hladam nazov pesnicky ktora bola v prci jednotke ked jimmy robil striptiz pred nadou......take techno...dam to ako prilohu....je to v slabej kvalite ale pri hlasnych reprakoch sa da ...... rozoznat co to je-----no neviem, nazov.....
tatto tema stoji za hovno malo sa pekne po jednej temicke na kazdu pesnickua uz druhy krat cehm vediet nazov jednej pesnicky anic lebo je na predoslej strane apochybujem ze niekto pozeral aj tam.....
a niekto aj na predpredoslu a a vsetkych 16 strann....
Cenayus napísal:tatto tema stoji za hovno malo sa pekne po jednej temicke na kazdu pesnickua uz druhy krat cehm vediet nazov jednej pesnicky anic lebo je na predoslej strane apochybujem ze niekto pozeral aj tam.....
no to je pravda.....
ALE POMOZTE MI S TYM PRCI....HEEEEELP!!!!!
=Erik= napísal:Texas ako song, alebo interpret? Lebo je aj take aj take
texas ako kapela
Cenayus napísal:tatto tema stoji za hovno malo sa pekne po jednej temicke na kazdu pesnickua uz druhy krat cehm vediet nazov jednej pesnicky anic lebo je na predoslej strane apochybujem ze niekto pozeral aj tam.....
vies, vec sa ma tak. tato tema ma podla mna velky zmysel, aj ked je asi pravda ze nie kazdy sleduje vsetky strany, ale je to asi tym, ze si ich uz raz pozrel a sleduje len to aktualne a ked niekto nevie tak nespamuje, ako by si to mozno robil ty. a asi nikto nevie kto spieval to tvoje iii-ii-iii-i ci ake to bolo kvilenie