Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

imho to neboli dospeli ludia co tie kamene hadzali ale male decka.... a hasici uz povedali ze ak tam budu muset ist najblizsie zase ze poziadaju o policajnu asistenciu...
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

majú sa ako prasce v žite, oni len stále vravia že nieje práca, nemajú kde pracovať, ale to nieje pravda ako každý vieme. Sú lenivý, sedeli by len doma alebo v krčme, narobia si detí na máriu a nestarajú sa o ne len poberajú podporu ( je dobré že to už upravili ). Najradšej by som ich naložil na jednú veľku lod a posledný krát im zamával :smt006 , a poslal niekde na more, na opustený ostrov nech si založia svoje mesto, teda smetisko tam.

Je pravda že nie každý cigáň je rovnaký, mám kamaráta ktorý je cigáň a dal by som za toho chlapca ruku do ohňa, ale väčšina z nich sú lenivé sv*n*
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

vcera som bol na poste, a koho tam nestretnem rodina ciganov, co tam hucala na celu postu tie ciganske reci a nakoniec sa pobili o (toto jedine som rozumel) PODPORA, 2800 SK
tak som sa chcel rehotat ale som sa prekonaval, bo by mi asi jednu natiahli, ale taku komediu neda ani Ali G ;)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja som davnejšie šiel autobusom, a tam sa dve CIGÁNKY rozpravali o tom jak Gadžom>bielim>neromom boli kradnúť zemiaky. A jak jeden na nich začal vrieskať a ta pi*a cigánska sa este rozculovala ze ten chlap ktorý vlastil to pole na nich vrieskal... :evil:

Neberte to ako rasiznus ale nenávidim z duše takých cigánov čo kradnu, beru podporu, su vulgárny a špinavý. Taký romovia čo su ćistý, a snažia sa pracovať tý mi nevadia... :wink:

GothaR napísal:A o tychto sa mame starat!!!!

http://www.bleskovky.sk/cl/10/120344/Do ... -IX-kamene

:censored: :smt097

Skoda, ze si hasici nemohli dovolit nechat to tam zhoriet do tla.
este na toto mam reakciu: za toto by si ty k*k*ti zaskuźili aby im ich vyj*bana bytovka zhorela do tla, a nemali čo žrať do konca života..... :evil: :twisted:
KARNEL32 napísal:podla mna romovia sa tu maju ako v nebi....brarak im stavaju..ale robia chybu ze si ich nevazia a ncia ich...potom si myslim ze chyba je aj u nas ze ked si ide nieaky rom hladat pracu odsudia ho ze nemoze pracovat lebo je rom a potom nech sa vlada stazuje ze romovia kradnu :roll:
a keď slušný biely chlap nemá robotu tak pojde kradnuť zemiky na pole alebo do obchodu ?! nie 99% slušných ľudi by to neurobila ale cigáni to robia kôli tomu že sa im nechce robiť a narjadšej by doma slopali...
keď cigán chce robotu na neverim že by sa na stavbe nezamestal...
a potom len cigani vyje****vaju pi*oviny do telky jak sa maju zle a štat na nich j*be...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

podla mna romovia sa tu maju ako v nebi....brarak im stavaju..ale robia chybu ze si ich nevazia a ncia ich...potom si myslim ze chyba je aj u nas ze ked si ide nieaky rom hladat pracu odsudia ho ze nemoze pracovat lebo je rom a potom nech sa vlada stazuje ze romovia kradnu :roll:
Ax0
Medium Star
Medium Star

GothaR napísal:A o tychto sa mame starat!!!!

