mozem odporucit www.hej.sk kupoval som od nich vela kusov elektroniky (scanner, tlaciaren, notebook, dig. fotoaparat) a nikdy som nemal problemy. ceny maju tiez velmi slusne = casto nizsie nez v ageme
shogun napísal:mozem odporucit www.hej.sk kupoval som od nich vela kusov elektroniky (scanner, tlaciaren, notebook, dig. fotoaparat) a nikdy som nemal problemy. ceny maju tiez velmi slusne = casto nizsie nez v ageme
ja zas bravam z www.pixmania.sk a je to lacnejsie nez hej, teda spon veci co som tam kupoval, scanner, fotak, bluetooth, hdd...
www.hej.sk - kupoval som od nich viacero komponentov - ale...problem nastane vtedy, ak ten komponent nemaju, tak sa ich musis doprosovat, aby ti vratili peniaze, ktore si im poslal na ucet...mal som s nimi velke opletacky a preto cez nich nic nekupujem....alzasoft rulezzs
ja som si raz objednal cez Hej.sk napalovacku HP ciernej farby a oni mali na sklade len bielu, mesiac mi volali ze ci nechcem radsej bielu, odmietal som to a trval som na tom co som si objednal. Nakoniec som aj dostal co som chcel a za to ze som dlho cakal to bolo bez postovneho.. zlu skusenost mam s Karman.sk, neodporucam kupovat tak ze vopred poslete peniaze a potom cakate na tovar, najlepsi sposob je dobierkou cez kuriersku sluzbu
normalne by sa mohol spravit thread s e-shopmi ktore budu oznacene napr. od 1 do 5 podla oblubenosti, resp. problemovosti a mohli by sa tam zahrnut vsetky mozne shopy, aspon ludia nemusia hladadt po nete a budu to mat jedno vedla druheho...
pethosk napísal:normalne by sa mohol spravit thread s e-shopmi ktore budu oznacene napr. od 1 do 5 podla oblubenosti, resp. problemovosti a mohli by sa tam zahrnut vsetky mozne shopy, aspon ludia nemusia hladadt po nete a budu to mat jedno vedla druheho...
Cez hej.sk som nakupoval. Bol som uplne spokojny. Len niektore produkty co tam maju hlavne z IT segmentu su o nieco drahsie. Takze treba pozriet aj inam. Ale inac si myslim, ze hej.sk je jeden z najleppsich internetovych obchodov na Slovensku.
kupoval som odtial mp3 player, a okrem toho, ze ho nemali na sklade a cakal som 2 tyzdne maju dobry pristup, prinesie to kurier a stoji to len 100 Sk...