Kombinacia procesor a grafika

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...

Kombinacia

Intel + Nvidia
12
28%
Intel + Ati
3
7%
AMD + Nvidia
15
35%
AMD + Ati
13
30%

Celkom hlasov: 43

Stando
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Kombinacia procesor a grafika

Príspevok od používateľa Stando »

Aka je podla Vas lepsia kombinacia procesora a grafiky? Viem ze je to vseobecna otazka ale aj tak.

Btw. myslim ze tato tema tu uz je len ja ju nemozem najst :cry:
Ak je tak mi dajte odkaz a toto mozte zrusit

Bo som zazil pripady ked AMD + Ati slapali prekvapivo dobre

Ano ma to byt na vacsinou hry...
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

moj nazor je ked chces na hry tak urcite si dam amd a ati (tie su podla mna lepsie) intel ma sice vacsi vykon ale na hry neni dobry raz mi to kamarat opisoval ako ked chces konvertovat tak intel ked hry tak amd. No a graficka to uz je individualna vec.
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

Skusim to nezaujato, AMD malo vynikajuce vysledky v hrach, avsak Core 2 vsetky ine procesory zatial prevalcoval a to aj v hrach, cize ak nezalezi na cene, Intel.
No a co ine ako nVidia ? Ati graficke karty su dost bieda, ak vezmeme v uvahu take ako 7950GTX ci tak nejak sa vola.

Ak by nam ale zalezalo na cene, tak potom by sa dalo samozrejme uvazovat aj AMD + nVidia,

kazdopadne Ati, nie!
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

teso napísal:No a co ine ako nVidia ? Ati graficke karty su dost bieda, ak vezmeme v uvahu take ako 7950GTX ci tak nejak sa vola.
si si uplne isty tym co pises??? 7950GTX je nVidia!!
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

gwixt napísal:si si uplne isty tym co pises??? 7950GTX je nVidia!!
zle som to napisal. myslel som tym to, ze Ati graficke karty su slabe, ak by sme to porovnavali s 7950GTX. Viem, ze to je nVidia
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

teso napísal:zle som to napisal. myslel som tym to, ze Ati graficke karty su slabe, ak by sme to porovnavali s 7950GTX. Viem, ze to je nVidia
no ked si vezmes ze 7950GTX su vlastne dve karty tak to nie je az take fer porovnanie .... taky R X1900XTX je imho priemerne rychlejsi ako GF7900GTX ....
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

gwixt napísal:no ked si vezmes ze 7950GTX su vlastne dve karty tak to nie je az take fer porovnanie .... taky R X1900XTX je imho priemerne rychlejsi ako GF7900GTX ....
presne tak ved ked si porovnas x1900xtx z 7900gtx je na tom ati lepsie a porovnavat x1900 z 7950gtx nieje vobec fer lebo ako tu uz bolo povedane su to dve grafiky zapojene do sli
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

krtko42 napísal:moj nazor je ked chces na hry tak urcite si dam amd a ati (tie su podla mna lepsie) intel ma sice vacsi vykon ale na hry neni dobry raz mi to kamarat opisoval ako ked chces konvertovat tak intel ked hry tak amd. No a graficka to uz je individualna vec.
http://radekhulan.cz/item/intel-core-2- ... zdrtil-amd
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

dobre ale ked sa pozres na zaciatok mojho prispevku tak tam uvidis podla mna
Ax0
Medium Star
Medium Star

krtko42 napísal:dobre ale ked sa pozres na zaciatok mojho prispevku tak tam uvidis podla mna
ja to len uvadzam na pravu mieru ako to je teraz s tym AMD ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

snad nebudeme brat ako bernu mincu nazor dementneho demagoga Hulana :roll:
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Moj nazor je ze ak chces pocitac na hry tak si vyber amd + nvidia pretoze mam skusenosti ze nvidia su lepsie graficke ako ati :P
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

To je riadna kravina!! Ved to je daky blby graf z pochybnej stranky. Tomu sa vuobec neda verit. Nemas tam vuobec popisane konfiguracie zostav!! A ked sa pozriem na ceny tak to si radsej kupim dual procesorovu dosku a dam tam dve AMD-cka ako jeden pochaby Intel ktory by aj tak zozral viac prudu.
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

Co sa tyka kombinacije tak ja mam AMD+Ati ale nemuozem povedat ze by som bol s grafickou spokojny aj ked som ju uz raz menil (Sapphire Radeon 9600 Pro 600MHz):-(. Co sa ale tyka serie x1000 tak tie su neprekonatelne v pomere cena/vykon. Ako-tak sa drzi karta od nVidie 6600GT ktora sa im fakt vydarila.
Po vydani Pentia 4 sa mi Intel strasne znechutil. Aj ked treba uznat ze je vo vyvoji predsa len trochu dalej ako AMD zetial to nema dotiahnute do konca na rozdiel od AMD ktore po vydani Athlona64 mna uplne dostalo. Aj ked ide vo vyvoji trochu odlisnym smerom a je technologicky trochu pozadu(napr 90nm technologia, DDR 1 pamete) co vsak ako sa casto ukazuje ani nie je velke minus lebo dokaze konkurovat svojmu rivalovi a pri prechode na Intelom uz davno pouzivanu technologiu ho dokaze rozbit ako sa ukazuje v praxi.
Na hry teda urcite doporucujem kombinaciu AMD+Ati samozrejme ked nemaate dosku so SLI :-P.
Ax0
Medium Star
Medium Star

M4rQu5S napísal:To je riadna kravina!! Ved to je daky blby graf z pochybnej stranky. Tomu sa vuobec neda verit. Nemas tam vuobec popisane konfiguracie zostav!! A ked sa pozriem na ceny tak to si radsej kupim dual procesorovu dosku a dam tam dve AMD-cka ako jeden pochaby Intel ktory by aj tak zozral viac prudu.
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... i=2802&p=9 si precitaj ak budes rozumiet
a btw tomas: uplne som cakal takyto prispevok, radek hulan MILOVANY a NENAVIDENY :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

len k tým graf. kartám, ceny sú z agemu bez DPH.
MSI ATI RX1900XTX VT2D512E
15 430,00 Sk
ASUS EAX1900XTX 512MB 2DHTV PCX
16 050,00 Sk
MSI GeForce NX7950GX2 T2D1GE 1GB PCI
18 960,00 Sk
a dáte dve ATIny do crossfire a výjde vás to na viac ako 30 000. preto sa oplatí NX7950GX2. jedna x1900xtx proste na GX2 nemá.

http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=44
Napísať odpoveď