Vytvorenie konta na net

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
L_U_M_P
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Vytvorenie konta na net

Príspevok od používateľa L_U_M_P »

mozete mi niekto napisat ako vytvorim konto cisto na internet, pod ktorym nebude mozne nic zapisovat do systemovych suborov (kvoli virusom a spyware)? dik
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ovladaci panel >> pouzivatelske konta >> vytvorit nove konto >> zadas nazov >> typ konta - obmedzene >> vytvorit konto
L_U_M_P
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L_U_M_P »

toto viem, ale nevidel som tam nikde kde by sa dali grantovat prava, alebo je to nastavene automaticky?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

L_U_M_P napísal:toto viem, ale nevidel som tam nikde kde by sa dali grantovat prava, alebo je to nastavene automaticky?
je to nastavene automaticky, tiez sa mi to zda malo flexibilne, ale pokial viem, tak lepsie to nejde, pod tymto kontom vsak este mozes spustat programy ako spravca:
Spustenie programu ako správca
V programe Prieskumník kliknite na spustiteľný súbor, ktorý chcete otvoriť.
Stlačte a podržte kláves SHIFT, kliknite pravým tlačidlom na ikonu programu a potom kliknite na položku Spustiť ako.
Ak sa chcete prihlásiť pomocou konta Administrator, kliknite na položku Nasledujúci používateľ.
Do textových polí Meno používateľa a Heslo zadajte názov konta Administrator a heslo, ktoré chcete používať.
Poznámky

Táto procedúra sa používa na vykonávanie správcovských úloh, keď ste prihlásený ako člen inej skupiny, ako napríklad skupiny Users alebo skupiny Power Users.
Napísať odpoveď