Triada div & background-color v Mozille

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

ludia tuto sekciu mam na starosti ja a chcem aby tu bol poriadok a aby sme sa bavili na urovni. takze uz ziadne prispevky ako teraz predviedol gwixt.
bavme sa slusne, vecne a hlavne k veci.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mastermind napísal:ludia tuto sekciu mam na starosti ja a chcem aby tu bol poriadok a aby sme sa bavili na urovni. takze uz ziadne prispevky ako teraz predviedol gwixt.
bavme sa slusne, vecne a hlavne k veci.
co je na tom mojom prispevku neslusne? bol vecny a k veci .... a navyse ma vychovnu hodnotu (varuje pred drogami) :roll:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

gwixt napísal:co je na tom mojom prispevku neslusne? bol vecny a k veci .... a navyse ma vychovnu hodnotu (varuje pred drogami) :roll:
nehovorim ze je neslusny, ale u teba som zvyknuty na vyssiu uroven :)
Nosferatu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Nosferatu »

no, uz nejaky cas necuckam dudlik, tak mi netreba hovorit co je dobre a zle.. Neviem ale niekde som s tym mal problem, len ci u divu alebo spanu.. Šak keď si to mrknete na W3C môžete sa hadať či maju pravdu abo nie .)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Nosferatu napísal:no, uz nejaky cas necuckam dudlik, tak mi netreba hovorit co je dobre a zle.. Neviem ale niekde som s tym mal problem, len ci u divu alebo spanu.. Šak keď si to mrknete na W3C môžete sa hadať či maju pravdu abo nie .)
relativna position je standardna ... chces mi povedat ze takemu divu nenastavim sirku a vysku???
Nosferatu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Nosferatu »

ee necem povedať ništ.. len že absolútnov to máš presne tam kde chceš mať a ake chceš mať.. nevravím že to je dobré
Napísať odpoveď