Je fakt trapny ty kokos a ta reklama strasne nieco oni sa chcu pretrcat teraz a ze autogramiada ? Nikto tam nepride.....jedine ak an toho modela sa pridu ludia pozriet to bude cele na.....
ST1 napísal:Je fakt trapny ty kokos a ta reklama strasne nieco oni sa chcu pretrcat teraz a ze autogramiada ? Nikto tam nepride.....jedine ak an toho modela sa pridu ludia pozriet to bude cele na.....
sa budes divit ale sa stavym ze dost ludi tam pride aj na tu autogramiadu, hold taki sme narod...
Pre Pana Boha, preco sa ten trapko strapnuje este viac? Silou-mocou sa chce este ludom nanutit do priazne? Co sa uz radsej neutiahne potichu do svojej vilky? Omg, toho budu musiet asi zastrelit, aby dal ludom pokoj.
atrey napísal:Viem ze je to trochu OT, ale predsa neviem ci to tu bolo..No proste Brano ma stranku a chcecknite kolko si pyta za vystupenie... A fotogaleria je tiez na zasmiatie... http://www.branomojsej.sk/produkcia.php
Tak za to by som im dal maximalnu almuznu 15 Sk ....
ja mam original tricko mojsejovci, asi si ho pojdem dat podpisat myslim to vazne, kamaratka robila v jednej agenture kde dostali zakazku tusim na 5000 triciek a jedno mi odlozila....asi by bola kruta recesia prist za norikou ze prosim Vas podpisete sa mi na ramienko?
kinjeril napísal:Novy zivocisny druh ... Homo Mamonus - Stupiditus
tak to mas cistu pravdu
akoze teraz fakt ked som videla tu reklamu v telke tak som myslela ze mi prasknu kutiky ust....oni su uz taki traaaaaapppppnnyyyyy.....ale im to jaksi nevadi....
mojsejfest!!!!! kedy ?sadam na vlak a letim do nitry. zide sa trochu srandy. ale fakt ja ich nemozem ani citit. ta tucna skareda nora ostatnym keca ze jak su hrozne obleceny a ona pritom vyzera jak jeternica.no hnus. a ten jej chruno robi nejaku hudbu? by som chcel pocut. aj ja sa asi naucim hrat na gitare a budem si pytat 70litrov za vystupenie. su ubohy.nechapem ludi co sa na nich mozu pozerat a brat ich vazne . su dobry len na to aby ich v sos parodovali.
jezis som ja ale sprosty ze o nich tolko pisem ako keby si to zasluzily
Branko Mojsej napísal:Dvadsatosem dvadsatdevat, jul, Nitra, Mojsej Fest
Booze, ja byvam od tej restauracie asi 15 minut autom... musim prist pozriet krasnu Noriku a najvatsieho slovenskeho rockera Branka... budeme aj byka opekat
atrey napísal:Viem ze je to trochu OT, ale predsa neviem ci to tu bolo..No proste Brano ma stranku a chcecknite kolko si pyta za vystupenie... A fotogaleria je tiez na zasmiatie... http://www.branomojsej.sk/produkcia.php
On je je***?
FULL VERZIA 70.000.-
UNPLUGGED 50.000.-
HALFPLAYBACK 30.000.-+dohoda.- /20 min vstup 3-4 pesničky/
ceny nezahŕňajú cestovné+prípadné ubytovanie /nad 100 Km/
tolko by som mu nedal ani keby som bol najbohatší človek na svete..Niektorý ludia si o sebe dosť namýšlajú..
zaujímavé je však že články kde ho opisujú ako trapáka si tam nedal: http://www.branomojsej.sk/precitajtesi.php
klikni si na meranie navstevnosti NAJ.SK jemu sa tam chodia tí ludia asi vysmievat
Zaujimalo by ma, ked pisete, ze ake su jeho vystupenia drahe, ci viete kolko beru zname slovenske kapely za vystupenie? Dost by ma to zaujimalo len tak pre porovnanie. Mozno to nie je az tak vela, no neviem. Hodte nieco na porovnanie, ale realne, nie "JPP (jedna pani povedala)"
neviem ci je to len obrazna suma ale tak napr. zveirna v jednom texte: Zverina je ko*ot vzal za koncert 10000 ale 4 tu prepije... a to ostatne uz neni dolezite a sak aj myslim jigga jigga dostaval nak tak
prosex napísal:Zaujimalo by ma, ked pisete, ze ake su jeho vystupenia drahe, ci viete kolko beru zname slovenske kapely za vystupenie? Dost by ma to zaujimalo len tak pre porovnanie. Mozno to nie je az tak vela, no neviem. Hodte nieco na porovnanie, ale realne, nie "JPP (jedna pani povedala)"
.........akurta viem ze KF bere 70 000 za vistupenie......