Smallville
Smallville
pozeravate....co na to hovorite???
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Smallville
prave som zacal a mi to pripomenulo ako je Kristin Kreuk siaaaalene nadhernaKARNEL32 napísal:pozeravate....co na to hovorite???

Lexov otec šiel do väzenia. Avšak lex sa otrávil tím chlastom čo stále pil. Clarkov otec zomrel ked nejaká blbá sila ho zabila.. a Clarka si tá "nadludská" sila odniesla.. Zda sa mi že tá Reportérka zomrela v dome ktorý vybuchol.. Celému seriálu som nejako nevenoval pozornost preto to viem tak útržkovito..
-
qwerty-xyz
Re: Smallville
ked je v televizii aj nieco ine ZAUJIMAVEJSIE tak prepnem na nieco ine ale ked vazne neni co pozerat tak uz len kvoli Kristin Kreuk na to prepnem...ale inac NIKDY!!!KARNEL32 napísal:pozeravate....co na to hovorite???
-
Step256
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ten kto to tu pisal ze ako to skoncilo tak ze tak ze ten clarkov otec nezomrel len ostal lezat na zemi...ta cloe (reporterka) zomrela vybuch domu, lex (otravili ho pomocou alkoholu), a lexov otec stale zije a je vo väzbe. a ako chlapci a dievcata este ten serial neskoncil stale to pokracuje ide druha seria
....a toho clarka si zobral jeho otec xixi (biologicky)
niekedy v stvrtej seriumk4s napísal:Pozeram to a podla mna sa to da...nie je to to naj na svete ale ked som home akurat v tom case ked to davaju tak stuknem furt...mam aj uvodnu pesnicku zo serialu asi rok home vtedy to este chodilo aj na orf a tam som to zvykol kuk...
Jedno co mna zaujima je kedy sa Lex obrati proti Clarkovi...
Clarckov otec nezorel...tem zomrie az v piatej seri ked bude senator....tu to mas http://smallville-cz.com/cz/epizody_rada5_foto12.htm EDIT: reporterka nezomrelaMS FRANKY napísal:Lexov otec šiel do väzenia. Avšak lex sa otrávil tím chlastom čo stále pil. Clarkov otec zomrel ked nejaká blbá sila ho zabila.. a Clarka si tá "nadludská" sila odniesla.. Zda sa mi že tá Reportérka zomrela v dome ktorý vybuchol.. Celému seriálu som nejako nevenoval pozornost preto to viem tak útržkovito..
myslis stvrta seriaStep256 napísal:ten kto to tu pisal ze ako to skoncilo tak ze tak ze ten clarkov otec nezomrel len ostal lezat na zemi...ta cloe (reporterka) zomrela vybuch domu, lex (otravili ho pomocou alkoholu), a lexov otec stale zije a je vo väzbe. a ako chlapci a dievcata este ten serial neskoncil stale to pokracuje ide druha seria![]()
ako moze zomriet??? to nema ziadnu suvislost s tim starsym serialom ked uz je starsi??? tam ma oboch rodičov...KARNEL32 napísal:Clarckov otec nezorel...tem zomrie az v piatej seri ked bude senator....tu to mas http://smallville-cz.com/cz/epizody_rada5_foto12.htm EDIT: reporterka nezomrela
vravel som ze som to pozeral jedným okom.. okrem toho je to hlúposť.. daľšia séria.. Ked raz dačo skončí tak to skončí..KARNEL32 napísal:Clarckov otec nezorel...tem zomrie az v piatej seri ked bude senator....tu to mas http://smallville-cz.com/cz/epizody_rada5_foto12.htm EDIT: reporterka nezomrela
asi si pozeral iba serial SUperman co prave chodieva na Markize....ale ak by si pozeral aj film co bol natoceny v cca 70 rokoch taq tam mu otec zomrel...ale ber to taq ze Smallville je novy format kitory zachytava Clarka Kenta kjed bol teenager ale nepovedal by som ze zachytava supermana...ten dej je mimo komiksu a preot ma aj velku sledovanost...nowy formatB3rET napísal:ako moze zomriet??? to nema ziadnu suvislost s tim starsym serialom ked uz je starsi??? tam ma oboch rodičov...
jj ved to je len dobre....KARNEL32 napísal:asi si pozeral iba serial SUperman co prave chodieva na Markize....ale ak by si pozeral aj film co bol natoceny v cca 70 rokoch taq tam mu otec zomrel...ale ber to taq ze Smallville je novy format kitory zachytava Clarka Kenta kjed bol teenager ale nepovedal by som ze zachytava supermana...ten dej je mimo komiksu a preot ma aj velku sledovanost...nowy format