http://www.bleskovky.sk/cl/10/120344/Do ... -IX-kamene

:censored: :smt097

Skoda, ze si hasici nemohli dovolit nechat to tam zhoriet do tla.
v spravach sa vyjadrovali ze to si ti hasici vymyslaju, ze jedine co do nich hodlili bola 1 paradajka, hasici na to ze este pocas hasenia im vyberali naradie z aut a tak sa nemohli sutredit na hasenie a starosta povedal ze jedny tvrdia to druhy to, takze nemoze zaujat k tomu postoj....
ti cigani by zapreli aj nos medzi ocami, aj matku (DESPERADO)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pethosk napísal:v spravach sa vyjadrovali ze to si ti hasici vymyslaju, ze jedine co do nich hodlili bola 1 paradajka, hasici na to ze este pocas hasenia im vyberali naradie z aut a tak sa nemohli sutredit na hasenie a starosta povedal ze jedny tvrdia to druhy to, takze nemoze zaujat k tomu postoj....
ti cigani by zapreli aj nos medzi ocami, aj matku (DESPERADO)
Jasne, klamu ako divi. Aj ked minuly tyzden ci kedy to bolo ked nabehli kuklaci na uzernikov, tak vsetci zapierali, ze tam uzernikov nemaju. Pritom v ich domoch sa nasli zoznamy dlznikov a co ja viem co este.
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Co mate s tymi "romami"? Ziadny rom neexistuje! Je len CIGAN! Oni sami sa medzi sebou volaju cigani, tak sa im "nepchajte sa im do riti". Pre nich sme len gadzovia... Preco by mali byt oni pre nas romovia (ludia)? Nemusim ich, ba priam ich neznasam! Nie som rasista. A aj ked si to niekto mysli, mfp ... Z tejto spolocnosti len beru, kedy mienia aj nieco davat? ...
Ax0
Medium Star
Medium Star

ja tiez nie som rasista ani nacek, zastavam nazor ze zi a nechaj zit, ale raz sme tak s kamaratom uvazovali co by mohli robit:
1. je*li by sme ich na mars, tam by sme to oplotili a vybudovali a oni by pracovali v tej budove, museli by pracovat, lebo keby nepracovali, tak by nedostali kyslik, utiekli by - umreli by...
2.naco vysielat do iraku zenistov, normalne je*** na koniec minoveho pola podporu, na druhy koniec dat ciganov a pustit ich cez minove pole, nech si idu pre podporu...
PEACE... take moje uvahy....
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

h4rv3st3r hmm ak nie su ludia tak potom co su podla teba? aby oni dali daco do tejto spolocnosti tak im treba zrejem trochu helfnut :wink:

pethosk PEACE nemyslis ze by to bolo trochu drsne?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Dead_Warrior napísal:h4rv3st3r hmm ak nie su ludia tak potom co su podla teba? aby oni dali daco do tejto spolocnosti tak im treba zrejem trochu helfnut :wink:
Tolko ludi sa im uz snazilo pomoct... na jednom blogu som cital nieco v zmysle: Isiel som autom, videl som stopara tak som ho zobral. Z nasho rozhovoru vyplynulo, ze je z dobrocinnej organizacie a ide ucit ciganov do osady ako sa maju umyvat a ako pouzivat hajzle... Tak som sa ho opytal, ci si nemysli ze to je zbytocne, pretoze oni sa to aj tak nechcu naucit a on reagoval tak, ze chce okamzite vystupit, pretoze rasistov nema rad...

Vrazili sme do ciganov kopu prachov, vsetky bytovky a unimobunky co im postavili, skoncili po par rokoch schatrane a rozkradnute. Keby mali ochotu vzdelavat sa, tak by sa urcite nasla nejaka organizacia, ktora by im zabezpecila skolenia a tak by sa sanca ziskat pracu vyrazne zvysila, pretoze kto teraz zamestna kus spiny, co nevie ani pisat a je to lenive? Pride na stavbu a nikto nebude moct vydrzat v jeho blizkosti. Keby si na sebe dali trochu zalezat a prejavili minimum snahy, tak by sa vela veci zmenilo.
Teraz mi pomahanie im pripada ako ked sa niekto snazi roztlacit auto vnutri ktoreho sedi niekto a drzi nohu na brzde...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Dead_Warrior napísal:h4rv3st3r hmm ak nie su ludia tak potom co su podla teba? aby oni dali daco do tejto spolocnosti tak im treba zrejem trochu helfnut :wink:
Nepatri to mne, ale odpoviem: Helfnut? A kto helfol mojim rodicom? Kto helfol mne? Maju take iste prilezitosti, jak ma ktory kolvek iny. Ba niekedy si myslim, ze maju az privilegia. Ake helfovanie? Co za helfovanie? ANI NAPAD! Nech ziju ako zijem ja. Nech robia tolko, kolko ja. A ze nemaju to co ja? To je ich problem! Nic preto nerobili, nerobia a ani robit nebudu!!! Mozno to bude zniet az trocha moc drsne, ae v sucastnosti su to paraziti.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

