audiotrack napísal:načo by som mal chcieť na poslednú chvíľu niečo stihnúť? aj tak mi to bude za "pár hodín" už ukradnuté a nebudem mať z toho žiaden zážitok.
ale nebudes doma sediet a cakat no nie ?
a ja by som sa siel zabavat a zabavat. je jedno akym sposobom.
a posledny den by som bol z rodinov.
Ja by som sa v posledný týždeň života vydal na cestu kade-tade. Išiel by som stále za nosom, pri najbližšej príležitosti by som šlohol nejaké pekné autíčko, išiel by som za jednou babou ... a cestoval by som s ňou svetom až do úplného konca. ........
Racius napísal:Ja by som sa v posledný týždeň života vydal na cestu kade-tade. Išiel by som stále za nosom, pri najbližšej príležitosti by som šlohol nejaké pekné autíčko, išiel by som za jednou babou ... a cestoval by som s ňou svetom až do úplného konca. ........
a odkial vies ze by stebou ona sla ? co ak ona chce robit nieco ine....
jedine čo by som chcel stihnut by bolo povedat všetkym svojim blizkim rodine priatelom a tak ako ich mam rad a ten tyžden by som žil ako do teraz a snažil sa žit každy den čo najlepšie ale nič vynimočne by som nespravil
Ja som polozil otazku, ale neodpovedal som, tak sa vyjadrim. Mal by som z toho taky zmatok, ze by som nevedel, co skor, no viem so 101% istotou, ze by som si predtym, ako zomrel pichol do zily heroin. Kedykolvek sme sa bavili/bavime s kamaratmi na tuto temu, toto je moja odpoved. Od ludi, kt. to brali som pocul zazitky. Aj napriek tomu, ze to je hnusne svinstvo, kt. si za normalnych okolnosti nikdy nedam, viem, ze keby sa take nieco schyluje, urobil by som to. Dovod? Velmi jednoduchy. Vsetci narkomani sa zhodli v jednej veci. Prezil si orgazmus? Ano. Tak si predstav 15x taky pocit, ako je orgazmus. Toto je jediny dovod, pre kt. by som to spravil.
Samozrejme by som sa ale ospravedlnil vsetkym, kt. som akymkolvek ublizil. Celej svojej rodine by som sa posnazil vysvetlit, ako ich mam rad, aj ked to mozno vzdy nevidia.
Strasne by som sa isiel opit s mojimi ludmi (jeden z nich je na fore). Urcite by som sa isiel tesne predtym, akoby sa to stalo vyspovedat.
1.Prist o panenstvo
2.poriadne sa naj.bat
3.powedat setkym ludom kt. poznam, ze ich mam rada a ked som im niekedy u.ebala cigarety nech mi to odpustia.
4.Znásilnit Ivana Štroffeka
5. skusit Piko
Ako vidim, vacsina z vas by zacala rabovat, zabijat, fetovat a znasilnovat. Potom sa, samozrejme, zo strachu pred Bohom ist vyspovedat.
Ja by som robil uplne nieco ine. Siel by som spolu so svojimi najlepsimi priatelmi a priatelkami (aj frajerkou) niekam do hor, na nejaku chatu, daleko od zblaznenych ludi a uzivali by sme si posledne dni zivota po svojom, v prirode. A o ludoch, s ktorymi by som tam chcel ist viem na 100% ze by sli tiez. A bolo by to vzdy krajsie ako cakat na smrt v rozbitom porsche, alebo niekde cakat vo fronte pred spovedelnicou.
M4jk1:-) napísal:keby to prislo za 1mesiac tak by som nic nerobil sedel doma a cakal malo by to vyznam ze si zajazdis sa vysnivanom aute ? co z toho ked zomries
ale v tomto nemas pravdu !! ze co stoho budes mat dobry pocit ! nie ?? ANO !!! budes ho mat velmi dobry a to nevadi ze umres ale na 1 hod budes mat dobru naladu a nie sediet doma a cakat slzi v ociach a pod haluze !
btw: P4ra nahodou sa nema nic take stat ? vsak ? nedostal si informacie z N.A.S.A ? ze bude koniec sveta !
dufam ze nie.....
R1k1nko napísal:nahodou sa nema nic take stat ? vsak ? nedostal si informacie z N.A.S.A ? ze bude koniec sveta !
dufam ze nie.....
Ale áno, má sa to stať. Je to napísané na mnohých internetových stránkach, len ten dátum konca sa stále odkladá, posledný dátum bol tuším nejak 19.3.2004
asi by som sa posral od strachu..no a po sprche by som asi isiel par ludom povdat ako vela pre mna v zivote znamenali. To by asi bolo vsetko na inom mi nezalezi.
No tak ja by som si kupil najbrutalnejsie boty na svete.. Potom by som si kupil novy skate, siel by som na najvacsiu DC rampu(je niekde v pusti ci kde to..) a na otocku by som si dal Indy 720°.Samozrejme by som to odisiel.
A este by som chcel ist zaskakat na Stalin