Smallville

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Smallville

Príspevok od používateľa metthal »

pozeravate....co na to hovorite???
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

Dá sa to pozrieť, ale že by som to nejako žral :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Smallville

Príspevok od používateľa dair »

KARNEL32 napísal:pozeravate....co na to hovorite???
prave som zacal a mi to pripomenulo ako je Kristin Kreuk siaaaalene nadherna :shock: :D
Obrázok
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

No je to super!!! pozeram to velmi rad. Mam rad taketo serialy a aj ta zapletka a to vsetk oje super
Geralt77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Geralt77 »

hej ludia viete jak to skonci? lebo niekedy to zabudnem pozerat a v amerike uz davaju neviem kolkatu seriu.. ze ci sa nieco revolucne stane :)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Geralt77 napísal:hej ludia viete jak to skonci? lebo niekedy to zabudnem pozerat a v amerike uz davaju neviem kolkatu seriu.. ze ci sa nieco revolucne stane :)
debilne to skoncilo.. Niezeby som to pozeral ale taky koniec je hodny nejakeho podradneho filmu..
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

MS FRANKY napísal:debilne to skoncilo.. Niezeby som to pozeral ale taky koniec je hodny nejakeho podradneho filmu..
...ked uz hovoris ako to skoncilo??
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

Pozeram to a podla mna sa to da...nie je to to naj na svete ale ked som home akurat v tom case ked to davaju tak stuknem furt...mam aj uvodnu pesnicku zo serialu asi rok home vtedy to este chodilo aj na orf a tam som to zvykol kuk...
Jedno co mna zaujima je kedy sa Lex obrati proti Clarkovi...
Geralt77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Geralt77 »

no a ako to skoncilo? :P
MS FRANKY
King
King

Lexov otec šiel do väzenia. Avšak lex sa otrávil tím chlastom čo stále pil. Clarkov otec zomrel ked nejaká blbá sila ho zabila.. a Clarka si tá "nadludská" sila odniesla.. Zda sa mi že tá Reportérka zomrela v dome ktorý vybuchol.. Celému seriálu som nejako nevenoval pozornost preto to viem tak útržkovito..
qwerty-xyz

Re: Smallville

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

KARNEL32 napísal:pozeravate....co na to hovorite???
ked je v televizii aj nieco ine ZAUJIMAVEJSIE tak prepnem na nieco ine ale ked vazne neni co pozerat tak uz len kvoli Kristin Kreuk na to prepnem...ale inac NIKDY!!!
:P
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

super serial... snazim sa pozeravat vzdy ked som doma... som zvedavy co teraz ked vsetci pomreli alebo poodchadzali...
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ten kto to tu pisal ze ako to skoncilo tak ze tak ze ten clarkov otec nezomrel len ostal lezat na zemi...ta cloe (reporterka) zomrela vybuch domu, lex (otravili ho pomocou alkoholu), a lexov otec stale zije a je vo väzbe. a ako chlapci a dievcata este ten serial neskoncil stale to pokracuje ide druha seria :evil:

....a toho clarka si zobral jeho otec xixi (biologicky)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

umk4s napísal:Pozeram to a podla mna sa to da...nie je to to naj na svete ale ked som home akurat v tom case ked to davaju tak stuknem furt...mam aj uvodnu pesnicku zo serialu asi rok home vtedy to este chodilo aj na orf a tam som to zvykol kuk...
Jedno co mna zaujima je kedy sa Lex obrati proti Clarkovi...
niekedy v stvrtej seri
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

MS FRANKY napísal:Lexov otec šiel do väzenia. Avšak lex sa otrávil tím chlastom čo stále pil. Clarkov otec zomrel ked nejaká blbá sila ho zabila.. a Clarka si tá "nadludská" sila odniesla.. Zda sa mi že tá Reportérka zomrela v dome ktorý vybuchol.. Celému seriálu som nejako nevenoval pozornost preto to viem tak útržkovito..
Clarckov otec nezorel...tem zomrie az v piatej seri ked bude senator....tu to mas http://smallville-cz.com/cz/epizody_rada5_foto12.htm EDIT: reporterka nezomrela
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Step256 napísal:ten kto to tu pisal ze ako to skoncilo tak ze tak ze ten clarkov otec nezomrel len ostal lezat na zemi...ta cloe (reporterka) zomrela vybuch domu, lex (otravili ho pomocou alkoholu), a lexov otec stale zije a je vo väzbe. a ako chlapci a dievcata este ten serial neskoncil stale to pokracuje ide druha seria :evil:

....a toho clarka si zobral jeho otec xixi (biologicky)
myslis stvrta seria :?
B3rET
Light Professional
Light Professional

KARNEL32 napísal:Clarckov otec nezorel...tem zomrie az v piatej seri ked bude senator....tu to mas http://smallville-cz.com/cz/epizody_rada5_foto12.htm EDIT: reporterka nezomrela
ako moze zomriet??? to nema ziadnu suvislost s tim starsym serialom ked uz je starsi??? tam ma oboch rodičov... :?
MS FRANKY
King
King

KARNEL32 napísal:Clarckov otec nezorel...tem zomrie az v piatej seri ked bude senator....tu to mas http://smallville-cz.com/cz/epizody_rada5_foto12.htm EDIT: reporterka nezomrela
vravel som ze som to pozeral jedným okom.. okrem toho je to hlúposť.. daľšia séria.. Ked raz dačo skončí tak to skončí..
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

B3rET napísal:ako moze zomriet??? to nema ziadnu suvislost s tim starsym serialom ked uz je starsi??? tam ma oboch rodičov... :?
asi si pozeral iba serial SUperman co prave chodieva na Markize....ale ak by si pozeral aj film co bol natoceny v cca 70 rokoch taq tam mu otec zomrel...ale ber to taq ze Smallville je novy format kitory zachytava Clarka Kenta kjed bol teenager ale nepovedal by som ze zachytava supermana...ten dej je mimo komiksu a preot ma aj velku sledovanost...nowy format
B3rET
Light Professional
Light Professional

KARNEL32 napísal:asi si pozeral iba serial SUperman co prave chodieva na Markize....ale ak by si pozeral aj film co bol natoceny v cca 70 rokoch taq tam mu otec zomrel...ale ber to taq ze Smallville je novy format kitory zachytava Clarka Kenta kjed bol teenager ale nepovedal by som ze zachytava supermana...ten dej je mimo komiksu a preot ma aj velku sledovanost...nowy format
jj ved to je len dobre....
Napísať odpoveď