TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Takze aby som to upresnil. Penalty boli nastavene takto: Corner Cut vypnute, Wrong way zapnute a Carelles driving zapnute (aspon myslim). Cize Stanlord to musel dostat za tukanie do protihracov. Pokial dostanes penalty za Corner Cut tak dostanes casovu penalizaciu, za Carlles driving je stop n'go. Kazda dalsia penalty je diskvalifikacia.
K poradiu. Myslim, ze malo ludi dokaze pochopit co sa stalo a uz ma aj omrzelo niekoho presviedcat, ze ked clovek jazdi 18kol treti a potom zblbne hra a on skonci siedmy tak ho to jednoducho nasere. Navyse ked bolo vsetkym za mnou jasne ze som neskoncil posledny, lebo vedeli ze ma za celu hru nepredbehli. Zavod sa bude opakovat, pretoze to bolo vyhlasene uz vcera vecer a menit to po par hodinach je blbost, niekto sa nemusi dostat do poobedia k netu atd atd. Navyse Branjo a SuDo moc forum nesleduju. Takze dnes sa opakuje Brno ci uz sa to niekomu paci, alebo nie (mne teda tiez nie), ale vidim to ako celkom logicke riesenie.
K poradiu. Myslim, ze malo ludi dokaze pochopit co sa stalo a uz ma aj omrzelo niekoho presviedcat, ze ked clovek jazdi 18kol treti a potom zblbne hra a on skonci siedmy tak ho to jednoducho nasere. Navyse ked bolo vsetkym za mnou jasne ze som neskoncil posledny, lebo vedeli ze ma za celu hru nepredbehli. Zavod sa bude opakovat, pretoze to bolo vyhlasene uz vcera vecer a menit to po par hodinach je blbost, niekto sa nemusi dostat do poobedia k netu atd atd. Navyse Branjo a SuDo moc forum nesleduju. Takze dnes sa opakuje Brno ci uz sa to niekomu paci, alebo nie (mne teda tiez nie), ale vidim to ako celkom logicke riesenie.
len casove penalty (Corner cutting) sa zobrazuju vo vysledkoch .. Stop 'n Go nie ...hojko napísal:Stanlord: Penalty sa zobrazuju vo vysledkovej listine, vidis tam nieco? Mimochodom, tomase pisal, ze penalty boli vypnute, takze neviem.
imho to zblblo kvoli tym zastavkam v boxoch .... urcite vam sudo a branjo nedali jedno kolo???
btw chcelo by to nejakeho tratoveho komisara
-
t0m4s3
Admin
Viem ze mne naisto kolo nedal Sudo ani Branjo, aj ked od toho neboli daleko. Jednoducho to solidne zblblo a uz to odmietam riesit.gwixt napísal:len casove penalty (Corner cutting) sa zobrazuju vo vysledkoch .. Stop 'n Go nie ...
imho to zblblo kvoli tym zastavkam v boxoch .... urcite vam sudo a branjo nedali jedno kolo???
btw chcelo by to nejakeho tratoveho komisara.. nehlasi sa niekto dobrovolne??
ani by sa nemuseli uhynat, bo ten co by predbiehal by ich predbiehal po pravej strane a oni by sa do tej strany uhli. mozu mierne spomalit a nehybat s autom do stran, clovek ich obehne a mozu ist tak ako predtymBranjo napísal:A mohlo by sa dohodnut na tom aby tym co davaju kola by sa davalo prednost aby sa predislo nehodam...tzv. pribrzdenie a uhnutie.
-
t0m4s3
Admin
no ja myslim ze v Brne ti to teda nepomoze, pretoze tam ziadna sikana v pravom slova zmysle nie je. Su tam akurat dve esicka. A ten corner cut je skutocne na skodu, pretoze to zarata penalty aj ked vyletis mimo trat a neziskas cas, naopak stratis.stanlord napísal:tomase nezapnes corner cut? to potom mozem ist krizom cez sikany a bez trestu...
presne tak.keby sa jednolo o trat kde su take sikany a nebolo by to nasatvene,bolo by to dost na ****.Ale v takejto trati ako Brno to fakt nie je za potrebu.Nastav tak ako sme dohodnuty a ziadne szmenyt0m4s3 napísal:no ja myslim ze v Brne ti to teda nepomoze, pretoze tam ziadna sikana v pravom slova zmysle nie je. Su tam akurat dve esicka. A ten corner cut je skutocne na skodu, pretoze to zarata penalty aj ked vyletis mimo trat a neziskas cas, naopak stratis.
jasne ze tu nie, ale na inej trati sa to da vyuzit LOL, sak nebudeme hravat iba tuto trat LOLSajmon napísal:presne tak.keby sa jednolo o trat kde su take sikany a nebolo by to nasatvene,bolo by to dost na ****.Ale v takejto trati ako Brno to fakt nie je za potrebu.Nastav tak ako sme dohodnuty a ziadne szmeny