je tu síce tema že čo jej kúpiť ale čo sa týka chalanou tak to som tu ete nevidela.Takže chalani pls poradte čo vám máme takého kupiť ....ale aj baby čo by ste svojim miláčikom kúpili vy.Tak zatial diki a píšte..píšte
To je jedno, spravneho chlapa( chlapca) potesi vsetko od svojej milovanej ... ale musis mu to darovat vo vhodenj chvili a hlavne niejak .... no proste to by si mala vediet
pethosk napísal:mne by stacil aj dobry sex a ktomu napriklad bomboniera...
Sex mozes mat aj tak nie len na sviatok
Ale myslim ze potesi nieco co vas bude spajat..napr privesok ktory sa bude dat rozdelit na dva kusky..konkretne srdiecko..ty budes mat jednu polku a on druhy..alebo nieco vystizne kto prilezitosti..alebo co ma rad..
Ale keby si napisala za kolko to chces kupit?
K akej prilezitosti
kolko ma rokov atd
lahsie by sa vyberalo a radilo
Romanko napísal:Sex mozes mat aj tak nie len na sviatok
Ale myslim ze potesi nieco co vas bude spajat..napr privesok ktory sa bude dat rozdelit na dva kusky..konkretne srdiecko..ty budes mat jednu polku a on druhy..alebo nieco vystizne kto prilezitosti..alebo co ma rad..
Ale keby si napisala za kolko to chces kupit?
K akej prilezitosti
kolko ma rokov atd
lahsie by sa vyberalo a radilo
A raz spoznas toho jej stareho znameho, ktory ma zhodou okolnosti tiez take srdiecko
Mno ja som dostal naramok a nosim ho aj ja som jej dal jeden
tak treba nieco co bude stale pri sebe nosit...treba naramok...alebo aj nieco len tak...mne treba moja hovorila ze mi kupila flasu!som bol nateseny ako si snou vypijem a to bola vinova flasa plna lentyliek...bo som hovoril ze nepijem...a nepijem...je to tazke vyberat...ale ked je vtipkar tak ho potesi aj malickost...
Môj názor je taký, že či to bude prívesok na kľúče alebo to bude tenisová raketa to je úplne jedno. Mne osobne nezáleži na darčeku, som hlavne z toho rád že si spomenula, a vôbec niečo kúpila, a darovala mi to z lásky A čo tak nejaké boxery? značkové? z deckými vzormi? Darček môže byť aj zábavný, no nie ? Nelám si s tým hlavu Určite čokoľvek mu dáš sa mu bude páčiť
Ja som dostal balik hygienickych vreckoviek a stresovu lopticku plnenu gelom. Nevadi ze to stoji par korun, ale boli proste prakticke veci a velmi ma potesili. Navyse necakam ze mi bude kupovat veci za tisice korun, je to zbytocne minanie penazi.
t0m4s3 napísal:Ja som dostal balik hygienickych vreckoviek a stresovu lopticku plnenu gelom. Nevadi ze to stoji par korun, ale boli proste prakticke veci a velmi ma potesili. Navyse necakam ze mi bude kupovat veci za tisice korun, je to zbytocne minanie penazi.
suhlasim,aj drobnost potesi
ale aj keby si si kupila nejake nove pradielko pre seba tak to potesi aj jeho
ja si myslim, ze je viac-menej jedno co kupit, zalezi skor na tom, ako to darovat
mna napriklad potesi aj uplna malickost...len aby to bolo z lasky
ale ked mas na mysli nieco konkretne, tak ja by som bral aj nejaky privesok, alebo naramok...mozno vonavku (od priatelky vzdy potesi
mna potesila ked mi frajerka na narodeniny upiekla sama vlasnorucne tortu...to ma fakt riadne potesilo...Nepacia sa mi take materialisticke vztahy, co si proste potrpia abydvaja na nejakych velkych daroch...