Kolko robit klikov....
Kolko robit klikov....
Ahoj chcem sa opytat ze kolko by ste odporucali robit klikov denne ?
Ja robim v poslednej dobe tak 60 - 100 klikov denne po 20 s klikov
s 5 minutovymi prestavkami.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kolko robit klikov....
medzitym si daj po 20 sklapovaciek. Kedysi som to tiez tak robil.FEFE napísal:Ahoj chcem sa opytat ze kolko by ste odporucali robit klikov denne ?
-
t0m4s3
Admin
Pokial ta robi chrbtica tak ich urcite nerobis dobre. Ja som robil klasicky ruky za hlavu a lakte sa dotykaju kolena nakriz, pricom som ich robil dvojfazovo s miernym "zapruzenim" v spodnej polohe aby brucho dostalo dlhsi zaber. Takto nejakFEFE napísal:![]()
tiez dobre. LEn neviem ci robim tie sklapacky dobre lebo skusal som ich par spravit kua a zacala ma tak mensie boliet chrptica aj okolo nej. No neviem
- Prílohy
-
- blah.jpg (4.94 KiB) 9452 zobrazení
ja som niekedy robil denne 300 klikov a bolo to na dve veci ...FEFE napísal:Ahoj chcem sa opytat ze kolko by ste odporucali robit klikov denne ?
no problemy mozu byt taketo:kobe napísal:ja som niekedy robil denne 300 klikov a bolo to na dve veci ...
a) mas tam 0 navyse
b) robil si to zle
c) robil si to 2 dni
-
m3thod-man
Star
kobalt napísal:no problemy mozu byt taketo:
a) mas tam 0 navyse
b) robil si to zle
c) robil si to 2 dni
-
mauec
Light Star
dneska som s tym zacal...som zvedavy ci budu nejake dobre vysledkyFEFE napísal:Ahoj chcem sa opytat ze kolko by ste odporucali robit klikov denne ?
-
Behemoth
Light Star
aj svaly musia oddychovať, nesmieš ich precvičiť veľmi, stačí každý 2-3 deňmauec napísal:dneska som s tym zacal...som zvedavy ci budu nejake dobre vysledky...aaa inac mam si dat prestavku ze kazdy druhy den...alebo kazdy den mozem f pohode...
Odporucam ja to romim uz asi pol roka a kua uplny rozdiel. Ruky mi zosilneli, zvacsili sa a citim sa lepsiemauec napísal:dneska som s tym zacal...som zvedavy ci budu nejake dobre vysledky...aaa inac mam si dat prestavku ze kazdy druhy den...alebo kazdy den mozem f pohode...
A ozaj pocul som ze ked svaly po posilnovany oddychuju ze rastu. A dobre je aj pit mlieko pomaha to na svaly
-
mauec
Light Star
Odporucam ja to romim uz asi pol roka a kua uplny rozdiel. Ruky mi zosilneli, zvacsili sa a citim sa lepsie
A ozaj pocul som ze ked svaly po posilnovany oddychuju ze rastu. A dobre je aj pit mlieko pomaha to na svaly
jasnee to ze svaly rastu ked odychujes to je jasne..to by mal vediet kazdy kto zacina s civcenim..svlay ti nerastu ked vcicis akurat ti navru preto vyzeraju take vacsia ale ked prestanes cvict vratia sa do povodneho stavu..ale rastu ked oddychujes cize vacsinou ked spis alebo lezis...a to s mliekom tiez je pravda
behemoth: oki som si myslel..lebo aj ked som posiloval tak iba po,st,pia.
tak budem takto aj teraz
jasnee to ze svaly rastu ked odychujes to je jasne..to by mal vediet kazdy kto zacina s civcenim..svlay ti nerastu ked vcicis akurat ti navru preto vyzeraju take vacsia ale ked prestanes cvict vratia sa do povodneho stavu..ale rastu ked oddychujes cize vacsinou ked spis alebo lezis...a to s mliekom tiez je pravda
behemoth: oki som si myslel..lebo aj ked som posiloval tak iba po,st,pia.
tak budem takto aj teraz
ak robis iba kliky, tak mozes robit skoro kazdy den, staci ti 2 dni cvik, 1 den pauza, ale neodporucam robit len kliky, ked uz tak rozne variacie.mauec napísal:dneska som s tym zacal...som zvedavy ci budu nejake dobre vysledky...aaa inac mam si dat prestavku ze kazdy druhy den...alebo kazdy den mozem f pohode...
tak robil som to asi mesiac potom som sa na to ... a odvtedy chodim do fitka a myslim si ze to bola asi ta najlepsia volbam3thod-man napísal:myslim bude to tymi nulami
-
mauec
Light Star
ja viem...alee ja som asi pred mesiacom skoncil s posilovanim u kamozsa...tam som posiloval asi nejake 3 mesiace...potom som robil iba doma bruskay aj kliky...aa teraz kliky...neviem to je tak ze sa mi az tak nechce robit aj kliky aj brusakySmarton napísal:ak robis iba kliky, tak mozes robit skoro kazdy den, staci ti 2 dni cvik, 1 den pauza, ale neodporucam robit len kliky, ked uz tak rozne variacie.