ja som sa dozvedel ze moja byvala ano
sledovanie cez maily
sledovanie cez maily
stalo sa vam aby vam vasa baba pisala maily z ineho loginu?
co si o tom myslite?
nic zvlastne...ale ide o tu skutocnost...prosex napísal:a co take bolo v tych mailoch?
vydavala sa za inu osobu a mozno si myslela ze ju zacnem motat cez maily,alebo co
ale taky ch*j zase niesom... tu druhu "ju" som sa snazil poslat k vode... ale v sledovani pokracovala aj po nasom rozchode... tomu fakt nerozumiem
a tiez neviem co budem robit ked sa s nou stretnem...kym som to nevedel myslel som ze s nou dokazem vychadzat ako kamos,ale takto...
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Bud jej to povies na rovinu, ze vies, ze je to ona, alebo sa zahras na blbecka, ktory pred nou povie, ze "nejaka caja" mu pisala blbe maily, ze ty nechces nic mat a tak a potom zbadas ako bude reagovatjackb napísal:nic zvlastne...ale ide o tu skutocnost...
vydavala sa za inu osobu a mozno si myslela ze ju zacnem motat cez maily,alebo co![]()
ale taky ch*j zase niesom... tu druhu "ju" som sa snazil poslat k vode... ale v sledovani pokracovala aj po nasom rozchode... tomu fakt nerozumiem![]()
![]()
a tiez neviem co budem robit ked sa s nou stretnem...kym som to nevedel myslel som ze s nou dokazem vychadzat ako kamos,ale takto...
tak uz som jej napisal ze viem ze ide o nu....cez maily mi jedno ci sa hadame,alebo nie,ale life niemisokgb napísal:Bud jej to povies na rovinu, ze vies, ze je to ona, alebo sa zahras na blbecka, ktory pred nou povie, ze "nejaka caja" mu pisala blbe maily, ze ty nechces nic mat a tak a potom zbadas ako bude reagovat
no tak si mal fajn...ale ja kkt som sa nechal za nos tahat takmer rok aj polMr.Jack napísal:Ja som mal taký istý problem. ale bola to len kamoška ktoru som chcel a aj ona mna kým sa nezjavil moj naj. kamoš. potom mi začala písať cez iný nick. ale ja som to dosť rýchlo zistil.... atak som sa zahral na blbečka a tak som jej nabrizgal, že že od vtedy sa ani neozvala.....
-
Mr.Jack
Light Star
tak to musela byť potom vtom dobra.. ja som ju nachytal hned na 1 veci a potom som kladol otázky tak aby sa preriekla ale preistotu som dotoho zapojil aj kamoša a porovnávali sme odpovede aby som si bol na 100% ist7....jackb napísal:no tak si mal fajn...ale ja kkt som sa nechal za nos tahat takmer rok aj pol![]()
co ja viem...asi hejMr.Jack napísal:tak to musela byť potom vtom dobra.. ja som ju nachytal hned na 1 veci a potom som kladol otázky tak aby sa preriekla ale preistotu som dotoho zapojil aj kamoša a porovnávali sme odpovede aby som si bol na 100% ist7....![]()
![]()
no akoze to je bieda, ked mama neveri svojej iba 8r dcere a musi ju kontrolovat ,a ak bola zhrozena tak ta vychova stala asi za prdspiro napísal:tak potomje asi chora na hlavu sa to je kus nenormalne......ked mam kontroluje dceru malu ok ale ked ta kontroluje byvala caja ??? sak to je strasnee
k teme:proste si s nou prestan pisat, ked je šlahnuta
-
Goalkeeper
Spammer