Co jej kupit?
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze spodne pradlo sa tak nehodi ako darcke podla toho kolko ma rokou ja ospobne by som ju pozval nekam na kopcek ako tu uz nekto spominal (lol ze posad ju na tyc na pioneri a hend ste na kopci)TOMIAW napísal:a co takto niake spodne pradlo alebo nieco proste co ma rada
-
ANONYMKA17
Light Star
-
rivatnt2
Light Expert
nevjem kvetina nie je tak odveci... nemusel by si jej ju dat uplne priamo, ze ku nej napochodujes jak nejaky je*ko a podas jej ju so slovami Vsetko naj... ale mozno kupit zopar ruzi, a umiestnit ich tak aby ich nachadzala postupne... napr. v skole, neviem ci chodis do skoly, ale jednu do skrinky, druhu na lavicu, alebo pred dvere... to by bola taka slusna zabava, a vecer prist pre nu a ist cojavierm do pizzerie alebo na kopec to je jedno, ale rozhodka nie na pionierovi, to uz radsej MHD. skoda zue mi nejak uslo alebo som nepostrehol kolko mas rokov... a pozor aby pocet ruzi nebol parny /parny sa dava mrtvym a neparny zivim/
toz moja rada aka dobry recept na pekny den, plny romantiky a hry...
-
Te-wei
Medium Professional
ja len dúfam, že žien s tvojou logikou myslenia, resp. hladania zamerov v kúpe toho či onoho darčeka je len ojedinele, pretože parfem či voňavka ako darček patrí do skupiný akýchsi "štandartných darčekov" pre ženy.Gabika91 napísal:Ne vonavku by som jej nekupovala.ČO ak to zle pochopí a bude si myslieť že smrdíí?
neprekvapilo by ma ak by si to písala s vlastnej skúsenosti, teda,že ty si dostala parfém a pomyslela si si že asi smrdíš. LOL.
PS: A čo ak žene kúpim pekné spodné prádlo; čo si pomyslí? Že nosí dlho to svoje a mala by si ho vymeniť? megalol.
tazko radit, pokial tu babu nepoznam... hod mi nanu cislo, spoznam ju a potom ti poviem:)
ale vazne, klasikou ako kvety, retiazka, vecera atd nic nepokazis.
pokial ale chces nieco co vyrobi Waw moment a bude prekvapena a potesena, ze Ta to napadlo a bol si schopny jej to splnit, musis nenapadne zistit co vzdy chcela, ale od nikoho nedostala. Napr koncert, pesnicku, venovanie v radiu atd atd.
Vacsina bab je hodne romanticky zalozenych, aj ked to niektore popieraju, vzdy budu radi ked im chalan splni "tajne" prianie.
Ake to ale je, musis u nej zistit sam, to ti nikto na fore nenapise.
ale vazne, klasikou ako kvety, retiazka, vecera atd nic nepokazis.
pokial ale chces nieco co vyrobi Waw moment a bude prekvapena a potesena, ze Ta to napadlo a bol si schopny jej to splnit, musis nenapadne zistit co vzdy chcela, ale od nikoho nedostala. Napr koncert, pesnicku, venovanie v radiu atd atd.
Vacsina bab je hodne romanticky zalozenych, aj ked to niektore popieraju, vzdy budu radi ked im chalan splni "tajne" prianie.
Ake to ale je, musis u nej zistit sam, to ti nikto na fore nenapise.