html opera
html opera
Mam vytvorenu vlastnu html stranku, len je problem s jej aktualizaciu. Ak ju aktualizujem, tak v Opere sa mi nove udaje vobec nezobrazili. Teda kym som nezmenil nastavenie v: Nastroje-Nastavenie-Pokrocile Volby-Historia a Cache-Kontrola zmen dokumentu - to som zmenil na Vzdy. Od vtedy to ide v poho. Chcem ale vediet, ci treba dat do html kodu nejaky tag, aby to nebolo potrebne zmenit, kedze nie vsetci maju presne takto nastavenu Operu a ja potrebujem, aby mali vzdy aktualne data vo svojom PC. Diky
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci som ta spravne pochopil ale nie vsetci pouzivaju Operu..niekto pouziva FF iny IE...a v tychto prehliadacoch sa im to aktualizuje...v Opere by sa to malo aktualizova tiez ale az ked vypnes a zapnes operu...skus to takto...myslim ze taky tag neexistuje...iba zeby nejaky tag ktory by robil automaticky refresh...
Kód: Vybrať všetko
<meta http-equiv=Expire content=now>
<meta http-equiv=Pragma content=no-cache>-
caesar1987
Addict
podla mna je to len otazka nastavenia prehliadaca .... urcite to nie je chyba .... mne sa to vobec nestava .....caesar1987 napísal:nova opera 9 ma znova dost vela chyb...
veci, tkroe boli uz v 8micke opravene su v nej znova...
ale co uz s tymi programatormi...
a jedinym riesenim tvojho problemu je prave nechacovanie stranky...
a tie chyby .... no mozno sa zopar odlisnosti od inych prehliadacov najde ale to stale nestaci na jej prednosti
-
mastermind
VIP
-
Mek
Addict
v podstate to je rovnake ako meta, ale meta tagy uz su deprecated, preto je rozumnejsie pouzit priamo hlavicku HTTP protokolu, lebo jej rozumie kazdy prehliadac
Kód: Vybrať všetko
<?php
header("Expires: now");
header("Pragma: no-cache");
?>