Ako prist co najrychlejsie ku prachom?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Celkom sa oplatí mať rodičov, ktorí pracujú v projektantskej firme. 
Takáto firma totiž vyprodukuje docela dosť papierového odpadu. (Nepodarené výkresy, krabice od hardwaru, staré časopisy, napr. o AutoCADe a pod.) a keď sa to dovezie domov, tak je dobré to vytriediť na farebný a čiernobiely papier, čiernobiely sa vykupuje po 2 Sk a farebný po 0,5 Sk.
Ja som si takto vždy (asi tak každý štvrťrok) zarobil okolo 300 Sk + nejaké časáky na čítanie, o AutoCADe, ComputerWorldy, AutoDesk News a nejaký ten hardware, napr. staré harddisky, myši a staručké RAMky.
Takáto firma totiž vyprodukuje docela dosť papierového odpadu. (Nepodarené výkresy, krabice od hardwaru, staré časopisy, napr. o AutoCADe a pod.) a keď sa to dovezie domov, tak je dobré to vytriediť na farebný a čiernobiely papier, čiernobiely sa vykupuje po 2 Sk a farebný po 0,5 Sk.
Ja som si takto vždy (asi tak každý štvrťrok) zarobil okolo 300 Sk + nejaké časáky na čítanie, o AutoCADe, ComputerWorldy, AutoDesk News a nejaký ten hardware, napr. staré harddisky, myši a staručké RAMky.
prazdniny bez penazi su podla mna v <>. Aj tak cele prazdniny nic nerobit a nudit sa alebo nezmyselne behat niekde po vonku to by sa mi nechcelo. A navyse pytat od rodicov keby som chcel ist len na pivo. To nie radsej budem o 4 vstavat do roboty.atrey napísal:Ja viem ze si mlady a chces si uzivat a bez penazi sa Ti uzivat neda. Ale mas 14 tak vyuzivaj rodicov:-) Ked budes mat 18 potom zarabaj. Ja to aspon tak riesim.A teraz workujem kazdy den. No strasne a prazdniny su v <>. Chces mat aj Ty prazdniny v pi*i?
Ale vies nemozem predsa pytat kazdy den od rodicov cca 100sk ! To je trochu blbe nie ? Chcem si najst proste nejaku brigadu kde by som si zarobil a do konca prazdnin by som mal pokoj!Ja viem ze si mlady a chces si uzivat a bez penazi sa Ti uzivat neda. Ale mas 14 tak vyuzivaj rodicov:-) Ked budes mat 18 potom zarabaj. Ja to aspon tak riesim.A teraz workujem kazdy den. No strasne a prazdniny su v <>. Chces mat aj Ty prazdniny v pi*i?
hmmm umyvat mrtvoli = good ideaBehemoth napísal:Mám kamoša, a jeho kamarát chcel hrávať po nete wow, tak chodil umývať mrtvoli, je to vraj veľmi dobre platené, až nato že bol stále opitý pretože inak by to nevydržal. Spomínal mi ak sa dobre pamätám asi 500 korún na hodinu, ale pracujú tam samí psychopati
on je z vychodu a ako vidim ty si z nitry, to by trosku prerobil na cestovnom, jedine ze by na intraku byval, ale tie mrtvoly sa mi pozdavaju a je to aj dost platene (je pravda ze v normal stave by som to tiez nerobil)KARNEL32 napísal:predaj comp..mas prachov dost...ale ne...najdi si brigadu....moja mama robi na strednej skole a teraz su tu brigady v zahrade....treba polievat, kosit a taqe somariny...mozem sa spytat