Me sa stalo tiez a cele je to take cudne, ja sa s nou rozpravam tak isto ako pred tym ale ona je odmerana a stale predhazuje ze uz je to ine ako bolo ...
Colortraincleaner napísal: ona je odmerana a stale predhazuje ze uz je to ine ako bolo ...
No ved to ze tie zeny su jakesi je*le v tomto, ze daka blbost na nich zanecha pomaly traumu no ine vnimanie reality asi, to je len dokaz ze 90% zien ma strasny bordel vo svojich citoch. Mne sa stalo daco podobne a volako som sa za tym spatne neohliadal.
stalo ale obaja sme to brali len ako maly ulet. Takyto ulet sa opakoval castejsie ale ani ja a ani ona to sme to nebrali nejak citovo. Na nasom kamaratstve to nic nezmenilo ako keby sa nic nestalo.
stalo a stava sa to este sem tam...podla toho ako to vnimam ja je to v poho...ale baby to nezvladaju! Takze varovanie najvyzsieho stupna! Ak si nechcete nic vo vztahu pokazit nerobte to! Iba ze vam na doticnej nezalezi!
no nie na kazdej babe to zanexa hned traumu...mne sa to stalo tiez som mala vycitky lebo som vedela ze take nieco sa v normalnyx spolocenskyx konvenciax nerobi ale nelutujem to a vela mi to dalo ...teraz s tym xalanom spolu xodime... a nie je to nic zle...pokial to obe strany beru rovnako...
asasik napísal:no nie na kazdej babe to zanexa hned traumu...mne sa to stalo tiez som mala vycitky lebo som vedela ze take nieco sa v normalnyx spolocenskyx konvenciax nerobi ale nelutujem to a vela mi to dalo ...teraz s tym xalanom spolu xodime... a nie je to nic zle...pokial to obe strany beru rovnako...
Tooooolko poruseni pravidla 23 clovek len tak nevidi
Pravidlo 23:
Skôr ako položíte otázku, použite na fóre vyhľadávanie, pozrite do FAQ a v neposlednom rade použite google.com. Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.
no jasne,ze stalo,ale tak predychal som to v pohodicke a zostali sme kamarati ale potom sa to stalo este raz a teraz je ta baba odmerana,proste ako tu uz niekto povedal bordel v citoch
Treba čas tomu nechať a ak ste boli kamaráti a stalo sa to medzi vami...a vaše kamarátstvo je skutočné tak by to malo vydržať a predýchať aj takéto niečo...ak je odmeraná tak niečo s ňou nebude v poriadku...skús sa porozprávať s ňou...
xman napísal:no jasne,ze stalo,ale tak predychal som to v pohodicke a zostali sme kamarati ale potom sa to stalo este raz a teraz je ta baba odmerana,proste ako tu uz niekto povedal bordel v citoch
Treba čas tomu nechať a ak ste boli kamaráti a stalo sa to medzi vami...a vaše kamarátstvo je skutočné tak by to malo vydržať a predýchať aj takéto niečo...ak je odmeraná tak niečo s ňou nebude v poriadku...skús sa porozprávať s ňou...
stalo sa mi to. ku kamoske som citil nieco viac a trochu som to dal na javo,ale jej to nedoslo uplne presne a tak vyhlasila ze sa ma boji,lebo nevie co si myslim
to bolo v oktobri a este stale je to medzi nami dake "ine"... no co urobil som kktinu