ja spim pri zapnutom pc dost casto....
presne z tohoto dovodu som pc trosku upravil...
ak chcete v noci stahovat a podobne, doporucujem vam kupit kvalitne tiche chladice a fany. V dnesnej dobe sa da spravit takmer nepocutelna skrina...
p4ra napísal:Ano. Obidva moje pocitace su zapnute 24/7/365 - restart len v krajnych pripadoch. Zvykol som si uplne v pohode.
ty máš natiahnutú elektriku na čierno alebo čo
Ja keď stahujem nehám zapnutý ale pc nemám vo svojej izbe, ale v kumbále :O nastavím vypínač a idem spať. Ale mám v izbe ešte starší PC duron 600 a tam ak si pustím film zaspím v kľude
ja takisto, komp je celkom, tichy len ked zacne grafika pracovat to uz je hard core - ale mam dobry spanok, takze sa vyspim v poho, ktovie co to zere taky komp ked ide stale...
Behemoth napísal:ty máš natiahnutú elektriku na čierno alebo čo
Ja keď stahujem nehám zapnutý ale pc nemám vo svojej izbe, ale v kumbále :O nastavím vypínač a idem spať
pethosk napísal:ja takisto, komp je celkom, tichy len ked zacne grafika pracovat to uz je hard core - ale mam dobry spanok, takze sa vyspim v poho, ktovie co to zere taky komp ked ide stale...
Mne by ten hluk dost vadil a to este nevraviim o mojej mame ktorej zapnutyy komp vadii aj ked je o tri miestnosti dalej. Takze vypinam a ked taham tak taham cez den.
nehrozi travim tu vela času dakedy aj noci ale vždy som hore ak sa mi chce moc spat tak vypnem pc a idem si lahnut myslim že pri pc sa ani vyspat neda a neni to zdrave ale na druhej strane neni zdrave ani travit za pc tolko času ako zvyknem ja
Teraz v lete to je naj teplo este PC nam kuri ale inak moze dojst k poziaru o tom ste nevedeli napr: si pametam pred rokom sa to stalo v Nemecku > dnes je uz cela rodina neboha
ja spavam dost casto pri beziacom pc-ak potrebujem surne potahat torrenty. a pri starom dil-upe som aj 20MB musel tahat cez noc,takze som si na to zvykol...