tak dnes si nezahrame mno.... a zajtra tu polka nebude a nemoze a zase by tu boli dohady o case.Pockajme na den/cas ked otmase moze a spravi nam serber a aj zaznamna na web casy a miesta a tak
navrhujem aby sme skusili dnes o 20:00 a nech tomas3 uroby server mozno ma daaku chybu jeho provider netu tak to skusme o 20:00 mozno ju opravi ak daaka je
aston napísal:navrhujem aby sme skusili dnes o 20:00 a nech tomas3 uroby server mozno ma daaku chybu jeho provider netu tak to skusme o 20:00 mozno ju opravi ak daaka je
ne sak bude casu dost zahrame mozno zajtra ak hojko spravi a ked ne zajtra tak neskor. nebudte jak deti niektori, co musite hrat silou mocou dnes o 2000?
stanlord napísal:ne sak bude casu dost zahrame mozno zajtra ak hojko spravi a ked ne zajtra tak neskor. nebudte jak deti niektori, co musite hrat silou mocou dnes o 2000?
presne,jednoducho treba cakat na hojka or tomaseho a hotovo
lenza niektori nemozu .. ja sm si vsetko prispospobil tak aby som mohol hrat 1800 ... takze cakajme kym tomase/hojo budu moct robit server v standardnom case ... HOWGH!!!
vsetci to maju prisposobene na 1800. Dnes o 20:00 mozme dat este jeden pokus, ale nedavam tomu nadeje. Zajtra tu skor nebudem ako budem a Hojko neviem ci bude, takze je mozne ze tak do stredy bude prestavka.
gwixt napísal:lenza niektori nemozu .. ja sm si vsetko prispospobil tak aby som mohol hrat 1800 ... takze cakajme kym tomase/hojo budu moct robit server v standardnom case ... HOWGH!!!
omfg,problem je na sieti tak ako tomase povedal.ved vcera to slo krasne na prvy raz.A ked si dobre pamatam obcas tomu zasibe aj ked len mame niektori hraci trening.a niekdy to ide ako hodinky
gwixt napísal:imho ma problem tomase ..... iba na jeho serveri to kope ....
ked spravi server dakto iny tak to iba laguje (tak ako vzdy) ale nekope ...
a imho tomase ma jediny pripojenie na to aby obsluzil server s 12 ludmi ...
imho je to problem na hamachi. pretoze odvcera sa nic nezmenilo co sa mojho netu/kompu tyka.
edit: Dnes sa hra rusi, takisto pondelok a utorok je ohrozeny mojou a hojkovou neucastou. Takze momentalne vyhlasujem pauzu a v stredu sa pojde Spa. Ak sa nieco zmenim, napisem do threadu.