zbohom rozky moje
Vlada Roberta Fica
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
no neviem ako to bolo pri potravinach to som si nevsimol ale bol som v nemecku v tom case ked boli dvojite cenovky ale napr u elektroniky som si 100% vsimol ze nebolo 1eu=1dm .. jasne ,ze cena v eu bola drahsia ale nie 1 ku 1 ... to uz trepete (a mam tiez rodinu v nemecku pre info)m3thod-man napísal:rok predtym byvaju uz cenovky v eurach a da sa platit kartou v eurach,ale viem ako to bolo v nemecku.Ked zacali platit eura zrazu tak ,hlavne u potravin,normalne len zmenili menu.Predtym 4 Dm a zrazu 4 Eu. V lepsiom pripade 3 Eu.Viem ako na to vsetci nadavali..
ale ved to je blbost, nebojte sa... si pamatam, ako som bol v Rakusku, ked zavadzali oni Euro, asi pred 4-5 rokmi... normalne tam bola na vysackach alebo stitkoch vsetkeho tovaru este cena v silingoch a aj cena prepocitana podla kurzu na eura... urcite, ze tam bude nejake navysenie ceny, ale to kto si moze mysliet, ze chleba bude stat 1000 Skk... hehe, troska naivne... aspon dufamm3thod-man napísal:rok predtym byvaju uz cenovky v eurach a da sa platit kartou v eurach,ale viem ako to bolo v nemecku.Ked zacali platit eura zrazu tak ,hlavne u potravin,normalne len zmenili menu.Predtym 4 Dm a zrazu 4 Eu. V lepsiom pripade 3 Eu.Viem ako na to vsetci nadavali..
V tom pripade, keby ti 12. dosla vyplata 16 000 eur, tak nech si rozok stoji, co chce, nesiel by si nakupit do rakuska/madarska??
Chalani trepete tu hovadiny a nech mi nikto nevyprava, ze v nemecku skrtli dm na € a cislo nechali. To by asi nemecka ekonomika nevydrzala, kedze sa dm este stale vykupovali v bankach v kurze dm : €
-
m3thod-man
Star
no ja ties viem ako to bolo..som polovicny nemec takze tam byvam casto.Na cenovkach,ked bolo este aj EU aj DM, bolo napisane tak zhruba ako to malo byt,ale ked sa potom preslo na euro tie ceny sli dost hore.Niekto tu pisal o elektronike,nech si riadne precita co som pisal,ze sa to tykalo prevazne potravim.A vtedy to bol kurz ze 2DM = 1 EU takze tam sa to menilo nepatrne ale obchodnici si pekne navysovali.Normalne si este pametam jak babka vravela kiwi stalo predtym 2DM a teraz 2 EU
Jasne ze unas to nebude ze rozok stoji korunu a bude stat 1EU.Ale urcite nebude lacnejsie...si pametam ze tym neboli 2krat nadseny..
Presne tak!Ale koniec koncov, ficko vie co robi a aj takto si chce naklonit slabomyselnych ludi, co ho voliligwixt napísal:no takze nas p. premier ma v programovom vyhlaseni "ciastocne odskodnenie klientov nebankovych subjektov" ...
tak to je fakt super ludia, na zaklade tohto vas zrejme bude stat odskodnovat pri vsetkych hazardnych hrach![]()
ale dost bolo nadsadzky .... ja osobne ODMIETAM z mojich dani sponzorovat niekomu jeho hlupost!!!!!
odpovedam rovnako->niekto tu pisal,ze si mam nieco riadne precitat, tak ty si tiez riadne precitaj co som napisal ja.(napisal som ze neviem ako to bolo u potravinach!)m3thod-man napísal:Niekto tu pisal o elektronike,nech si riadne precita co som pisal,ze sa to tykalo prevazne potravim.
Kód: Vybrať všetko
no neviem ako to bolo pri potravinach to som si nevsimol ale bol som v nemecku v tom case ked boli dvojite cenovky ale napr u elektroniky som si 100% vsimol ze nebolo 1eu=1dm .. jasne ,ze cena v eu bola drahsia ale nie 1 ku 1 ... to uz trepete (a mam tiez rodinu v nemecku pre info)-
m3thod-man
Star
a ty poznas? nikdy nemozes vediet co maju za lubom. vsetci politici su rovnaki takze to mas uplne jedno kto tam je vsetci aj tak len kradnu.gwixt napísal:a ty si zil vo vyhnanstve? nepoznas KSC-minulost pana premiera... nepoznas p. primatora Ziliny a jeho aktivity a agendu?? nepoznas p. predsedu Meciara???
Meciar a Slota tu uz vladli 2 volebne obdobia a zanechali tu riadnu spust. Fico minimalne podla jeho vyjadreni a slubov sa chysta na nieco ciastocne podobne.Xantyp napísal:a ty poznas? nikdy nemozes vediet co maju za lubom. vsetci politici su rovnaki takze to mas uplne jedno kto tam je vsetci aj tak len kradnu.
P.S.: protirecis si.
-
sovietman
Star
jj
ako mozes vediet co si pamatam a co nie????sundevil napísal:ty si mozes tak vies co pamatat, ved to si mal 7 rokov ked padol rezim, takze si pamatas maximalne matersku skolku a nie realny zivot, tvoja jedina starost bola, aby si sa mal s cim hrat a nic ine
sice som bol len iskra, ale uz od prvej triedy nás učili aky je zivot v komunizme. a pochybujem ze ty si nieco pamatas??? ved napis...