nasa mlada matikarka na hodine matiky po nakreseni paraboly na tabulu povedala: vyzera to ako ciapocka na penis (no mal som dost...) a nasa triedna, ta co vsetko hovorila, normalne to mame zapisane v zosite, cisto vyhradene pre nu a jej poznamky... na stuzkovej sme jej to citali, nechapala...
sme mali etiku a sa nas kazdeho profka pytala, ze ako si predstavujeme svojho partnera/ku a spoluziak bol na rade, tak som ho oslovil:
JA: "Povec ako ma vyzerať tvoja nastávajúca?"
SPOLUŽIAK: "Choď do riti... ti nič nepoviem"
PROFKA: "Tak máš zápis!"
mne sa fakt bohovsky lubi hlaska Chestera z LP:
Niekedy ked som sám, premyslam o kečupe.Pretoze ja viem ze je pravda ze sedí tam vo flaske, samo sebou.Ja som presvedcený jeho skutocnostou.Niekedy ked ja som kecup, premyslam jak sedim sam vo flaske,stojac vedla horcice cele dni......
..alebo mne sa lubi este tato:Nehovor ze ta nikto nema rad ved vsetci ludia ta nepoznaju!
A kamarat zadrel:
tvoj oco si honi koko*a rukavicami lebo tam ma blato...
a ja mu na to ze
tvoja mama ked chce orgazmus sa musi opret o pracku ked odtreduje lebo ocovi stal naposledy v roku 89 pocas rovolucie...
alebo chceli sme si s kamosom zapalit a dosiel plyn v zapalovaci a ja ze cim to zapalime a kamarat ze VÁŠŇOU
mne sa paci zader vo VECkovom treku Sa Zobudte: TO MY SME kok**** A VY STE LIETADLO treba pocut
neviemci to tu uz niekto povedal ale to povedal zverina v treku HC
no a tu su take dve moje hlasky co vznikli v tabore: NEHOVORI SA DO PI*E ALE MATO JE SKU*VENY KO*OT -to vzniklo ked kamoš hral na mobile a furt do pi*e
Mato tvoje naklady na zivot su len 36.-sk na kondomy ktore aj tak praskli mi sme boli aspon planovani
no ked som prisiel z chaty so segrou....tak ona zaspala a ja som este kukal nejaky film......a uz som sa uberal aj ja spat......a akurat laham do postele....a sestre zacal zvonit budik....... ona to otocila na druhy bok...a krici :"zabi to ,zabi toooo!!!!" ...alebo potom este kamaratka...bola u nas....a tiez spala.....ja idem na WC....a pocujem.....dal si tam tu hlinu???kukam na nu ze coo...a rehot........spytam sa ze coo??...a ona.....kur*a...zasadil si ten kvetinaac!!????:D
No ked sme boli trochu mimo a mali sme diskusiu že čo je boh tak y jedného vyšlo- Boh je prakaticky len chemická rovnica.No možno to neni moc smiešne ale vtedy to teda bolo a dosť.
N!TrO napísal:minule v skole...kamos dostal zlu znamku zo sloviky, z nejakej previerky a povedal "kuur*a!" ucitelka pozrie na neho a dalsi kamos "aky ko*ot", dalsi "co vam je*e ?"...ucitelka sa mohla zblaznit
very nice.. vy sa tam na hodinach asi nienudite coo???:D...no my sme nieco podobne zazili...proste nasa dejepisarka.....sa nechutne vo vsetkom vyziva......a raz proste vravela ze to ti japonski vojaci tak robili......ved viete too kam....hmmm....ka.....hmmm.....a kamarat zo zadu...kamasutra??:D
Ete predtym: "Ty voe, jsem samice, jsem samice ty voe!" Mno a teras.................. nvm...... no jasne.... moje oblibene slovicko: Hovnoooooooooooooooooooooooooooooooo!