je to nu-metal....v zaciatkoch isto bol....co robia a hraju teraz netusim....a je mi to aj fuk lebo ta kapela ma nikdy nezaujimalaVesper napísal:pockaj len sa mi to zda alebo si myslis ze linkin park ma nieco s nu-metalom?
Nu-Metal
-
mirak2
Hardcore addict
keby si naaaaaaahdou chcel vediet tak si robia solove albumy a pomaly robia na novom a ked bude na sposob songu Breakin The Habit ta to uz bude mat daleko od nu-metalu..Rotten77 napísal:je to nu-metal....v zaciatkoch isto bol....co robia a hraju teraz netusim....a je mi to aj fuk lebo ta kapela ma nikdy nezaujimala
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
o LP je zase hadam kazdemu jasne ze aj keby zo zaciatku boli nu-metal tak teraz s nim uz nemaju spolocne fakt nic... no ale nepusti ma jedna vec... vy tu tvrdite ze korn je nu.metal a ze aj LP je (respektive bol) nu-metal... no a tomu hadam ani sami neverite ze korn hraju rovnaky styl hudby ako hral LP 
-
mirak2
Hardcore addict
tiez nemozes takto porovnavat SoaD a ine kapely co hraju alternetivny metal...Vesper napísal:o LP je zase hadam kazdemu jasne ze aj keby zo zaciatku boli nu-metal tak teraz s nim uz nemaju spolocne fakt nic... no ale nepusti ma jedna vec... vy tu tvrdite ze korn je nu.metal a ze aj LP je (respektive bol) nu-metal... no a tomu hadam ani sami neverite ze korn hraju rovnaky styl hudby ako hral LP
neda sa to porovnavat lebo korn nikdy nu metal nehral no ale nechaj ich takVesper napísal:o LP je zase hadam kazdemu jasne ze aj keby zo zaciatku boli nu-metal tak teraz s nim uz nemaju spolocne fakt nic... no ale nepusti ma jedna vec... vy tu tvrdite ze korn je nu.metal a ze aj LP je (respektive bol) nu-metal... no a tomu hadam ani sami neverite ze korn hraju rovnaky styl hudby ako hral LP
Vesper napísal:o LP je zase hadam kazdemu jasne ze aj keby zo zaciatku boli nu-metal tak teraz s nim uz nemaju spolocne fakt nic... no ale nepusti ma jedna vec... vy tu tvrdite ze korn je nu.metal a ze aj LP je (respektive bol) nu-metal... no a tomu hadam ani sami neverite ze korn hraju rovnaky styl hudby ako hral LP
TAK TOTO JE TA NAJVACSIA BLBOST CO SOM POCUL
nu-metal je len skatulka, to moze byt hocico, nie len rap a elektronika
LP hraju alternativny rock s prvkami hip hopu a elktroniky.. im sa to tak paci a oni to tak hraju a Korn JE nu-metal, len preto ze sa nepodoba na LP neznamena ze je to nieco ine
-
RAMMSTEIN16
Amateur
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
paracentesis
VIP
Podle wikipedie:
Se vsim souhlasim, krome tvrzeni o Limp Bizkit. Hardcore si predstavuju trosku jinak (Pro-Pain, Madball apod.)Nu Metal je hudební styl, který vznikl v polovině 90. let. Je to heavy metal s prvky rapu. Za zakladatele nu metalu jsou všeobecně považováni KoЯn, začali totiž jako první hrát s podladěnými sedmistrunnými kytarami, jako vzor následováni hordou dalších skupin.
Velmi mnoho lidí se domnívá, že nejvýznamnější skupina, rozvíjející nu-metal, je Linkin Park, jedná se však o velký omyl. Linkin Park hrají Pop-core stejně jako Limp Bizkit hrají hardcore. Nu metal se dá velmi lehce poslouchat, záleží však na interpretovi.
-
pinacolada
Guru wannabe
ked sa bavime o LP tak musim povedat ze kedysi som ich zral no teraz si vypocujem iba Faint a Breaking the habit.zistil som ze su to komercne sracky
vseobecne nu-metal moc nemusim.je to taky cajovy odvar tvrdych stylov.ja mam hrozne rad metalcore ak niekto pozna tak kapely Still Remains,atreyu,trivium,killswitch engage bullet for my valentine a hafo dalsich a tiez mi imponuje black metal a death metal a speed metal a neviem kolko tych stylov este je.kapely typu iron maiden,nightwish,lacuna coil,cradle,dimmu borgir,children of bodom a spol.tot sio
vseobecne nu-metal moc nemusim.je to taky cajovy odvar tvrdych stylov.ja mam hrozne rad metalcore ak niekto pozna tak kapely Still Remains,atreyu,trivium,killswitch engage bullet for my valentine a hafo dalsich a tiez mi imponuje black metal a death metal a speed metal a neviem kolko tych stylov este je.kapely typu iron maiden,nightwish,lacuna coil,cradle,dimmu borgir,children of bodom a spol.tot sio
Re: Nu-Metal
Nu- Metal, kedysi dávno... teraz možno občas trocha SlipKnotu 
ja si zaradim do numetalu rozne veci .. nu metal resp. tak ako si to ja škatulkujem je jediny metal ktory znesiem
predovšetkym Limp Bizkit, Korn, Deftones, Adema, POD, Papa Roach, Disturbed ... aaa Rage Against The Machine ale to neviem ako zaškatulkovať presne
predovšetkym Limp Bizkit, Korn, Deftones, Adema, POD, Papa Roach, Disturbed ... aaa Rage Against The Machine ale to neviem ako zaškatulkovať presne
je nu-metal vlastne ešte metal?
pokiaľ začnem rapovať do Vivaldiho alebo do Bacha, bude to nu-classical?

pokiaľ začnem rapovať do Vivaldiho alebo do Bacha, bude to nu-classical?