Žiadnu SS som ti nepísal, aspoň maj gule a napíš pravdu, píšeš od veci, si druhý LES, hoď mi Scr. tej PM, ak som ju písal, tak by som si sral do huby, ale keď nemáš Scr. tak si serieš ty
K ktomu čo si napísal : Vzdelávať ich ? a kde ? Urobíme im Rómske Univerzity ako majú Maďari svoje ? Alebo im dáme štipendiá od štátu (z naších penazí... ťažko pracujúcich tvojích, mojích naších všetkých bielych rodičov ?) Alebo čo ? Vieš problém je v tom, ak by na nich tlačila sociálka (na rodičov) aby ich decká chodili pravidelne do školy a mali priemer známok do 3.0 tak by aj niečo vedeli, ale oni maju stáli príjem, jednu dobrú vec urobil Kaník s tou sociálkou, už to nie je o tom, že robia decká a verú prachy za každého fagana... šak aj kôli tomu boli nepokoje, keď musela armáda zasahovať, lebo prišli o sociálne dávky vo výška 15 000 + SK, a nemohli si kúpiť cigaretky, alkohol, kávičku, a pod... viac ako, dovolím si napísať 60 % rómov ide na nejaké učilište, nejakých 10 % na stredné odborné, nedaj bože gympeľ, a zvyšok nemá ani to, prepadnú v ZŠ majú 10 ročnú šk. dochádzu a sú na úrade práce... potom začnú mať už v 16tich decká... čo by pomohlo ? po 2 deťoch sterilizácia, v tejto dobe si ani biely nedovolí mať viac ako 2 deti, a to je väčšina bielych pracujúcich, ale rómovia sa nudia, tak sex. tetris už aj o tom, ako sa o decká starajú svedčí to, že každý dovolím si napísať 3 týždeň v novinách píše : utopilo sa decko, ale nenapíšu, že rómske, a že foter, mater zanedbali povinnosti, alebo idu kradnúť meď a pod... poklopy, dopravné značky (a je fakt, že už neraz sa stala dopravná nehoda, lebo chýbala značka, ktorú nejaký cigán predal na skádku za pár drobných, aby si kúpil flašku). Prečo by mal dávať štát na vzdelanie niekomu kto si to neváži ? Len preto, že je niekto róm, by si mal vyskakovať, že je utláčaný a v škole ledva prechádza ? a chce od štátu štipko ? tu nejde o rasu, tu ide o vedomosti.
Čisto teoretická otázka máte róma s priemerom známok 4.00, slabá dochádza a máte belocha priemer 4.00 a pravidelná dochádza, ktorému dáte štipko ? Budete sa riadiť farbou, alebo výsledkami v škole ? Pojem rasizmus, čo je vl. rasizmus, veď rasizmus je v každom z nás, niektorí ho prejavujú otvorene, a niektorí si to nechávajú pre seba... rómovia prejavujú rasizmus proti nám, a mi proti nim.... lenže keby sa mal róm biť s bielym, uveria rómovi, lebo biely má rasistické skony, keby tu neboli organizácie feťákov ľudia proti rasizmu a podobné sračky mohol byť pokoj...
Na Stráž
//edit: Prispevok upraveny. kinjeril