu pojdeme ci viac do pce... :?
Tam už sme, keď EU poslanci za SDKU dali návrh na vytvorenie komisie, ktorá bude monitorovať politické kroky Ficovej vlády... podľa mňa to bolo neetické a niekto neuniesol, že prišiel o výhodný/-e kšeft/-y každý súdi vládu podľa mien v nej, ale mala by sa súdiť podľa skutkov... veľa ľudí nadáva, že sa platí v zdravotníctve a služby sú stále mizerné... nový minister ich do konca hodlá zrušiť... tiež sa zastavilo (zastaví) predávanie nemocníc a posledných strategických podnikov... ostane to v rukách štátu... hmm tie ponuky a investori... bude to ako v írsku, zarobia money... a pôjdu inde... sú ako kobylky... neostanú tu... budú tu max. 3 - 6 rokov, EU sa stále rozširuje a pôjdu tam kde bude lacná pracovná sila... a teraz to je hold na zaplakanie tu... pametá niekto v roku 1998 bol taký ujo fúzatý na bicykli jazdil medzi ľudí a s ľudmi, každí tričká s SDK a ako krásne sa počúvalo, že bude druhé Švajčiarsko, každý ho volil, a stal sa z neho vlezdoprdelka Busha a spol...áno samozrejme môžete preletieť cez SVK územie a ísť na Irak, áno pošleme tam vojakov za zachovanie demokracie, áno prídte rozkradnite nám štát, áno robte si tu čo chcete lebo ste investori a vyhrali ste pochybný tender :roll:
Pokiaľ viem táto vláda chce aby SVK vojaci išli preč z Iraku... nebáli sa niektorí keď prišla správa z IRAKU, že naši ľudia boli v bojovej zóne a boli na nich vystrelé rakety... a pritom robili odmiňovacie práce...
Veľmi sľubne vyzerá aj daňová reforma... dúfam, že niekto bude reagovať na moje slová :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tiez si myslim, ze skoro sudit. Uvidime, ze co fico dokaze porobit s tymto statom, ale treba sa modlit, aby slovensko este viac nezadlzoval, ako sa to podarilo SD v susednom cesku. Pocul som aj, ze cesi to maju dobre, dlhy sa odpustia a bude dobre. Nie je to moc naivne? Dlhy sa horko-tazko odpustaju krjinam tretieho sveta a nie cechom ani nam.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

don.carleone.sk napísal:... dúfam, že niekto bude reagovať na moje slová :)
ty si asi este dobre pamatas casy ked si nosil pioniersku satku, ze?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Cim skor tato vlada padne, tym lepsie pre Slovensko. Nie, necitam z ciernej knihy, vidim co sa deje od ich zvolenia.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

gwixt napísal:ty si asi este dobre pamatas casy ked si nosil pioniersku satku, ze?
Asi ťažko, narodil som sa v roku 1988 :wink:
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

volili ste vy, OBCANIA, tak to tu tak mate, ja idem v septembri do p*ce takze mi to je jedno co sa stane so slovenskom :oops:
ludia na kazdu vladu pi*uju, takze je to jedno ktto vladne (nejsom zastanca ani BOBYHO ani MIKYHO) PEACE
fuler13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fuler13 »

don.carleone.sk napísal:Asi ťažko, narodil som sa v roku 1988 :wink:
tvoje nazory su adekvatne tvojmu veku... :?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

mna len tak sere z cisto praktickeho hladiska ze ked menim teraz 10000 Kc tak je zrazu 800 korun len tak v <> Este pred mesiacom cosi to bolo 13100 SK a teraz 13900 Sk.No nenasralo by vas to??
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

m3thod-man napísal:mna len tak sere z cisto praktickeho hladiska ze ked menim teraz 10000 Kc tak je zrazu 800 korun len tak v <> Este pred mesiacom cosi to bolo 13100 SK a teraz 13900 Sk.No nenasralo by vas to??
nasrat nasralo, ale kurz je raz hore raz dole... s tym nic nenarobis :) ja nieco podobne mam s eurami, co uz ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mne to ani nevadi, ked pridem domov s CZK, som rad. :)
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

pethosk napísal:nasrat nasralo, ale kurz je raz hore raz dole... s tym nic nenarobis :) ja nieco podobne mam s eurami, co uz ;)
sak hej kurz sa kolise.Menim uz pravidelne koruny uz neaky ten piatok ale vacsinou to bolo tak max +- 0,03
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Fica ani jeho vladu nemam rad, ale mali by sme im dat aspon tych 100 dni aby bola aspon nejaka spravodlivost :D Dufam, ze zo svojich slubov splnia co najmenej a cim skor budu predcasne volby. :roll:
Napísať odpoveď