Vesper napísal:ok uznavam ze na starych skaredych mostoch sa to da ale zase s tymi panelakmi... si napisal ze su oplzle... oni su take preto ze ich niekto najpr posprejoval a pokreslil, potom sa to niekto zase snazil odstranit a potom niekto zase sprejoval... a este sa mi nepaci ked sprejuju nejaki amateri co sa pokladaju za sprejerov, lebo ti toho vzdy viac znicia
zober si kazdy raz musi byt toy a neskor to s nim ide
stanlord napísal:tagy su sprostosti... a ked grafity tak na takom mieste kde to nezoskareduje...
hmmm a co maju v buse/elektricke/trolejbuse z vnutra posprejovta sak to niekedy aj chvilu trva tagy su by som povedal podpis ako grafity ale v mensom a urobeny za par sekund....tj tegom povie ze tymto prostriedkom on cestoval..napr ja ked vidim v dakom buse napr dakeho RCL'S alebo SPK alebo dakoho takehoto tak ma to potesi
Cudzi majetok by som nikdy takouto cestou neposkodil. Lebo urcite by sa mi nepacilo keby mi to potom niekto vratil. Takze sprejujem len po vlastnom majetku. Naposledy to bola psia buda, ktoru som posprejoval.
ked by som to vedel tak by som to nerobil na domy a pod. lebo to je poškodzovanie majetku. Ale niekde pod most alebo na starý opustený barak tak áno. Ale uřcite by som neprišiel a neposprejoval novo nastriekanú bytovku alebo dom...
chvilu som spreyoval, ale to neboli ani niake diela, len som je*ol na stenu moje wrierske meno tod vse.pacia sa mi grafity jako take (RCLS,Daor,Mutants, 2mk) ale s timto som uz vazne prestal
nesprejujem a ani nechcem, pretoze by to bol pravdepodobne otras ale paci sa mi to , hlavne tie kvalitnejsie veci ... a v Ostrave ich bolo celkom dost respect
special_p napísal:ze naco spray tagy?
dorozumenie sa ... odkazy... teritorium
Joj ja by som ti dal take teritorium ze by ti az zle doslo a tu posratu fixku by si uz nikdy do paprce nechytil. Je to trapny sposob prejavovania. Mali by sa na to spravit priestory a nie cmarat trapne hovadiny. Teraz hovorim o podpisoch a podobne. !Pekne! grafity sa mi pacia.
boli casy (moc dobreeee )ked som sprejoval ale potom som uz nato nemal akosi cas a vcul uz ani nekreslim hoci keby som v tom pokracoval mohol by som byt fakt macher(kedze ma to bavilo a polovica z rodiny su maliary alebo kreslie len tak) ale prisli ine veci a nechal som writerov,grafitty,tagy a vsetko tak ...