Fast and the Furious
Fast and the Furious
mne sa pacili dvojka a tokyo drift a vam??
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm jednotka bola Cool, bol to jeden z prvých filmov, ktorý sa zaoberal takým niečím, ako nelegálne preteky, pekné ženy, autá, tuning a pod... samotný Vin Diesel bol v 1tke a to je výhra... zaujal ma aj Paul Walker (Brian), 2 bola komerčná sračka... 3ku som chválabohu nevidel... skončil by som ako pri pozerání Matrixu, kde som prvý diel kôli zvyšným 2 znenávidel... Páčila sa mi aj hudba, a tá zápletka... v dvojke bol najlepší moment koniec... s tým autom a loďou, kráska Eva a jej dlhé nohy
tie sexuálne narážky Evičky a Paula nemali chybu... ešte ma v dvojke zaujal Song od Ludacrisa, to je asi všetko... len som bol sklamaný, vravelo sa, že Vin Diesel bude hrať v 3kej, ako som čítal recenziu, že tam nakoniec nehrá a že dej zasadili do Tokya bolo mi na tyku... takto doj3bať film, kôli money a sponzorom z krajiny vychádzajúceho slnka 
-
Dead_Warrior
Professional
-
Vigor
King
Jednotka sa mi moc moc pacila, podla mna skvely film. Prisiel s niecim novym, s Vinom Dieslom
a proste ma to zaujalo. Dvojku som videl raz, pretoze viackrat by som to uz asi nezniesol. Podla mna nesiaha jednotke ani po clenky. A trojku som este nevidel, no ak kvalita "stupa: podobne ako tomu bolo pri Matrixe tak... 
Praveze nie, jednoznacne bola najhorsia dvojkaVigor napísal:Jednotka sa mi moc moc pacila, podla mna skvely film. Prisiel s niecim novym, s Vinom Diesloma proste ma to zaujalo. Dvojku som videl raz, pretoze viackrat by som to uz asi nezniesol. Podla mna nesiaha jednotke ani po clenky. A trojku som este nevidel, no ak kvalita "stupa: podobne ako tomu bolo pri Matrixe tak...
-
audiotrack
VIP
-
mauec
Light Star
trojka sa mi pacila vzhladom an to ze to tam bolo o inom...v 1. a 2. casti bolo vsetko o rychlosti aut a peknych aut...v 3. casti to uz bolo o peknych autach ale nie o rychlych ale o drifte...asi preto sa mi pacila...lae mne z kazdej casti filmov ktore su viac paci vzdy jednotka...lebo ostatne uz su robene len preto lebo predosle casti sa dobre klasifikovali...a pootm do dalsich casti prij*bu somariny a uz to nie je to co by malo byt
ale inac TOKYO DRIFT 
Drify su super, ale spracovanie bolo hrozne. Kto by si dovolil tak rozmlatit auto pri prvom pokuse o drifty? Normalne len tuknes dvere a mas pokazeny den, on tam s nim trepal kade tade a stale na to tlacil...proste blbost. Pacil sa mi iba ten uvod kym nesiel do japonska, to bola celkom sranda, hlavne ta hlaska : Can I have copy of this?mauec napísal:trojka sa mi pacila vzhladom an to ze to tam bolo o inom...v 1. a 2. casti bolo vsetko o rychlosti aut a peknych aut...v 3. casti to uz bolo o peknych autach ale nie o rychlych ale o drifte...asi preto sa mi pacila...lae mne z kazdej casti filmov ktore su viac paci vzdy jednotka...lebo ostatne uz su robene len preto lebo predosle casti sa dobre klasifikovali...a pootm do dalsich casti prij*bu somariny a uz to nie je to co by malo bytale inac TOKYO DRIFT