takychto hracov mam najradsej... dostane DSQ a ma v p*c* nestazuje saLord_3D napísal:v 17. kole som dostal DISKVALIFIKACIU ale kôli vlastných chybám...
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal ma od pondelka do stredy dovolenku a davno som bol zmiereny s tym ze si nezahram minimalne dva zavody. Ak najdes niekoho kto ti utiahne 12 ludi, nech sa paci, rad sa na neho pripojim a nech aj organizaciu na nom. Sam dobre vies, ze tu mlatite prazdnu slamu.gwixt napísal:tu ide o princip .... uz vidim ako by ti vobec nevadilo keby sme to odohrali bez teba
Ale aby sa nepovedali ze t0m4s3 je taka kur*a, necham hlasovat o tom ci sa dnesny zavod mal opakovat. Ja ziadny hlas nemam, prenechavam ho tebe gwixt. Ak sa bude zavod opakovat tak az pozajtra, zajtra sa regulerne odjazdi Zaandvort, aby ludia co to maju oznamena neboli znevyhodneni.
edit: hlasovanie oficialne uzatvaram zajtra 16:00:00 "Hojko.com casu."
tak to je akoze v pi*i,uz sa tu polemizuje ci sa zavod restartne a ci ne.Akoze kvoli jednemu ktoremu padne net sa maju prisposobovat vsetci ostatni ???
edit:
aj keby som bol zrocna posledny,tak by som nebol za to,aby sa zavod restartoval.Nei je jediny dovod preco by sa mal opakovat.Naucte sa jazdit a nebudete dostavam rad za radom DSQ a samozr.penalty.Teraz zu vidim min 5 prispevkov,ktorych obsah bude opakujme zabvod,lebo ja kkt som ho zle odjazdil
edit:
aj keby som bol zrocna posledny,tak by som nebol za to,aby sa zavod restartoval.Nei je jediny dovod preco by sa mal opakovat.Naucte sa jazdit a nebudete dostavam rad za radom DSQ a samozr.penalty.Teraz zu vidim min 5 prispevkov,ktorych obsah bude opakujme zabvod,lebo ja kkt som ho zle odjazdil
-
Šu-Do
Redeemer
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL nedavajte restartt0m4s3 napísal:ja som mal ma od pondelka do stredy dovolenku a davno som bol zmiereny s tym ze si nezahram minimalne dva zavody. Ak najdes niekoho kto ti utiahne 12 ludi, nech sa paci, rad sa na neho pripojim a nech aj organizaciu na nom. Sam dobre vies, ze tu mlatite prazdnu slamu.
Ale aby sa nepovedali ze t0m4s3 je taka kur*a, necham hlasovat o tom ci sa dnesny zavod mal opakovat. Ja ziadny hlas nemam, prenechavam ho tebe gwixt. Ak sa bude zavod opakovat tak az pozajtra, zajtra sa regulerne odjazdi Zaandvort, aby ludia co to maju oznamena neboli znevyhodneni.
edit: hlasovanie oficialne uzatvaram zajtra 16:00:00 "Hojko.com casu."
ja neziadam restart ... ja som ho ziadal 18:20 ... teraz mi to je uz jedno .... len som si myslel ze budete taki ohladuplni a restartnete to ked sa pripojim este na zaciatku .... to je vsetko ..t0m4s3 napísal:ja som mal ma od pondelka do stredy dovolenku a davno som bol zmiereny s tym ze si nezahram minimalne dva zavody. Ak najdes niekoho kto ti utiahne 12 ludi, nech sa paci, rad sa na neho pripojim a nech aj organizaciu na nom. Sam dobre vies, ze tu mlatite prazdnu slamu.
ja proti penalty ako takym vobec nic nemam ... len som si proste chcel s vami zajazdit .. tot vsio
Hojko, ty sa uz prosim ta prestan do mna starat,radsej sa vyser na mna ako do mna neustale pi*oviny kecat.hojko napísal:Sajmon: To su len prazdne dristy tak ako sme na ne u teba zvyknuti...
Branjo: ty si seres do huby.Pocas zavodu chces restart...Na chate si ipisal ze chces aby sa to uznalo a basta,na fore pises ze chces restarte
edit:takze nikto neziada o restart iba ten co si serie do huby a hojko,ktoremu to moze byt jedno kedze skoncil v oboch tratiach ( aj v tej dnesnej aj vcerajsej posledny )
-
Šu-Do
Redeemer
no dobre GWIXT v tomto s tebou suhlasim... na zaciatku mohol byt kvôli tebe restart ale potom kvôli (prepacte) ostatny UZ NIEgwixt napísal:ja neziadam restart ... ja som ho ziadal 18:20 ... teraz mi to je uz jedno .... len som si myslel ze budete taky ohladuplny a restartnete to ked sa pripojim este na zaciatku .... to je vsetko ..
ja proti penalty ako takym vobec nic nemam ... len som si proste chcel s vami zajazdit .. tot vsio