Apple Mighty Mouse
-
mikkimikki
Medium Professional
Apple Mighty Mouse
Nazdar, mate s trouto myskou nejake skuseosti, ako sa s nou pracuje a tak ... (http://www.applecentrum.eu/?page_id=1124663025)
dik
dik
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mame. Ako uzivatelovi klasickej mysky sa mi s nou pracuje otrasne. Myska sa stlaca cela, jednoducho hroza. O pravom kliku ani nehovoriac (podrzat Apple tlacitko+klik) Je to sila zvyku, ale pokial by si striedal PC a MAC, resp. klasicku mys a apple mys, tak by si prisiel o nervy. Naviac sa mi zda ze ma velmi slabu citlivost.
Re: Apple Mighty Mouse
musis si na to zvyknut, vcera som ju kupoval, stala 2260 SK, si myslim ze taky razer, hoci priplatis ale mas kvalitku a good ovladanie, toto je fakt hroza, ale sila zvyku, niekto mozno na to neda dopustit, naj by bolo ak by si si ju vyskusal a potom sa rozhodol...mikkimikki napísal:Nazdar, mate s trouto myskou nejake skuseosti, ako sa s nou pracuje a tak ... (http://www.applecentrum.eu/?page_id=1124663025)
dik
-
prask
Light Professional
tiez som mal tu mys bohuzial v rukach. ruky prec od mysi od apple, nastastie vacsina novych mysi nema problem s OSX samozrejme cez USB. aj my vo firme uz ficime na klasickej PC mysi a to je neporovnatelne.
citlivost tych mysi je uplny standard da sa to porovnat s 800dpi mysou.
ale mne sa zle drzala je nizka neprijemna na pracu hlavne s grafikou.
k tomu pravemu kliku na apple mysi je to ctrl+click
a este pri 9 systeme to robilo stranu zlobu aspon u mna
citlivost tych mysi je uplny standard da sa to porovnat s 800dpi mysou.
ale mne sa zle drzala je nizka neprijemna na pracu hlavne s grafikou.
k tomu pravemu kliku na apple mysi je to ctrl+click
a este pri 9 systeme to robilo stranu zlobu aspon u mna
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
-
t0m4s3
Admin
no ono kedysi ta myska mala iba jedno tlacitko a stlacala sa cela plochamikkimikki napísal:no takze ako ste uz napisali preed tym ze kazdy ma na to iny pohlad - dnes som bol v apple a skusal som ju a podla mna je perfekne, mne sa s nou nahodou strane dobre pracuje aj klika, a na tejto mighty mouse sa uz pri stlaceni praveho tlacitka mysi nemusi stlacat CTRL
-
mikkimikki
Medium Professional
jaj ... a inak som tam videl asi tuto mysku co vravis aj ty ... bla taka pekna priesvitna .. a v strede ... vo vnutry mala taky cierny model ... ale nevedel my v obchode povedat cenu .. nevies ci sa to da ak ak sa da tak kde kupit, lebo nikde na nete som ju uz nenasiel ... vola sa to myslim APPLE PRO MOUSEt0m4s3 napísal:no ono kedysi ta myska mala iba jedno tlacitko a stlacala sa cela plocha