problem s klavesnicou
problem s klavesnicou
mam taky problem s klavesnicou.pri stlaceni 4 krat laveho shiftu sa zapne taka tabulka vo windowse.a tam so cosi stlacil a klavesnica mi vobec teraz nereaguje ale pri tom svieti.skuste mi poradit co s tym moze byt
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s klavesnicou
skusil som to 4x stlacit a nicsimo napísal:mam taky problem s klavesnicou.pri stlaceni 4 krat laveho shiftu sa zapne taka tabulka vo windowse.a tam so cosi stlacil a klavesnica mi vobec teraz nereaguje ale pri tom svieti.skuste mi poradit co s tym moze byt
Re: problem s klavesnicou
neni to nastavenie pre postihnutych??? tam su nejake nastavenia, ti co maju problemy s pisanim a tak... ulahcenie ovladania sa to vola (aspon myslim) tak tam si to zmen, resp. vypniR1k1nko napísal:skusil som to 4x stlacit a nictak ti neviem povedat. ze co.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
To je určené pre tých menej zdatných, ktorý majú problém držať dva klávesy stlačené a narazBaxxter99 napísal:Ked ja drzim alebo viackrat stlacim shift tak sa mi vyhodi nejake filtrovanie klavesnice alebo take nieco podobne....
Funguje to tak, že tukneš do Shiftu a nasledujúce písmeno budé VEĽKÉ (v prípade zapnutia "Lepkavých kláves").
A preto si to, ako tu bolo spomínané, vypni, nech Ťa to už neobťažuje!