Ako zistim ci je moja priatelka Panna???
Ako zistim ci je moja priatelka Panna???
Da sa to zistit?
ako normal ked sa na nu pozres to nezistis
, a tazko sa to zisti aj ked sa jej pozries dnu... niektorym to zbadas inym nie, niektora moze mat blanu a byt panna, ina blanu nemusi mat a je tiez panna
niektore blany su hrubsie ine tensie, baba si ju mohla pretrhnut ked si davala/vyberala 1x tampon, respektive defloraciou - sama si ju pretrhla (vybrator, uhorka, prsty a podobne veci) takze zistit to nezistis, musis sa jej spytat a verit jej, alebo potom ku gynekologovi)
niektore blany su hrubsie ine tensie, baba si ju mohla pretrhnut ked si davala/vyberala 1x tampon, respektive defloraciou - sama si ju pretrhla (vybrator, uhorka, prsty a podobne veci) takze zistit to nezistis, musis sa jej spytat a verit jej, alebo potom ku gynekologovi)
...potrebuje radu, to TY mas zbytocne prispevky....Toxikoman napísal:normalne sa to jej opytaj ci to uz s niekym robila...co je natom ? ..hh taketo zbytocne teeemy
...no ak je panna, to je dobre, vsak panny su najlepsie
a nepotrebujes sa jej nic opytat, ona ti sama povie, urcite bude mat tak trosku strach a to zistis
no neviem, panna, ked ide prvykrat, neviem co z toho bude mat, a ani ty... este ked sa vali krv a podobne... zas jasne ze nech neni tak roztahana, ze ti to pripada jak keby si daval do krabice... a predsa si zasexujes s niekym kto ma skusenosti trosku lepsie ako s pannou, ale asi vec vkusu (myslim ze v sucasnosti uz sa to tak nebere aby boli dievcata panny...) - moj nazor, nouplink napísal:lebo niesu pre<censored> ako kus masa? Ide o moralne vnimanie, zeby? neee to uz davno vymrelo.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pozri Ty asi hladis na sex ako na beznu vec ako sport, proste kazdodenna zalezitost, ja nie.pethosk napísal:no neviem, panna, ked ide prvykrat, neviem co z toho bude mat, a ani ty... este ked sa vali krv a podobne... zas jasne ze nech neni tak roztahana, ze ti to pripada jak keby si daval do krabice... a predsa si zasexujes s niekym kto ma skusenosti trosku lepsie ako s pannou, ale asi vec vkusu (myslim ze v sucasnosti uz sa to tak nebere aby boli dievcata panny...) - moj nazor, no
-
Behemoth
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
výhoda je v tom že ako si ju naučíšef.K0 napísal:hej, hej, ale tak panna si ta bude pamatat do konca zivota, ze aky to suhaj ju pripravil o poctivost...A mne sa praveze taka lubi, ked je taka neskusena, ale tak ako komu..samozrejme ze aj take starsie spuosobne a skusene damy su vynikajuce![]()