Ehm... tak este raz a koncim tu. Moj nazor - nekupuj nic, co moze zvadnut, zhnit, alebo nejak inak stratit svoju povodnu krasu. Ruza by bola ok v pripade, ze nieco oslavuje a nechysta sa mimo domova. Ako som uz napisal - skus si predstavit castovanie s kvetinou a potom, ak si ju chces nechat, tak este aj susenie... A potom nasledne cestovanie domov. Velka sanca poskodenia! Tot moj nazor. HAWK!
podla toho kolko si ochotny investovat a kedze je to dobra kamaratka tak si urcite ochotny investovat dost a navyse ak ju mozno uz neuvidis. Ten naramok je naozaj dobry napad ale aj plysak je good. Ja by som zvolil asi ten naramok nech ho moze nosit stale so sebou.
ten naramok je fakt dobra vec, ale nemusi byt ani tak drahy, ja by som kludne dal aj rucne robeny, alebo gorale zalezi od vkusu, a to ta bude stale pripominat, ale napriklad ten naramok jej daj tak, ze jej ho ty uviazes/nasadis... nie v skatulke
pethosk napísal:ten naramok je fakt dobra vec, ale nemusi byt ani tak drahy, ja by som kludne dal aj rucne robeny, alebo gorale zalezi od vkusu, a to ta bude stale pripominat, ale napriklad ten naramok jej daj tak, ze jej ho ty uviazes/nasadis... nie v skatulke
poupravim ta...das jej ho v skatulke, ona povie ze ''jeeeej'' a potom ho vyberes zo skatulky a nasunies jej ho na krk
hmm. nejake cdcko s vyberom vasich spolocnych fotiek a fakt jej nemusis davat drahy darcek.. ked ste boli spolu vonku.. urcite niekedy, vacsinou len tak zo srandy, povedala, ze by chcela napriklad "tamto" velke cervene auto.... tak jej kup maly model...alebo nieco podobne, proste co ju velmi potesi
jasne naramok je pre kamaratku dost citovy darcek...urcite si na teba spomenie ked sa nan pozrie...ja som dal naramok na valentina priatelke a tiez kamaratke ktoru si vazim (samozrejme nie taky drahy ako byvalej)...priatelke sa roztrhol a mala na haku s tym nieco urobit (dat opravit) kamaratka ho ma stale myslim tym ze kym sa tvojej kamoske neroztrhne, nestrati ho alebo co tak si na teba vzdy spomenie ...