Čo chcete robiť v budúcnosti??
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... no jo ja by som si to vedel predstavit aj tak, ze rano vstanem o 8:00, 9:05 sadam do svojho JAGUARU XJ6 a idem do prace, lebo som tam mal byt o 9:00 .. tri hodinky nieco porobim, dam si 2 hodinkovu obednajsiu pauzu, potom tiez nieco porobim ( samozrejmä ze by som pracoval v plne multimedialne vybavenej pracovni s vyhladom na najblizssiu lagunu ), pracovna doba by mi koncila povedzme o 16 : 00 ( pracoval by som aj potom, lebo by ma praca bavila , ale iba trochu
) a siel by som trochu pobajkovat, zahrat tenis, zajachtovat alebo nieco pod. a vecer by som sa stretaval v nejakom supovom rockovom podniku s kamaratmi

zamestnanie
Ja by som chcel navrhovat zabezpecovacie zariadenia alebo nejaku inu elektroniku....nebol by zly ani vyvoj integrovanych obvodov....mozno nieco s vysokofrekvencnou technikou...este neviem na co sa specializujem
-
DanielJackson
Light Expert
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
zdravy a stastny. keby som si mohol vybrat tak by som chcel prevadzkovat nejaky ten barik niekde na Zanzibare alebo na Kube. Samozrejme ako bohaty a vazeny obcan, pretoze nehcel by som zit z takej roboty ale robit to len tak pre radost. alebo ako tu uz niekto nieco podobne spomenul - osvieteny diktator 
-
whiteronie
Expert
-
last_knight
Light Professional
s rodinou mame rozbehnutu jednu kaviaren tak neviem mozno to preberem .a inak obchodny manazer , vo firamach radsejbyt zamestnany ako mat firmu a nevediet s nou zaobchadzat a ked krachne tak to dost boli nie len vo vnutri ale vsade stratite skoro vsetko
na vsetko je svoj cas, oco vystudoval ing strjarstvo venoval sa tomu 10 rokov mal firmu celkom sa darilo nechal to tak a robi na mestskom urade na jednom odeleni so stalym mesacnym platoma zije sa mu dobre a je spokojnejsi
tak nikdy nevies

-
Andi_Cibula
Addict
Nad touto otázkou som už párkrát uvažoval a zatiaľ mi pripadajú do úvahy tieto zemestnania:
-Programátor - programovanie ma láka, len dosial som sa ešte nedokopal k tomu, aby som sa nejaký prog. jazyk naučil.
Pozdáva sa mi zatiaľ C++ a trochu aj Java.
-Pracovať s grafikou, konkrétne s 3D grafikou a rendermi. Jooo, POV-Ray, tento program sa mi páči, uvidím jak dlho sa o to budem zaujímať, pretože zatiaľ som veľa nedosiahol, ešte nemám preštudované všetky stiahnuté tutoriály.
-Byť správcom hardwaru a sieťového hardwaru v nejakej firme. Pracovať s káblami, switchmi, routermi, servermi, to by sa mi páčilo.
-Byť majitelom, predavačom, alebo technikom v obchode s PC komponentami, alebo také zamestnanie, kde mám pod rukamu akýsi "hardwarový junkyard", miesto kde sa stretáva starý hardware s novým, starý sa vyraďuje, ten by som potom rozoberal a skúmal, zamyslel som sa nad tým, na akom hardwari som kedysi pracoval.... A potom inštalovať nové komponenty, skladať počítače, rýpať sa do hardwaru, toto ma jednoducho láka, páči sa mi to, baví ma to.
-Možno je to trochu divné, ale tiež by sa mi páčilo pracovať u nejakého providera mikrovlnného internetu, ale s tým, že by som znova pracoval s hardwarom, konkrétne, inštaloval hardware, montovať a behať po strechách môže byť velmi zaujímavá práca.
No to by bolo približne všetko, kde by sa mi páčilo pracovať, jednoznačne ale u mňa figuruje PC hardware.
-Programátor - programovanie ma láka, len dosial som sa ešte nedokopal k tomu, aby som sa nejaký prog. jazyk naučil.
Pozdáva sa mi zatiaľ C++ a trochu aj Java.
-Pracovať s grafikou, konkrétne s 3D grafikou a rendermi. Jooo, POV-Ray, tento program sa mi páči, uvidím jak dlho sa o to budem zaujímať, pretože zatiaľ som veľa nedosiahol, ešte nemám preštudované všetky stiahnuté tutoriály.
-Byť správcom hardwaru a sieťového hardwaru v nejakej firme. Pracovať s káblami, switchmi, routermi, servermi, to by sa mi páčilo.
-Byť majitelom, predavačom, alebo technikom v obchode s PC komponentami, alebo také zamestnanie, kde mám pod rukamu akýsi "hardwarový junkyard", miesto kde sa stretáva starý hardware s novým, starý sa vyraďuje, ten by som potom rozoberal a skúmal, zamyslel som sa nad tým, na akom hardwari som kedysi pracoval.... A potom inštalovať nové komponenty, skladať počítače, rýpať sa do hardwaru, toto ma jednoducho láka, páči sa mi to, baví ma to.
-Možno je to trochu divné, ale tiež by sa mi páčilo pracovať u nejakého providera mikrovlnného internetu, ale s tým, že by som znova pracoval s hardwarom, konkrétne, inštaloval hardware, montovať a behať po strechách môže byť velmi zaujímavá práca.
No to by bolo približne všetko, kde by sa mi páčilo pracovať, jednoznačne ale u mňa figuruje PC hardware.