Vlada Roberta Fica

Diskusie na politické témy...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

sundevil napísal:sli napr do socialnej poistovne aby bolo z coho na vyplatu dochodkov
Píšeš o tej SP ktorej šéfovia berú nehorázne platy a prémie ?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

r3sp3ct napísal:Píšeš o tej SP ktorej šéfovia berú nehorázne platy a prémie ?
ano o tych, o 100 dni sa ta spytam ci s tym nieco nova vlada spravila
vrchol drzosti uz bolo to, ze sa muselo prelozit rokovanie vlady lebo nefungovala klima
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

m3thod-man - decko si ty aj s tvojimi rodicmi ,, a laskavo pis k teme...to ze bolo slovensko zadlzene v rokoch 1997 nikoho nezaujima..si sprav novu temu na to...sak vidim aj podla tvojho avataru ze zijes este decke sny :lol:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

Toxikoman napísal:m3thod-man - decko si ty aj s tvojimi rodicmi ,, a laskavo pis k teme...to ze bolo slovensko zadlzene v rokoch 1997 nikoho nezaujima..si sprav novu temu na to...sak vidim aj podla tvojho avataru ze zijes este decke sny :lol:
jaaaj..no teraz si sa ukazal..najskor sa pytas kto to zadlzil,a ked vysvytne ze su to 2ja z vlady,ktoru obhajujes tak uz to nikoho nezujma,ze?inteligntne... a zahravas to na primitivne osocovanie,kd ti dochadzaju argumenty...ujo
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:m3thod-man - decko si ty aj s tvojimi rodicmi ,, a laskavo pis k teme...to ze bolo slovensko zadlzene v rokoch 1997 nikoho nezaujima..si sprav novu temu na to...sak vidim aj podla tvojho avataru ze zijes este decke sny :lol:
Úplne decké sa do niekoho navážať kôli avataru, alebo mu pindať na rodinu... aj keď máš na Topic rovnaký názor ako ja, je to čin decka :wink: Sorry za otvorenosť :) ale keby si ho stretol na ulici, tak by si taký chytrý nebol :?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Úplne decké sa do niekoho navážať kôli avataru, alebo mu pindať na rodinu... aj keď máš na Topic rovnaký názor ako ja, je to čin decka :wink: Sorry za otvorenosť :) ale keby si ho stretol na ulici, tak by si taký chytrý nebol :?
respekt r3sp3ct za nestrany pohlad... :)
slay
Addict
Addict

plesk

Príspevok od používateľa slay »

neviem
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

presne tak. Na dlh sa zije bajecne, to vie kazdy. Napriklad USA alebo aj Ceska Republika. Lenze potom pride cas splacania a ehja, nieco nie je v poriadku. No co asi? Ked som si napoziciaval tak to musim vratit a vratit znamena, ze sa stat (a takisto aj ludia v nom) musia akosi uskromnit. Ale na vine je samozrejme vlada, ktora ten bordel upratuje :roll: (pre tych co nechapu, ta posledna veta je ironia)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

m3thod-man - hehe nezahral som to na primitivne osocovanie ked ty si mi povedal ze som decko ,, a pritom ty mas dakych 14rokov, by si mi mal vykat naopak :lol:

r3sp3ct - to ze som spomenul jeho avatar bolo len na jeho hambu lebo normalny clovek si tam neda postavicku z pokemona ci odkial :lol: ,, to ze ho obhajujes je prirodzene si myslis ze zbudis v ostatnych respect hahah..ale ludia cikaju na teba chaapes ? Keby som ho stretol na ulici ?? hh blaznis ?? myslis ze by som sa ho zlakol ? alebo teba ? ..hhhh kamo tebe chyba vazne rozum...Sak sa stretnime ti to dokazem 8)

Ted k teme : Ano anoo Meciar je len doplnok vladnej zostavy, kedze bol smer, sns... a kdh nechcelo vstupit bez madarov do vlady tak Fico si vybral radsej mensie zlo ako SMK a KDH. Mohol by som tu kydat aj na kdh , sak oni boli proti tomu ked sa delila republika. Kazdopadne tu nehodnote politika podla toho co vam mama natarala do hlavy...ani teraz ho nehodnote ved ani poriadne vladnut nezacal :)
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

