No taká Zona A bere 10 000-12 000.Hasiaci prístroj nejakých 6000-7000.
Btw boli ste niekto na tom Mojsejfeste?Aj ked y recesie ale boli ste tam niekto?
M142 napísal:No taká Zona A bere 10 000-12 000.Hasiaci prístroj nejakých 6000-7000.
Btw boli ste niekto na tom Mojsejfeste?Aj ked y recesie ale boli ste tam niekto?
Myslim ze ich tu mnoho nebolo , co tam prisli.. ak ano tak lutujem uprimne , i ked autogramiada Nory Monsterky
Dobra palka za takeho akoze spevaka, to si radsej na firemnu oslavu za zavolam Gotta, ktory pyta 1mil ceskych korun za hodinu, ale bude to stat za to, pripadne amatersku skupinu, ktora bude spievat cely vecer ceske a slovenske hity za prijatelnu cenu, tj. do 50 tisic.
Švíík napísal:Myslim ze ich tu mnoho nebolo , co tam prisli.. ak ano tak lutujem uprimne , i ked autogramiada Nory Monsterky
Kamarat mi vcera vravel, ze isli od babky a okolo Hoffera bolo milion aut, cize asi tam bolo dost ludi, aj ked nechapem naco ? Podla mna tam boli iba taki pozeri, len aby sa ukazali, ze boli v "nobl" spolocnosti
Vitusko napísal:Kamarat mi vcera vravel, ze isli od babky a okolo Hoffera bolo milion aut, cize asi tam bolo dost ludi, aj ked nechapem naco ? Podla mna tam boli iba taki pozeri, len aby sa ukazali, ze boli v "nobl" spolocnosti
No neviem akože čo som videl zábery odtiaľ v nejakom reflexe tak tam bolo dosť málo ľudí.A ešte treba počítať s tým že tam zobrali aj deti z detských domovov tak asi kôli toum tých aut tam bolo toľko..