Kolko robit klikov....
podla mna kliky by sa mali robit az do mrtva pretoze predsa len je to vlastna vaha a je to ovela ine ako so zelezom. Co sa mozes pri klikoch presilit? Spravim 50 potom dam 10 minut pauzu a uz neviem ze som predtym nieco robil cize zase zvladnem okolo 50... opravte ma niekto skuseny ak sa mylim.FEFE napísal:No nehovorim mozno spravim aj viac ale nechcem to silitCi je to vela to neviem
Tak je. Ale na začiatku je dobré sa zohriať- najskôr si dať dve série po 15 klikov. Potom kolko sa bude dať.pinco napísal:podla mna kliky by sa mali robit az do mrtva pretoze predsa len je to vlastna vaha a je to ovela ine ako so zelezom. Co sa mozes pri klikoch presilit? Spravim 50 potom dam 10 minut pauzu a uz neviem ze som predtym nieco robil cize zase zvladnem okolo 50... opravte ma niekto skuseny ak sa mylim.
Poznam jedneho gymnastu a on cvičil takto: každý den urobiť o 1 klik viac ako predchádzajúci den. Ked bol v najlepsej kondícii urobil 150 klikov
-
last_knight
Light Professional
-
last_knight
Light Professional
som dakedy zacal robit doma, mozno som nedal viac ako 50, ale neskor 300-400 denne. potom niekde sme mali rozne sutaze, a medzi nym kliky za minutu, bola to naklonena rovina, dal som ich 69, na rovnom doma som dal 59. Ked to daki nabuchanci co neboli prave pri tom videli v tabulke neverili, ked ma videli
, tak som musel zopakovat...
Teraz zdvihnem akurat tak klavesnicu ...treba sa vratit k starej zabavke veru ...
Teraz zdvihnem akurat tak klavesnicu ...treba sa vratit k starej zabavke veru ...
-
last_knight
Light Professional
to som tiez skusal a tiez to zaberaMystiQ napísal:neviem, ci tu tento navod je, ale pre tych vyspelejsich v posilovani a tak je super navod tento: zacat robit kliky, ked sa zacina minuta a sekundova rucicka je na 12 a urobit 20 klikov a pockaj, dokym ubehne minuta a na zaciatku druhej minuty zacat znova .... opakovat 10krat cize asi 10 minut
-
markx
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Ja viem, ze posilovna je dost na obsah svalov (da aj nejaku tu silu) ALE dost je rozdiel oproti posilovni cvicit s vlastnou vahou - kliky, brusaky, drepy,..
Ja osobne som nedal tolko na cinkach ako kamos co dava v posilke ale na obycajne zdvihanie na tyci, som ho zotrel. Jazdim, skor skacem na biku, takze prenasam svoju vahu a aj bike.
Kliky treba, ked chce clovek mat silu v sporte a v zivote. Len uz to dodrziavat....
Ja osobne som nedal tolko na cinkach ako kamos co dava v posilke ale na obycajne zdvihanie na tyci, som ho zotrel. Jazdim, skor skacem na biku, takze prenasam svoju vahu a aj bike.
Kliky treba, ked chce clovek mat silu v sporte a v zivote. Len uz to dodrziavat....
-
last_knight
Light Professional
MystiQ napísal:neviem, ci tu tento navod je, ale pre tych vyspelejsich v posilovani a tak je super navod tento: zacat robit kliky, ked sa zacina minuta a sekundova rucicka je na 12 a urobit 20 klikov a pockaj, dokym ubehne minuta a na zaciatku druhej minuty zacat znova .... opakovat 10krat cize asi 10 minut
kokos skusal som to podla tohoto a spravil som ledva ledva 5 serii
a nie to este 10 ufff. Je to makacka
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
FEFE napísal:kokos skusal som to podla tohoto a spravil som ledva ledva 5 serii
a nie to este 10 ufff. Je to makacka. A pls kde zozeniem ten navod ?
Kód: Vybrať všetko
http://www.muscle-fitness.cz/index.phtml?go=clanek&tb=trenink&id=12