kinjeril napísal:Nepatri to mne, ale odpoviem: Helfnut? A kto helfol mojim rodicom? Kto helfol mne? Maju take iste prilezitosti, jak ma ktory kolvek iny. Ba niekedy si myslim, ze maju az privilegia. Ake helfovanie? Co za helfovanie? ANI NAPAD! Nech ziju ako zijem ja. Nech robia tolko, kolko ja. A ze nemaju to co ja? To je ich problem! Nic preto nerobili, nerobia a ani robit nebudu!!! Mozno to bude zniet az trocha moc drsne, ae v sucastnosti su to paraziti.
ano, ziadna, ani pozitivna diskriminacia by nemala byt, kazdy mame rovnake prava tak naco niekomu este pridavat dalsie
Gothar
Moderátor
Moderátor

kinjeril napísal:Nepatri to mne, ale odpoviem: Helfnut? A kto helfol mojim rodicom? Kto helfol mne? Maju take iste prilezitosti, jak ma ktory kolvek iny. Ba niekedy si myslim, ze maju az privilegia. Ake helfovanie? Co za helfovanie? ANI NAPAD! Nech ziju ako zijem ja. Nech robia tolko, kolko ja. A ze nemaju to co ja? To je ich problem! Nic preto nerobili, nerobia a ani robit nebudu!!! Mozno to bude zniet az trocha moc drsne, ae v sucastnosti su to paraziti.
tak tak, bielym flakacom nikto nepomaha, koncia na ulici a kazdy to berie tak, ze je to ich problem, ale ciganom sa snazia pomahat...vacsinou za pomoc ciganom najviac vykrikuju ti, co v zivote nevideli osadu a nezazili ako sa vecer sprava tlupa ciganov na tmavej ulici, alebo ake to je ked do autobusu nastupi 6 a viac clenna rodina ciganov...(niekedy staci aj jeden aby zamoril smradom cely bus, ti 6ti k tomu pridavaju aj nadmerny hluk) Jednoducho su NEPRISPOSOBIVI. (cest vynimkam, ktore si vazim a uznavam ich)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Takze pekne po poriadku...

kinjeril: Ano mas pravdu bielym nikto nepomohol, ani mojim rodicom vsetko co chceli tak si nato odpracovali asi ako mnoho z rodicov...s tvojim nazorov suhlasim teraz prejdem k vyrazu helfovanie....ano kazdy by mal mat rovnake podmienky na "hru" ale ako sa hovori ak nedojde Mohamed k hore tak potom hora k Mohamedovi alebo ako to je.... tym som chcel povedat ze ti cigani maju total fest ine zmyslanie a preto ich terba postrcit aby sa pohli....

GothaR: Ked sme sli minuly rok do Slovenskeho Raja z Bratislavy tak sme presli asi dokopy 5+/- dedinkami kde boli cigani...stali popri cestach a snazili sa predavat dake lesne plody...Vravel mi ujo ze jeden jeho kamarat musel ist cez daku osadu povedal ze prisiel este aj o "gate" ze keby nesli vtedy okolo policajti ze nevie ci by odosiel z tade zivy....ze ty cigani mali bejzbolky atd....

