pomooc s rodicmi (okey leto)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Lenkka2
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

pomooc s rodicmi (okey leto)

Príspevok od používateľa Lenkka2 »

mam problem, ako presvedcit rodicov aby ma pustili na okey leto???- problem je v tom ze v utorok mame ist do BA, na cely tyzden a ja tam mam ist s nimi ale NECHCEEEM!!! prosiim poradte nejaku ucinnu vyhovorku alebo co... :cry:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

záleží koľko máš rokov. Ja mám 19 a u mňa funguje to, že keď sa mi niečo naši snažia zakázať, tak im poviem že som dospelý, mám občiansky a aby sa skúsili do mňa trochu menej starať
Lenkka2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lenkka2 »

mam 15
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja to nevidím veľmi dobre, je to dosť individuálne, záleží na tom, aká si ty, akí sú tvoji rodičia, alé máte rodinné vzťahy a pod.
Ak tam naouzaj nechceš ísť, tak im to jednoducho vysvetli že ísť nechceš, vysvetli im, že máš už svoje plány, svoj program, daj im argumenty, prečo tam nechceš ísť. mali by to pochopiť, ak to nebudú brať na vedomie, tak jednoducho vytrvaj na svojom až dovtedy, kým ti to nedovolia.
Mne osobne vždy pomôže tá vytrvalosť, dovtedy argumentujem, až mi niečo nedovolia...alebo nedostanem po papuli. :D
Takže skús tú vytrvalosť a tiež ešte je velmi dôležité, aby mali tvoju dôveru, musia totiž vedieť že sa na teba môžu spolahnúť, musia ti veriť, ak nemáš ich dôveru, tak si takmer bez šance.

A taktiež ešte jednu užitočnú radu:
Ak ťa nepustia, tak nemaj negatívne myslenie, vôbec ti to nepomôže, nesprávaj sa k rodičom drzo a protivne, môžeš sa správať akurát tak smutne a bez nálady, to by ťa možnoaj nabudúce pustili, hlavne to neber príliš negatívne, ono sa to velmi ľahko povie, viem, lenže ja mám tiež podobné skúsenosti.

V každom prípade sa cez to nejak prenesieš. :)
magnum
Light Star
Light Star

Re: pomooc s rodicmi a okey letom

Príspevok od používateľa magnum »

Lenkka2 napísal:mam problem, ako presvedcit rodicov aby ma pustili na okey leto???- problem je v tom ze v utorok mame ist do BA, na cely tyzden a ja tam mam ist s nimi ale NECHCEEEM!!! prosiim poradte nejaku ucinnu vyhovorku alebo co... :cry:
poviem ti to takto ty poznaš svojich rodičou najlepšie musiš vediet ty kam až možeš zajst ja som mal zase taky problem že rodičia išli aj so sestrou do španielska ale ja som ist nechcel a vyriešil som to tak že otec povedal že pojdem a ja som povedal len si to kludne zaplat ale som potom zvedavi kto ti tie peniaze vrati pretože ja nepojdem či už chceš alebo nie jednoducho sa s tym zmier potom nad tym rozmyšlal a zistil že mu neostava nič ine len ma nechat doma podla mna si stači stat za svojim rozhodnutim a treba trochu tvrdohlavosti je však pravda že každy ma inych rodičov ale podla mna na každeho človeka sa da len treba vediet ako ty ich poznaš najlepšie tak skuspoužit prostriedky ktore na nich isto zaberu :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Si moc soplava na to, aby si sla na taku akciu. Nepustil by som ta :)
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

kinjeril napísal:Si moc soplava na to, aby si sla na taku akciu. Nepustil by som ta :)
Presne tak ani ja :wink: Chalana este mozno.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Este keby to bolo v poprade tak by som pouvazoval ci by som ta pustil ako rodic ale kedze je to v lomnici uplne odrezane od sveta tak nie. Na jeden den ano ale ak by si tam chcela stanovat tak urcite nie... toz moj nazor ako rodic. No a z tvojho pohladu dietata by som ti poradil skus zacat tym ze aj ostatni kamarati idu a zacnes menovat Janko, Evka, Zdenka atd (samozrejme rodicia ich musia dobre poznat) a stale opakovat to iste ze oni mozu a preco nie aj ty a obcas sa tvarit smutne tak aby si ta vsimli...

btw. radsej by som siel do BA na tyzden ako na okey leto aj tak je tam onicom program tento rok...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

určite nie, si ešte dieta a ani sa neskus vyhovarat, mohla by si narobit blbosti. 8)
Napísať odpoveď