naposledy ma rozplakal rozchod....
inak sa dokazem rozplakat pri dojimavej pesnicke, filme... plakala som aj pri monsters a.s. ked rozpilili tie dvere do izby Boo...
...ja som plakala napriklad pri armageddone alebo ako bola uplne posledna cast charmed.....bolo to take strasne pekne ...alebo nie pri filmoch ked mi je niektorych veci nenormalne luto alebo ked tak premyslam o urcitych veciach...
Ja neplacem skoro vobec, naposledy som plakal ked som mal 8-9 rokov, ked mi zomrela stara mama. Odvtedy som neplakal. Pri niektorych spominanych filmoch ( Jmenuji se Sam, Zelena mila, Forest gump...) sa vo mne daco pohne, citim to ale plakat to nie...som cynik?
sice som neplakal, ale nemal som od toho daleko. pred dvoma dnami sa mi snival strasny sen, ze mi zomrela mama a tam v tom sne som sa na druhy den rotreval, ale ked som sa zobudil, tak som chvilu nevedel, co je skutocnost a nebolo mi vsetko jedno...
ja sa velmi casto rozplacem pri filme a to hlavne vzdy ked vidim film Statocne srdce. a plakala som ked moj priatel odchadzal na intrak a ani neviem preco ved sme spolu nemali byt iba 2 tyzdne.
ked mojej maminke zistili nador ...a pred tym, ked mi zavolal a takym strasnym a tichym hlasom mi povedal, ze mal tazku dopravnu nehodu.. neskutocne som sa zlakol
Ja ked som sa s chalanom rozišla tak som neplakala som bola rada že to mám za sebou. Ani fil asi len Titanic ked som bola malá.Dokonca som neplakala ani na pohrebe svojej naj kamoški aj ked mi bolo vtedy hrozne.
jasne ze z filmov to bol Forest gump a teraz si neviem presne spomenut ale ten film bol s Beninim tusim zivot je krasny...
A este ked si spomeniem na to ze po prazdninach odchadzam het...ze neuvidim kamaratov a rodino for a long time...
Keď na konci Gladiátora Maximus (R. Crowe) zomrel a tiež Forrest Gump, bol taký ciťák, celkovo filmy z T. Hanksom sú také ciťáky, napr. Green Mile... potom, keď som zistil, že Site Adminom hojko.com je hojko (aké prekvapenie)