sundevil napísal:ale kam sli tie peniaze? povacsinou sa nimi platili stare dlhy, alebo sli napr do socialnej poistovne aby bolo z coho na vyplatu dochodkov, takze sli kazdemu z nas, som zvedavy odkial chce nova vlada brat tolko financnych prostriedkov, kedze treba mysliet aj na taku vec akou je zadlzenost, z kratkodobeho hladiska je dlh riesenim, ale neskor bude treba vsetko splatit a potom si to zase len my odskaceme, napr vyssimi danami, odvodmi, a pod
ked vsetko predame odkial budeme brat peniaze na dalsie splacanie ? keby majetky nepredali mali by sme tzv. podniky produkujece peniaze , ale mame H*vno
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ZenniX napísal:ked vsetko predame odkial budeme brat peniaze na dalsie splacanie ? keby majetky nepredali mali by sme tzv. podniky produkujece peniaze , ale mame H*vno
a ako by si teda zadlzenost statu riesil ty? Pretoze kritizovat vie kazdy, navrhnut lepsie riesenie nikto :roll:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman **CENSORED**

hmm ja nesúhlasim, s tým, aby sa predávali podniky, ale súhlasím z tým, aby mal SVK štát nadpolovičnú väčšinu (51 % +), lebo napr u nás v meste kúpil štátny podnik Talianský investor, ostal tu 2 roky, vyhodil 1000 ľudí a komplex rozpredal (budovy a haly) a niektoré časti budov rozobral (železo) a dal na skládku...

// Upravil Tomasito
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:...
no myslim ze z tvojich prispevkov si kazdy urobi obraz o tebe aky si "inteligentny borec" :lol:

k teme.ties si myslim ze ropredanie strategickych podnikov neni riesenie, pretoze velke spolocnosti zastupuju hlavne svoje zaujmi a nezaujmaju sa o obcanov.Neviem co by bolo asi idealne riesenie,nie som odbornik ale imho stat by mal vlastnit aspon 51% podiely..
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ZenniX napísal:ked vsetko predame odkial budeme brat peniaze na dalsie splacanie ? keby majetky nepredali mali by sme tzv. podniky produkujece peniaze , ale mame H*vno
lenze ked ich predame tak si nebudeme musiet tolko poziciavat, a tym ze sa nas dlh postupne splaca tak na tom budeme lepsie, pochop to uz konecne
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

sundevil napísal:lenze ked ich predame tak si nebudeme musiet tolko poziciavat, a tym ze sa nas dlh postupne splaca tak na tom budeme lepsie, pochop to uz konecne
ty to pochop. z dlhodobeho hladiska je lepsie si nechat strategicke podniky v rukach a nie ich predat inej vlade viz. slovenske elektrarne.
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Xantyp napísal:ty to pochop. z dlhodobeho hladiska je lepsie si nechat strategicke podniky v rukach a nie ich predat inej vlade viz. slovenske elektrarne.
Akej inej vlade? Enel je normalna firma. A vzdy platilo a plati, ze stat je najhorsi vlastnik.
slay
Addict
Addict

pfff

Príspevok od používateľa slay »

neviem
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

cert napísal:Akej inej vlade? Enel je normalna firma. A vzdy platilo a plati, ze stat je najhorsi vlastnik.
co tu trepes enel je taliansky statny podnik tu je dokaz

Kód: Vybrať všetko

http://www.bleskovky.sk/cl/7/120147/Taliansky-minister-hospodarstva-odmieta-predaj-akcii-Enelu
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Xantyp napísal:co tu trepes enel je taliansky statny podnik tu je dokaz

Kód: Vybrať všetko

http://www.bleskovky.sk/cl/7/120147/Taliansky-minister-hospodarstva-odmieta-predaj-akcii-Enelu
LOL..ty asi nevies citat...ma 30% podiel v spolocnosti...
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

t0m4s3 napísal:a ako by si teda zadlzenost statu riesil ty? Pretoze kritizovat vie kazdy, navrhnut lepsie riesenie nikto :roll:
na toto ti neodpoviem som len student strednej skoly ale ved su poradcovia a odbornici na taketo veci,urcite by som sa pokusal to riesit inak ako rozpredajom majetku
sundevil napísal:lenze ked ich predame tak si nebudeme musiet tolko poziciavat, a tym ze sa nas dlh postupne splaca tak na tom budeme lepsie, pochop to uz konecne
ked stat preda cely majetok aj ten ktory mu produkuje peniaze ale splatime dlh tak to bude OK ? hmm a naco nam budu zaplatene dlhy ked si budeme musiet neskor zase pozicat pretoze nebudeme mat odkial brat peniaze kedze vsetko sme predali ?
Napísať odpoveď