Pridanie tituliek k filmu
Pridanie tituliek k filmu
chcela som sa spytat, ze ked napalujem film cez nerovision thak tam natiahnem film a ako k ktomu dam titulky ... diikes ...
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak si trúfaš, tak tu nájdeš čo potrebuješ: http://www.sezob.cz/navody/d_navody/dvd ... do_dvd.htm
PS:píše sa o tom zhruba v strede stránky
pochinujem ze to spravi..je to baba a ako vidis neni to nieaka bohvieaka expertkakrija napísal:ak si trúfaš, tak tu nájdeš čo potrebuješ: http://www.sezob.cz/navody/d_navody/dvd ... do_dvd.htm
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=43635-
canopus
Addict
Re: pridanie tituliek k filmu
presne naco ti to je?napal ho v nere ako 2 subory a mas pokojMon_ika napísal:chcela som sa spytat, ze ked napalujem film cez nerovision thak tam natiahnem film a ako k ktomu dam titulky ... diikes ...
-
erytrocyt
VIP
Titulky tam pridáš rýchlo.Mon_ika napísal:chcela som sa spytat, ze ked napalujem film cez nerovision thak tam natiahnem film a ako k ktomu dam titulky ... diikes ...
Na cd-čko napáľ titulky tak že ich pridáš ako druhý súbor k filmu.
Ale musíš si dať pozor na to, aby film a titulky mali úplne presný názov.
-
canopus
Addict
nemusia mat presne rovnaky nazov,film neprehravas vo WMPeritrocit napísal:Titulky tam pridáš rýchlo.
Na cd-čko napáľ titulky tak že ich pridáš ako druhý súbor k filmu.
Ale musíš si dať pozor na to, aby film a titulky mali úplne presný názov.
no dakujem ze mi niektory ludia tu verili aka som neschopna .. tuto na hojko velmi nechodim ale zato na lamkach mam dost vela prispevkov a neni som spammer niektory presne nepochopili o co ide ale dakujem tim ktori to pochopili .... ja nepotrebujem prehravat video ja potrebujem napalit film s titulkami na cd a pustat ho v prehravaci .. ale aj tak dakujem a zase az taka sprosta nie som ..
uz som zvladla aj tazsie veci ako je toto... len som potrebovala soft cez ktory to budem napalovat .. ale dobre kludne tu pochybujte o mojej inteligenciii ... shak vy ste pani majstri .. 
-
krija
VIP
no mňa osobne by sa toto asi tiež dotklo:eritrocit napísal:O čom to píšeš, veď ťa tu nikto neponižoval. Všetci sme sa ti snažili pomôcť.
KARNEL32 napísal:pochinujem ze to spravi..je to baba a ako vidis neni to nieaka bohvieaka expertka
škoda len, že si sa nerozpísala takto hneď na začiatku. pri napalovaní filmu na CD a prehrávaní v prehrávači aj s titulkami ti naozaj stačí nero. treba si len pozorne prečítať návod k prehrávaču: s akými typmi tituliek pracuje /podľa prípony/ + či je nutné mať rovnaký názov filmu a tituliek. ak sa na webe nenašli titule s podporovanou príponou tak na tomto linku: http://www.zive.sk/h/Poradca/AR.asp?ARI=117906 nájdeš software aj s návodom, čo ti ich prekonvertuje do želanej podoby. potom už naozaj stačí len napáliť.Mon_ika napísal:no dakujem ze mi niektory ludia tu verili aka som neschopna .. tuto na hojko velmi nechodim ale zato na lamkach mam dost vela prispevkov a neni som spammer niektory presne nepochopili o co ide ale dakujem tim ktori to pochopili .... ja nepotrebujem prehravat video ja potrebujem napalit film s titulkami na cd a pustat ho v prehravaci .. ale aj tak dakujem a zase az taka sprosta nie som ..uz som zvladla aj tazsie veci ako je toto... len som potrebovala soft cez ktory to budem napalovat .. ale dobre kludne tu pochybujte o mojej inteligenciii ... shak vy ste pani majstri ..