Skola je v pohodeee.. Neviem co mate proti nej. Ked budete vstavat o pol piatej do prace tak to zistite aj vy a potom si pomyslite ze a kur*a fakt bolo dobre v tej skole..
atrey napísal:Skola je v pohodeee.. Neviem co mate proti nej. Ked budete vstavat o pol piatej do prace tak to zistite aj vy a potom si pomyslite ze a kur*a fakt bolo dobre v tej skole..
jj, aj ked mna v praci bavi.. oproti spicenenj skole, ked si clovek najde good robotku tak na pracu nepicuje... ale skolu uz ani citit, stacil mi gympel a tie komanchovske pi*e co sa furt museli vyvysovat a nieco si dokazovat... FUJ
boze ani mi o tomto nehovor....som cela happy ze uvidim p*******e ksichty profesorov...ale sa zase tesim na tu kopu deciek co tam su...aspon nejake vyhody...
Jupí škola volá 3 ročník strednej nové predmety, nové prváčky nové flašky ukrajinskej pálenky počas prestávok, obed za 25 SK len to ranné vstávanie, a neskoré príchody
r3sp3ct - no a mame to tu...hovoril som..ze si decko a ty si pisal take veci jak 30 rocny v inych temax..hhah LOOL,, mas rad akcie zo skoly ? aspon dake v tvojom zivote ze ?
Akože reagovať na každý môj post, je decké a primitívne... nikde som nepísal, že mám 30 a ani moje názory sa k tomu neprikláňajú... ak chceš reagovať na každý môj post, tak ---> Informácie o užívateľovi: r3sp3ct [www.lamky.net]
r3sp3ct- bu bu buu..zrazu ma vidis vsade ? ..hehe ja normalne len odpisujem na toto forum..ja zato nemozem ze ta vsade stretnem... Nac mi tu davas link na lamky ? mna nezaujima ze si uploader..je mi to 3