Nove slovenske hamachi forum

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Ondrejko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nove slovenske hamachi forum

Príspevok od používateľa Ondrejko »

Obrázok

Kód: Vybrať všetko

http://www.forum.hamachi-games.net/
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Cau Ondrejko, ty si mi vtedy na oficialnom fore hamachi pisal do mojho topicu ohladom toho, ze ked mi niekto napise tak sa minimalizuje hra. Je na to riesenie? Mam verziu 0.9.9.9, je ten bug vo verzii 1.0.0.60 opraveny? Pretoze tam sa na mna vybodli tak sa pytam teba.
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mspeedo napísal:Cau Ondrejko, ty si mi vtedy na oficialnom fore hamachi pisal do mojho topicu ohladom toho, ze ked mi niekto napise tak sa minimalizuje hra. Je na to riesenie? Mam verziu 0.9.9.9, je ten bug vo verzii 1.0.0.60 opraveny? Pretoze tam sa na mna vybodli tak sa pytam teba.
tak to ti neviem povedat na 100% ci to je opravene, ja ked som pouzival tie novsie beta verzie, obcas sami stalo ze mi to minimalizovalo hru, hodilo ma do windowsu a niekedy ma hodilo hned naspat do hry alebo to ostalo vo windowse a hra bola minimalizovana. v kazdom pripade treba pouzivat novu beta verziu 1.0.0.60

0.9.9.9 nemam rad, hoci funguje vacsinou dobre, ale nema nove funkcie ktore su v tych novsich beta verziach.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Ondrejko napísal:0.9.9.9 nemam rad, hoci funguje vacsinou dobre, ale nema nove funkcie ktore su v tych novsich beta verziach.
ake funkcie??? nieco co by som aj vyuzil???
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:ake funkcie??? nieco co by som aj vyuzil???
ja uz nepamatam co vsetko je nove

http://hamachi.cc/changes

http://forums.hamachi.cc/viewforum.php?f=14
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Btw ked sme pripojeni 10ti ludia a hra napriklad 8 ludi, tak sa stava, ze sa nemoze nikto napojit, proste to vobec nejde. Podla coho pocita kapacitu siete 16+1 ludi??? Podla toho, kolko je prave pripojenych alebo zapocitava aj tych neaktivnych???
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Btw ked sme pripojeni 10ti ludia a hra napriklad 8 ludi, tak sa stava, ze sa nemoze nikto napojit, proste to vobec nejde. Podla coho pocita kapacitu siete 16+1 ludi??? Podla toho, kolko je prave pripojenych alebo zapocitava aj tych neaktivnych???
pocita aj tych neaktivnych
v podstate kazda normalna hamachi siet je "premium" to znamena ze ma kapacitu 256 ludi
1 vlastnik + 15 basic userov + 240 premium userov (vratane TRIAL premium)
danny707
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danny707 »

ved je jedno, kolko ludi sa moze pripojit do 1 miestnosti. ked chcete hrat viaceri, viac ako 16, staci, ked ten, co vytvara hru, nech vytvori aj novu hamachi miestnost a na nu nech sa pripoja zvysny
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

danny707 napísal:ved je jedno, kolko ludi sa moze pripojit do 1 miestnosti. ked chcete hrat viaceri, viac ako 16, staci, ked ten, co vytvara hru, nech vytvori aj novu hamachi miestnost a na nu nech sa pripoja zvysny
to mas overene, ze sa budu vidiet v hre aj ti ludia co nie su na rovnakej sieti?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

praveze nie.Ja som bol v miestnosti 2 a iny clovek co v hre zakladal miestnost bol v miestnosti 1.No a ja som tu zalozenu hru nevidel.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Mozem to moje hamachi 0.9.9.9 kludne preinstalovat tym novym 1.0.0.60? Pojde to? Alebo to musim odinstalovat, restartovat a potom instalovat?
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mspeedo napísal:Mozem to moje hamachi 0.9.9.9 kludne preinstalovat tym novym 1.0.0.60? Pojde to? Alebo to musim odinstalovat, restartovat a potom instalovat?
kludne mozes preinstalovat ... ono ti hned na zaciatku zahlasi ze mas 0.9.9.9 a ze ci chces upgradeovat ...
hamachi.cc napísal:In other words a network can contain 1 owner, up to 16 basic members and up to 256 premium members.
Napísať odpoveď