Ano mozno na jednej starne su to paraziti,primitivy,hyjeny ale aj tak su to ludia ano smrdia - nesprchuju sa ale aj tak su to ludia, kradnu(asi kazdy den)- njn biely nekradnu? aj tak su to ludia
Gothar
Moderátor
Moderátor

Dead_Warrior napísal: Ano mozno na jednej starne su to paraziti,primitivy,hyjeny ale aj tak su to ludia ano smrdia - nesprchuju sa ale aj tak su to ludia, kradnu(asi kazdy den)- njn biely nekradnu? aj tak su to ludia
Aj bieli robia to iste, ale nikto ich nelutuje, proste sa daju do kategorie homelessakov a zlocincov, ale ciganov za to lutuju a radsej im postavia dom a daju nazrat len aby boli lepsi a nekradli. Lenze im to je jedno, rozkradnu si vlastny!!! pribytok a potom sa este stazuju ze ako musia zit. Ucty neplatia, ale mesta ich uz vacsinou nemaju kam vystahovat, takze ziju ako krysy, ale je to len ICH problem, podporu dostali, byvanie dostali, ale nic z toho nedokazali vyuzit v prospech lepsieho zivota.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Gothar: ano lutuju ich ale ked si pozries dake ankety alebo nazory ludi tak je im to povacsinou jedno....vsetko to co si napisal je pravda ale oni to uz maju nazval by som to zafixovane v hlave ak daju najest najse-kradnut-spat-rodit deti(sak budu prispevky)-ked dostanu prispevky kupit alkohol/cigarety a takto to ide do okola aspov vo vacsine oasdach/mozgoch (si myslim) :idea:
Ax0
Medium Star
Medium Star

Dead_Warrior napísal:pethosk PEACE nemyslis ze by to bolo trochu drsne?
drsne sa mi to nezda... uz tu napachali dost skody...
a ten ko*ot linden z eu, ci jak sa vola co ich velice zastava, by som mu ich dal ako susedov, by zmenil nazor po minute... pliaga...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Dead_Warrior napísal: kinjeril: .... helfovanie....ano kazdy by mal mat rovnake podmienky na "hru" ale ako sa hovori ak nedojde Mohamed k hore tak potom hora k Mohamedovi alebo ako to je.... tym som chcel povedat ze ti cigani maju total fest ine zmyslanie a preto ich terba postrcit aby sa pohli ....
Aka hora? Aky Mohamed? O com? Ok, maju "total fest ine zmyslanie"... aha, a ty vies ake mam ja? Ty si myslis, ze ostatny biely "normal" ludia by nechceli mat take zmyslanie ako oni? Pod tym rozumej - min 6. deti, sem-tam zenu zmlatit, chlastat, (uzera), robota - naco?, co potrebujem si ukradnem ... etc.. Poviem ti, chcem mat aj ja take zmyslanie. Fakt.. Ale jednoducho si treba uvedomit, ze to nejde. A toto, ked si oni nevedia uvedomit sami, resp. po tom, co tento stat uz do nich investoval tolko casu, penazi a neviem este akych prostriedkov ... jednoducho povedane, su neprisposobyvi. Nic viac, nic menej. A teda su parazitmi, kedze tieto prostriedky na nich su uplne zbytocne vyhodene do luftu. Mohli sa uplne pouzit, zuzitkovat v prospech inych v tejto spolocnosti. A teda, ak si niekto nevie uvedomit, ze co je pre tuto spolocnost, resp. prenho "dobre" ... tomu sa vravi debilita, resp. imbecilita, ci ako... to je asi ich zmyslanie. A postrkovat ich niekam? Hej, postrcit, ale do jamy 200x90x220.
Dead_Warrior napísal:Ano mozno na jednej starne su to paraziti,primitivy,hyjeny ale aj tak su to ludia ano smrdia - nesprchuju sa ale aj tak su to ludia, kradnu(asi kazdy den)- njn biely nekradnu? aj tak su to ludia
To ze smrdia, mam v <> .. aj ja smrdim po dvoch hodinach tenisu. Je pravda, ze ja sa potom dam do pucu. Ale s tou kriminalitou u bielych a ciganov.. to sa neda len tak porovnat. Porovnaj to z hladiska percentualneho zastupenie delikventov v jednotlivych taboroch. Potom to porovnaj.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dead_Warrior co keby si im isiel "helfovat" do tych zasratych osad ked im podla teba treba stale pomahat.. a nevztahuj to na celu spolocnost.. ked im chces pomoct tak im pomahaj ty a sam..
Napísať odpoveď