teraz si ma vymakol, naozaj poznam len kontrafakt, chcel by som si vypocut viac veci ale mama mi to nedovoli lebo su tam nadavkyMc krik napísal:Tebe asi nic nehovoria vsak lebo poznas len kontrafakt
Hip-hop hojko awords 2006
10 rocny trapko je users s nickom umk4s.
Si taky mudri.3 moznosti stacia.Hodnotil som to podla toho ako je co uspesne
album-predajnost
klip-hranost
dj mixtape-pocet stiahnuti *boli vsetky volne dostupne*
...
A pat kategori.To by sa dostali aj do kategory aj PNdLAX
No neviem ked si velky odbornik kolko battle dj poznas.Co
Velke reci velke slova ale si ako doktor sova
Si taky mudri.3 moznosti stacia.Hodnotil som to podla toho ako je co uspesne
album-predajnost
klip-hranost
dj mixtape-pocet stiahnuti *boli vsetky volne dostupne*
...
A pat kategori.To by sa dostali aj do kategory aj PNdLAX
No neviem ked si velky odbornik kolko battle dj poznas.Co
Velke reci velke slova ale si ako doktor sova
Prstamip4ra napísal:MC Krik: Chalan drz hubu radsej niekedy prosim ta. Clovece sa po tebe citat neda a budes tu skakat do kazdeho. Ad umk4s - by ta chalan umlatil prstami, tak prejav respekt, je starsi a rozumnejsi, som si tym isty.
umk4s: Bro, aj ty vybuchnes, ako sopka hned.
PRIMITIVNE A DETCKE a tomuto mam prejavovat respekt.
Ale chalani vy ste JOKERy
Najlepsi album
Mc krik - Hip Hop is my way and my life and my life are bitchez
Najlepsi klip
Mc krik - Im da best master of ceremonies and DJ in this muttaphucking world
Najlepsi mixtape
Mc krik - Mc krik mixtape vol. 3 with my neggaz as Helico or Blue Line
Najlepsia produkcia
Toto neviem co znamena, ale opat to bude nieco od Mc krik production
Najlepsi track
Vsetky veci od Mc krika, neviem si vybrat, ALL IS SUPER
Este aby som nezabudol na jeho fakt mega bomba husty tazky namakany kruty bezkonkurencny spicovy brutalny hot partymix KVALITNA PARTY...
1-Mc 2-Skupina 3-Producent 4-freestyler 5-Dj-koncertny 6-Dj-party
7-Dj-battle 8-promoter9 -Reziser 10-Tanecnik = MC KRIK
Toto je iba moj subjektivny nazor a Vy s nim nemusite suhlasit, ale nikto z Vas mi ho nikdy nezobere...
PS: Pocuvam len kvalitnu muziku
Mc krik - Hip Hop is my way and my life and my life are bitchez
Najlepsi klip
Mc krik - Im da best master of ceremonies and DJ in this muttaphucking world
Najlepsi mixtape
Mc krik - Mc krik mixtape vol. 3 with my neggaz as Helico or Blue Line
Najlepsia produkcia
Toto neviem co znamena, ale opat to bude nieco od Mc krik production
Najlepsi track
Vsetky veci od Mc krika, neviem si vybrat, ALL IS SUPER
Este aby som nezabudol na jeho fakt mega bomba husty tazky namakany kruty bezkonkurencny spicovy brutalny hot partymix KVALITNA PARTY...
1-Mc 2-Skupina 3-Producent 4-freestyler 5-Dj-koncertny 6-Dj-party
7-Dj-battle 8-promoter9 -Reziser 10-Tanecnik = MC KRIK
Toto je iba moj subjektivny nazor a Vy s nim nemusite suhlasit, ale nikto z Vas mi ho nikdy nezobere...
PS: Pocuvam len kvalitnu muziku
Hm obsiahlost tvojej slovnej zasoby nemam medze. Ale asi si myslis, ze ked mi tu budes nadavat nieco to zmeni na mojom nazore, alebo ze sa nebodaj necham vyprovokovat na taku nizku formu komunikacie aku pouzivas ty. Ty asi v reale len stekas a vydavas nejake pazvuky, preto aj ten kvalitny pravopis.Mc krik napísal:Dj anes a.k.a anys hmmmto je teda battle dj a hlavne producent.
Ach lacny nejsom a skoda reci ty trapko.No daj sem ti prosim ta anketu
na otazky s 5 moznostami.A odteraz si ratam kto kolko stahuje userou
na hojku.24 hodin denne to sledujem.CMUK TY BUZ*RAT
Btw: Keby som tento topic zacinal ja, co sa mi nechce lebo na to nemam cas, dal by som najprv otvorene moznosti a cas ja neviem na tyzden alebo 2 kym by sa vybral uzsi okruh. Potom by som az daval hlasovanie a zuzil moznosti vyberu. Tymto by si cela tema zasluzila pomenovanie "Hojko awards 2006". Ale preco ti to vlastne hovorim, to si asi vedel aj ty, sak ja som len obycajny trapko...
Este mam na teba taku impertinentnu otazocku. Ako prosim ta chces odsledovat kolko sa z hojka stahuje ked toto nie je warez site? Alebo chces kazdemu userovi osobne pisat, volat a robit si sam anketu? To by si podla mna zabodoval a vynutil si aj moj respekt, ale pochybujem ze aj ty mas tolko casu nazmar. Ahoj ty moj cukricek!
OT, flame premazany! Vyjadrujte sa k predmetu temy! (Plati pre vsetkych.)
2 Mc Krik: Chalan ty slapes na niecom? Pytas sa ludi na ich nazor a potom ich za to dodrbkavas? Vidis v tom neaku logiku? Ja nie.
Ad tvoje vyjadrovanie: Ak nevies diskutovat bez invektiv a nadavok, tak nediskutuj a prestan urazat inych! Ak sa tvoj sposob vyjadrovania nezmeni, bude sa to riesit v zmysle pravidiel (basa, ban). Toto mozes brat ako 1. upozornenie!
2 Mc Krik: Chalan ty slapes na niecom? Pytas sa ludi na ich nazor a potom ich za to dodrbkavas? Vidis v tom neaku logiku? Ja nie.
Ad tvoje vyjadrovanie: Ak nevies diskutovat bez invektiv a nadavok, tak nediskutuj a prestan urazat inych! Ak sa tvoj sposob vyjadrovania nezmeni, bude sa to riesit v zmysle pravidiel (basa, ban). Toto mozes brat ako 1. upozornenie!