Vizum nechcu udelit mojej babke
Vizum nechcu udelit mojej babke
takze mojej babky syn takze moj stryko je uz tam cca 14 rokov odisiel v 1993 ale zostal tam a stale mu neudeli zelenu kartu a aj jej manzelke ,maju tam uz vlastnu rodinu maju dve dceri ktore maju vizum [ narodili sa tam ]
no a problem je v tom ze moja babka uz 3 krat skusali o vizum ale stale jej neudelili myslite ste si ze je to kvoli tomu ze tam ziju ilegalne ? alebo ze ma dost rokov ? alebo ju chcu oberat iba o peniaze lebo to daco stoji a ked to uz skusala 3 krat ako rad by som precital vas nazor
no a problem je v tom ze moja babka uz 3 krat skusali o vizum ale stale jej neudelili myslite ste si ze je to kvoli tomu ze tam ziju ilegalne ? alebo ze ma dost rokov ? alebo ju chcu oberat iba o peniaze lebo to daco stoji a ked to uz skusala 3 krat ako rad by som precital vas nazor
Re: Vizum nechcu udelit mojej babke
žijú tam ilegálne si robíš prčuM4jk1:-) napísal:takze mojej babky syn takze moj stryko je uz tam cca 14 rokov odisiel v 1993 ale zostal tam a stale mu neudeli zelenu kartu a aj jej manzelke ,maju tam uz vlastnu rodinu maju dve dceri ktore maju vizum [ narodili sa tam ]
..neviem, kolko ma rokov Tvoja babka, ale napr. akurat toto leto jedna pani sla dcere do USA na svadbu.. a dostala vizum.. hoci mala 79r. Takze vekom to asi nebude.. (a najsmutnejsie je, ze akurat v USA na letisku ta pani zomrela.. a teraz si predstavte opletacky ako dopravit truhlu nazad na Slovensko) 
btw.. ona sa na ambasade ohana tym, ze ide navstivit syna? Co keby povedala, ze ide navstivit svojich vnukov, ktori by tam uz podla Tvojich slov mali byt legalne?
btw.. ona sa na ambasade ohana tym, ze ide navstivit syna? Co keby povedala, ze ide navstivit svojich vnukov, ktori by tam uz podla Tvojich slov mali byt legalne?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skor to patri sem: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32273
Prepac ale tvoja babka asi uz nikdy nedostane Americke viza lebo kedze by isla navstivit ilegalnich imigrantov je tam velka pravdepodobnost ze by tam s nimi ostala........ ale na to ci jej daju viza vplyvaju aj ine faktory akonapr. financne zazemie, ci je tu zamestnana alebo nie atd.....M4jk1:-) napísal:takze mojej babky syn takze moj stryko je uz tam cca 14 rokov odisiel v 1993 ale zostal tam a stale mu neudeli zelenu kartu a aj jej manzelke ,maju tam uz vlastnu rodinu maju dve dceri ktore maju vizum [ narodili sa tam ]
je to uplne ine ked nejaka babka ide za rodinnymi prislusnikmi ktori su v USA legalne tam je pravdepodobnost dostania viza ovela vacsia.
iba sa chcem spytat skadial to vies lebo toto mi mama vravela ?brm napísal:..neviem, kolko ma rokov Tvoja babka, ale napr. akurat toto leto jedna pani sla dcere do USA na svadbu.. a dostala vizum.. hoci mala 79r. Takze vekom to asi nebude.. (a najsmutnejsie je, ze akurat v USA na letisku ta pani zomrela.. a teraz si predstavte opletacky ako dopravit truhlu nazad na Slovensko)
ale to nieje omg ilegalni imigranti oni po revoluci isli do ameriky a proste tam zostali a tam teraz normalne zijuPP132 napísal:Prepac ale tvoja babka asi uz nikdy nedostane Americke viza lebo kedze by isla navstivit ilegalnich imigrantov je tam velka pravdepodobnost ze by tam s nimi ostala........ ale na to ci jej daju viza vplyvaju aj ine faktory akonapr. financne zazemie, ci je tu zamestnana alebo nie atd.....
je to uplne ine ked nejaka babka ide za rodinnymi prislusnikmi ktori su v USA legalne tam je pravdepodobnost dostania viza ovela vacsia.
vieš čím to bude? LEbo tie svine čo udeluju viza v babke nevidia realnu vidiu toho ze tam bude makat. Jednoducho ak niesi mlady a oni v tebe nevidia daľšieho otroka ich vlády tak ťi víza nedajú..M4jk1:-) napísal:takze mojej babky syn takze moj stryko je uz tam cca 14 rokov odisiel v 1993 ale zostal tam a stale mu neudeli zelenu kartu a aj jej manzelke ,maju tam uz vlastnu rodinu maju dve dceri ktore maju vizum [ narodili sa tam ]
ona nechce makat proste aby mal kto strazit tie ich dve dceri a vidiet svojho syna po 14 rokochMS FRANKY napísal:vieš čím to bude? LEbo tie svine čo udeluju viza v babke nevidia realnu vidiu toho ze tam bude makat. Jednoducho ak niesi mlady a oni v tebe nevidia daľšieho otroka ich vlády tak ťi víza nedajú..