Prosim poradte
-
P3T3R
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Prosim poradte
Hladam nejaky free hosting, kde je povoleny warez, ale aby tam bola aj nejaka ta velkost.
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
no ak ti niečo poskytne nejaký súkromník, ale tam nečakaj nič extra. Málo priestoru, hrozná rýchlosť.. a btw: prečo by muselo? lebo ty to chceš? warez je chápaný ako pirátstvo. Nelegálno kopírovanie a šírenie. A nejaký server čo je právnickou osobou a je zapísaný v obchodnom registry ti to len tak bez ničoho bude podporovať aby mal viac problémov, lebo vedenie nemá čo robiť, že?
-
Prometheus_49
Medium Expert
pocul som ze na www.ohost.de im to nejako neprekaza a je tam 2,5 Gb priestoru
-
audiotrack
VIP
tak to si asi počul zle, ale ti to vravel niekto kto nemčinu nikdy v živote nepočul. Ja som tiež už nemčinu viac-menej zabudol, ale na stránke http://www.ohost.de/webhosting_regeln.php (pravidlá k webhostingu) píšu toto:Prometheus_49 napísal:pocul som ze na www.ohost.de im to nejako neprekaza a je tam 2,5 Gb priestoru
ak sa ti chce, prelož si toIllegales Material (Warez, Filesharing allgemein, Torrent Tracker etc.) zu verbreiten oder Viren sind streng verboten. Wir werden in jedem Fall bei der Aufklärung solcher Fälle unterstützen.
Tak u nas warez na freehoste nerozbehnes, to viem s urcitosotu. Ked uz niekto ponuka webpriestor zadara, tak ti urcite tam nedovoli zatazovat server, alebo ti da taky traffic, pri ktorom ta po dvoch tyzdnoch vypne. Ked chces warez forum/stranku tak si to musis zaplatit. Inak, neodporucam velmi sa zatazovat warezom. Je to nelegalne a nijako na tom nezbohatnes.
-
sanyika
Medium Star
ak vies po nemecky tak sa mrki na http://www.funpic.de....ne tomto serveri som videl plne funkcne warez forum 
Kto ho zaplati? Dopadne to ako s lamkami, iba na pozvanku vstup.. Zdravej konkurencie neuskodi a kvalitne warezforum sa vypracuje aj samobond35 napísal:naco dalsie nove warez forum radsej nech s azjednotia tie mensie co su vsade a nech sa vytvoria nejeke silne fora kde najde clovek vsetko a ked sa spoja financie tak bude velky aj priestor ktory sa zaplati