sundevil napísal:ked na hudbu tak potom w300i nie je o com, lenze neviem ako to bude s pozeranim klipov kedze tych 128x160 je dost malo
dalsia vec ze ta nokia + kabel + pamatovka je o dost drahsia ako SE
Ok asi zoberem W300i vydel som screen kde an prednom displeji ukazovalu vsetko o pesnicke uplna parada oplati sa to viac ako MP3jka.
ja som dostal z tmobilu taky letak k fakture a tam pisu ze k tomu telefonu je pridany nejaky live klip robieho wiliamsa a podobne blbosti a chcem sa spytat ci sa to da vymazat alebo nejakym nenarocnym sposobom odtial odstranit bo by som ho chcel ale bez tych veci.
Ja teraz tiez rozmyslam nad SE W300i. Mam SE K600i... ale laka ma na tom to ze ma 256MB kartu a fotak.. noo co uz je slabsi ale nieje najhorsi. A displej je super akurat ta velkost mohla byt vacsia....
vsak W300i sa dodava original s pametovou kartou 256MB, kamos ho ma z T-mobile a ma ju, a na orange.sk je tiez uvedena takze v tom T-mobile musela ta karta zahadne zmiznut
daniel.daniel napísal:vsak W300i sa dodava original s pametovou kartou 256MB, kamos ho ma z T-mobile a ma ju, a na orange.sk je tiez uvedena takze v tom T-mobile musela ta karta zahadne zmiznut
To je zaujimave to su taky amatery v T-mobile to je nieco strasne mali by ich povyrazat niektorych.
Vies lebo ja nemam Mp3-prehravac a tak by som ten mob. pouzival ako prehravac ... preto 1-2 GB Chlapci potesili ste ma !!! A kolko moze stat taka 1GB karta ?
ja som kupoval 512 brachovi do mobilu za 800..
takze si vynasob cca 1500,-
na nete som nasiel toto:
Karta: SanDisk micro SD 1GB
Cena bez DPH: 1 672,27 Sk
Cena s DPH: 1 990,00 Sk
vsetky pamatovky su na http://www.satelectronic.sk/?profile=53 ... 26CID%3D89