t0m4s3 napísal:imho je to problem na hamachi. pretoze odvcera sa nic nezmenilo co sa mojho netu/kompu tyka.
imho tiez ako som uz spominal. A som si 80% isty ze zajtra to pojde.Ale bohuzial hrat sa nebude
Tak co nechame to dneska uz tak a ked budes mat cas zase zahrame ??
Rychlost připojení k internetu: 5,143 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 658,3 kByte/s
Rychlost odezvy (ping): min 28,979 ms
max 31,865 ms
Ø 29,916 ms
neviem napr kde je u mna problem
aston napísal:Rychlost připojení k internetu: 5,143 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 658,3 kByte/s
Rychlost odezvy (ping): min 28,979 ms
max 31,865 ms
Ø 29,916 ms
neviem napr kde je u mna problem
ved sme to uz doriesili a nikto nepovedal ze je problem u teba Problem je s Hamachi na 90%
skoda a je to v ...
aj mne vyhovuje v stredu mne to vyhovuje kazdy den ale ne preboha o 18:00 aj ked sa prisposobim no vidi sa mi to moc skoro a kazdy den sa ponahlam aby som to stihol
aston napísal:skoda a je to v ...
aj mne vyhovuje v stredu mne to vyhovuje kazdy den ale ne preboha o 18:00 aj ked sa prisposobim no vidi sa mi to moc skoro a kazdy den sa ponahlam aby som to stihol
len nech sa tu nezacne riesit debata kedy to komu vyhovuje plz
ak tam ten clanok bol pridany dnes,tak v tom je chyba ale ak tom bol clanok pridany vcera pred 18.00 tak v tom problem nie je edit:
clanok bol pridany 28.7.2006 15:10 takze v tom by chyba teoreticky nemala byt kedze sme vcera hrali bez tohto ako ozivot
edit:
vsimol som si ze pod nadpisom sa pise Ak máte problémy pripojiť sa na Hamachi, prečítajte si tento príspevok. Možno vám pomože
ale my mame problemy s niecim inym
no asko si si vsimol,aston ma pod sebou tri krat nejaku vetu.A tym sa zaplna forum a stava sa neprehladnejsim.Mohol v svojom prvom prispevku stlacit Upraviť (edit) a mohol to napisat vsetko do jednoho postu a nie do troch
Sajmon napísal:no asko si si vsimol,aston ma pod sebou tri krat nejaku vetu.A tym sa zaplna forum a stava sa neprehladnejsim.Mohol v svojom prvom prispevku stlacit Upraviť (edit) a mohol to napisat vsetko do jednoho postu a nie do troch
boze sajmon ty si tlk to mozem dat rovno jeden prispevok a vzdy do nho budem davat edit az kym nebude len moj prispevok na celu stranu
a to je skoda ze sa zajtra nehra aspon bude viac casu na trenovanie