a som si ho napojil ku mojmu staremu 80GB disku, stary tam je ale ten novy mi nechce PC najst(teba aspon v tento pocitac neje). ale tento obrazok mi hovori ze tam predsa len nieco musi byt, momoze mi nekto
Prílohy
ten HDS722580VLAT20 je ten stary, cize co je ten ST320082...?
V prvom rade sa pozri, ci ti ho zobrazuje aj v biose, ak hej, je chyba v OS, v tvojom pripade vo widowse.. ak ti ho nezobrazuje ani v biose, skus vymenit ID kabel. ak ani to nepomoze, skus dat disk do ineho pocitaca, ak nepojde ani tam, treba ho reklamovat.
pe3x napísal:V prvom rade sa pozri, ci ti ho zobrazuje aj v biose, ak hej, je chyba v OS, v tvojom pripade vo widowse.. ak ti ho nezobrazuje ani v biose, skus vymenit ID kabel. ak ani to nepomoze, skus dat disk do ineho pocitaca, ak nepojde ani tam, treba ho reklamovat.
v OS chyba nebude vcera mi to neslo a dnes som urobil reinstal xp a aj tak nejde, ale kuknem ten bios.
nechapem ako ho moze system detekovat ako SCSI ak SCSI nie je....to je pekna sialenost.... v kazdom pripade sa pozri, kam si ten disk dal (ci na rovnaku ksandu ako ten prvy disk), ak ano, tak sa pozri ci je spravne naswitchovany.
uz som to vyriesil , dal som cez nastroje pro stravu->spravce pocitaca->sprava diskov a format noveho disku, neviem preco ale zda sa mi ze nebol naformatovany, vytvoril som oddiel a uz ide
dado26 napísal:uz som to vyriesil , dal som cez nastroje pro stravu->spravce pocitaca->sprava diskov a format noveho disku, neviem preco ale zda sa mi ze nebol naformatovany, vytvoril som oddiel a uz ide