od zaciatku som hraval s dvoj-bodkovou a zvykol som si na nu. Ked sa dobre zahreje tak skace akurat a hra je o to dynamickejsia a rychlejsia.insane napísal:Tak ked ste uz nacreli do sveta lopticiek, tak my hravame zo zltou(vacsinou jedna, ale sem tam aj 2-bodkova). Tam uz fakt treba mlatit.
Squash
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
ikovan
Darca
ta cervena je v poho .. ale chcelo by to tu modru tiez vyskusat.. ta cervena .. je fajn treba ju zahriat .. a potom len utekat.. ale pozor na setny.. clovek ako bond35 si rad na nich ublizuje.. viete v zapale hry je dôlezite odohrat lopticku a nie davat pozor ci sa nekde nezlomitem3thod-man napísal:mi hrame odzaciatku so zltou furt,obcas s dvoma bodkami, a v pohode.Len chceme vyskusat aj neaku rychlejsiu,vyzera to take dynamycke ked sa hra z rychlejsou.
-
m3thod-man
Star
-
m3thod-man
Star
-
bond35
Star
ako rob si tu zo mna srandu, radsej si pod niekedy zahrat a nie sa stale vyhovaratikovan napísal:ta cervena je v poho .. ale chcelo by to tu modru tiez vyskusat.. ta cervena .. je fajn treba ju zahriat .. a potom len utekat.. ale pozor na setny.. clovek ako bond35 si rad na nich ublizuje.. viete v zapale hry je dôlezite odohrat lopticku a nie davat pozor ci sa nekde nezlomite
-
m3thod-man
Star