ISPER VS CHASSCO ,ktory je LEPSI ?
-
->slavo<-
Addict
ISPER VS CHASSCO ,ktory je LEPSI ?
rozhodujem sa medzi tymito dvoma a neveim ktory si vybrat
poradte
isper 499sk/mesacne
chassco 599sk/mesacne
chhcem sa este opitat ci neviete ako je to zo statnym prispevkom ci sa to da pouzit aj na tieto internety . lebo na ich strankach som sa otom nic nedocital-.
poradte
isper 499sk/mesacne
chassco 599sk/mesacne
chhcem sa este opitat ci neviete ako je to zo statnym prispevkom ci sa to da pouzit aj na tieto internety . lebo na ich strankach som sa otom nic nedocital-.
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ohladom toho prispevku http://www.telecom.gov.sk/index/go.php?id=2673
Chassco tam je ale Ipser nie.
Chassco tam je ale Ipser nie.
matka ma isper, ale sa mi zda ze to premenovali na petrzalka.net neviem, sranda tahalo jej toi naposledy od 1 do 2,8 mb, normalne som nechapal, som mal stiahnuty sp2 za nejakych 12 minmut, odvtedy som u nej nebol tak neviem jak je na tom ale vravi ze stale je to dost rychle a plati 500 sk... najlepsie bude ak tam zavolas do oboch a poinformujes co bude pre teba vyhodnejsie 
-
->slavo<-
Addict
mas ho_? prosimta urob test http://dsl.cz/rychlost.phpandone7 napísal:ja mam chassco a mam statnu z 599 platim asi 356SK a je dost v poho az na to ze pada ale zase nie tak ze by som roztrhal kabel v zuboch![]()
![]()
btw: pocul som ze isper je viac v poho jak chassco ze je to rychle ale to som len pocul
a este jeden http://www.speedmeter.sk/ dakujem ti moc posli mi sem tie vysledky.
no lebo povime vam takto za mojim barakom postavili dalsiu mikrovlnku , isper
ale zasa neviem ci je uz v nasom baraku zavedene toto pripojenie ked nie tak by som musel za instalaciu platit okolo 2500 korun
ale zasa chassco neziada ziadne peniaze za instalaciu. a a bsolutne nechapem jak ma napoja? a aj na ten isper to co mi daju na strechu antenku .? a co keby to niekto ukradol zo strechy? som zato zodpovedny ja?
nolebo na nete som sa docital Chassco KABEL
ISPer mikrovlnné .
test no.1- Rychlost připojení k internetu: 1018,56 kbit/s
- Rychlost stahování dat: 127,3 kByte/s
-Rychlost odezvy (ping): min 18,833 ms
max 20,611 ms
Ø 19,385 ms
test no.2 -Rýchlosť prijímania dát (download) : 117,9 kB/s ( 943 kbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 33,7 kB/s ( 270 kbps )
btw mal som zapnute icq a rapidcheck
btw2 nj chassco taha kabel na strechu a potom do bytov takze zalezi od polohy a asi to musia schvalit susedia bo na strechu musia dat nejaku hovadinu a neviem a co sa tyka mikrovlnky urcite za to nebudes zodpovedny ked to ukradnu
- Rychlost stahování dat: 127,3 kByte/s
-Rychlost odezvy (ping): min 18,833 ms
max 20,611 ms
Ø 19,385 ms
test no.2 -Rýchlosť prijímania dát (download) : 117,9 kB/s ( 943 kbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 33,7 kB/s ( 270 kbps )
btw mal som zapnute icq a rapidcheck
btw2 nj chassco taha kabel na strechu a potom do bytov takze zalezi od polohy a asi to musia schvalit susedia bo na strechu musia dat nejaku hovadinu a neviem a co sa tyka mikrovlnky urcite za to nebudes zodpovedny ked to ukradnu
-
->slavo<-
Addict
CHEloo?
to co potis? chello je uplny shit no sicemas stabilne pripojenie ale ta rychlost? za tie peniaze sa to neoplati
no povedzmi kdo ti da 15mbit pripojenie za 500sk mesacne? nikto iba isper bezne stahujem 1-3mB/s sice torrenty nefunguju a le naco su mi torrenty ked mame vlastnu DC++ siet kde to ide este rychlejsie
takze tosom chcel internet som si uz vybral je to ISPER a ty co byvaju v PETRZALKE tak iba doporucujem.
moja skusenost bolo chello no ale za skoro 1000korun mesacne sommal stahovaciu rychlost 60-100Kb/s no a to sa mi zdalo malo . tak som presiel na isper no a tu je to ovela lepsie 1-3MB/s je asi lepsie a 500 mesacne je tiez lepsie a vcene balika si mozem zapojit dva compy cize to mam uple zadarmo ked napr napojim suseda namna a strata rychlosti minimalna
ahoj.
no povedzmi kdo ti da 15mbit pripojenie za 500sk mesacne? nikto iba isper bezne stahujem 1-3mB/s sice torrenty nefunguju a le naco su mi torrenty ked mame vlastnu DC++ siet kde to ide este rychlejsie
takze tosom chcel internet som si uz vybral je to ISPER a ty co byvaju v PETRZALKE tak iba doporucujem.
moja skusenost bolo chello no ale za skoro 1000korun mesacne sommal stahovaciu rychlost 60-100Kb/s no a to sa mi zdalo malo . tak som presiel na isper no a tu je to ovela lepsie 1-3MB/s je asi lepsie a 500 mesacne je tiez lepsie a vcene balika si mozem zapojit dva compy cize to mam uple zadarmo ked napr napojim suseda namna a strata rychlosti minimalna
slavo, ja tiez od konca leta mam isper-net. nie kazdemu vyhovuje, zalezi od toho, co clovek ocakava od toho netu a hlavne od toho, CO VIE.
inac, ty si nemal konflikty s vedenim isperu, takze sa tu netvar ako nejaky namyslenec
//edit: tie konflikty su uz neaktualne. To len mali problem s ich byvalou konektivitou a potom ciastocne nezvladali situaciu
inac, ty si nemal konflikty s vedenim isperu, takze sa tu netvar ako nejaky namyslenec
//edit: tie konflikty su uz neaktualne. To len mali problem s ich byvalou konektivitou a potom ciastocne nezvladali situaciu
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tkze ja odporucim Orange Home box ak mas k nemu pristup.Je rychly a bude aj stabilny podla mna lebo facha cez opticke kable.A ak chces daco lacnejsie tak urcite Isper.Je 5x rychlejsi nez chassco a zevraj aj stabilnejsi.Kamosi v triede ho maju a su naozaj spokojny,Chasko je oproti Isperu pomale to mam ja Chassco ekonom a platim o 100SK viac ako v Ispery.Takze urcite z tychto dvoch ti odporucam Isper
.Ale problem je v tom ze na Isper musite byt aspon 5 v dome co by si ho dali zapojit bo jednemu to nezapoja
.S chasscom to bude asi tak isto.