Romovia na Slovensku
ciganom sa nikdy nechcelo a ani nikdy nebude chciet pracovat , trapne kecy o zamestani si strcte kam chcete , slusnych pracovitych ciganov by som naratal na jednej ruke, mam to pred ksichtom , nedaleko odomna je cigansky panelak ( bohuzel ) vidim ich zrat ako duhy , hrat karty a kradnu , su vandaly .... Ked to vsetko vidim , lezu mi nervy kecy protirasistickych organizacii , ktori stale tocia o niecom, s cim vlastne ani nemaju skusenosti
Ked je uz nejaky uspesny miniciganik , hned z neho robia boha ( chlapec cigan vysiel z detstkeho domova a spravil si VS tak ho hned drbli do TV, podla mna je to uz prehnane protirasisticke " briezdenie " vid. Sendrejovci a pod.
Ked je uz nejaky uspesny miniciganik , hned z neho robia boha ( chlapec cigan vysiel z detstkeho domova a spravil si VS tak ho hned drbli do TV, podla mna je to uz prehnane protirasisticke " briezdenie " vid. Sendrejovci a pod.
A vy ich nazyvate ludmi???
http://www.bleskovky.sk/cl/10/121273/Lu ... n-odpadkov

toto nerobia ani zvierata...
// http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=24652/ Tomasito
http://www.bleskovky.sk/cl/10/121273/Lu ... n-odpadkov

toto nerobia ani zvierata...
// http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=24652/ Tomasito
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
su to cigani, to je osobitny druh...(cest vynimkam)Dead_Warrior napísal:Gothar: tak co su potom ked nie su ludia? btw zvierata robai mensie kopky?![]()
zvierata robia kopky, ale nie rovno pred svojim pribytkom. Zober si hocijake volne zijuce aspon trochu inteligentne zviera, ziadne z nich si nerobi bordel priamo tam kde zije, o to mi islo.
-
Dead_Warrior
Professional
Ako to moze byt osobitny druh ked su z masa a kosti maju mozog i ked ho mozno nevyuzivaju a vedia hovorit ludskou recou? Ja som pochopil o co ti ide ale zrejem je im to daleko chodit ku kosom ked to mozu vyhodit von oknom....GothaR napísal:su to cigani, to je osobitny druh...(cest vynimkam)
zvierata robia kopky, ale nie rovno pred svojim pribytkom. Zober si hocijake volne zijuce aspon trochu inteligentne zviera, ziadne z nich si nerobi bordel priamo tam kde zije, o to mi islo.
Je to strasne, lebo stat im da zadarmo byty a oni si to nevazija rozbiju to predaju za fet, keby som ja skoncil na ulici, tak by sa stat na mna max. vyje*** a oni si stale ziju a myslia si, ze ich stale niekto bude obskakovat. S tymto by mali nieco robit pobrat im vsetky byty dat ich slusnym ludom, kt. ziju v mea culpach a zasluzia si to.
Fyziologicky su ludia, ale velka vacsina z nich sa tak VOBEC nesprava. Tym, ze sa mnozia medzi sebou zacinaju degenerovat, v spravach boli 6prste cigancata a rozne mentalne poskodene ked boli rodicmi otec s dcerou, sesternica s bratrancom...Dead_Warrior napísal:Ako to moze byt osobitny druh ked su z masa a kosti maju mozog i ked ho mozno nevyuzivaju a vedia hovorit ludskou recou? Ja som pochopil o co ti ide ale zrejem je im to daleko chodit ku kosom ked to mozu vyhodit von oknom....
Toto dokazu snad iba hlodavce. Najradsej by som ich na tom luniku oplotil a nechal nech si robia co chcu. To iste v kazdej smradlavej osade. Mozno by zacali robit poriadok a mozno by vyhynuli...
-
Dead_Warrior
Professional
Tak ale traba povedat tak ako si napisal...su to ludia ale vacsina sa tak nesprava...ani je to zarazajuce co sa medzi nimi deje tj ako si napisal to mnozenie....niekto by ich mal asi naucit ako sa to ma robit a kto s kym moze....ale ked by si ich oplotil tak by to vzbudilo pozornost EU takze ani to nie je riesenie...Ale dake riesenei by sa uz malo najst lebo ak to pojde takto dalej tak to nevyzera moc ruzovo...GothaR napísal:Fyziologicky su ludia, ale velka vacsina z nich sa tak VOBEC nesprava. Tym, ze sa mnozia medzi sebou zacinaju degenerovat, v spravach boli 6prste cigancata a rozne mentalne poskodene ked boli rodicmi otec s dcerou, sesternica s bratrancom...
Toto dokazu snad iba hlodavce. Najradsej by som ich na tom luniku oplotil a nechal nech si robia co chcu. To iste v kazdej smradlavej osade. Mozno by zacali robit poriadok a mozno by vyhynuli...
Normalne riesenie som uz pred casom pisal niekde v tejto teme...ale zhrniem to: internatne skoly, proste dostat deti uz v predskolskom veku prec z tej spiny a bordelu a naucit ich normalne zit, ale neviem ako je to po pravnej stranke, ci mozu len tak niekomu zobrat dieta a dat ho na par rokov do skoly.Dead_Warrior napísal:Tak ale traba povedat tak ako si napisal...su to ludia ale vacsina sa tak nesprava...ani je to zarazajuce co sa medzi nimi deje tj ako si napisal to mnozenie....niekto by ich mal asi naucit ako sa to ma robit a kto s kym moze....ale ked by si ich oplotil tak by to vzbudilo pozornost EU takze ani to nie je riesenie...Ale dake riesenei by sa uz malo najst lebo ak to pojde takto dalej tak to nevyzera moc ruzovo...
-
Dead_Warrior
Professional
Aha tak to som uz asi tu niekde videl...sa mi dza ze dieta sa da odobrat jedien ked rodic nie je schopny ho vychovavat...ale moc sa do toho nevyznam..trebalo by sa opytat dakeho pravnika...je tu niaky na tomto fore?GothaR napísal:Normalne riesenie som uz pred casom pisal niekde v tejto teme...ale zhrniem to: internatne skoly, proste dostat deti uz v predskolskom veku prec z tej spiny a bordelu a naucit ich normalne zit, ale neviem ako je to po pravnej stranke, ci mozu len tak niekomu zobrat dieta a dat ho na par rokov do skoly.
pozri, staci aby hygiena nabehla do osady a v zaujme ochrany deti ich vsetky poberu a umiestnia v normalnom prostredi, co bude internatna skola, toto by urcite nebol problem, lebo to v com ziju sa neda nazvat nicim inym ako smetiskomDead_Warrior napísal:Aha tak to som uz asi tu niekde videl...sa mi dza ze dieta sa da odobrat jedien ked rodic nie je schopny ho vychovavat...ale moc sa do toho nevyznam..trebalo by sa opytat dakeho pravnika...je tu niaky na tomto fore?
-
Dead_Warrior
Professional
Hmm tak posli hygienikov na Lunik IX s policajnou ochranoua uvidime co sa tym viriesisundevil napísal:pozri, staci aby hygiena nabehla do osady a v zaujme ochrany deti ich vsetky poberu a umiestnia v normalnom prostredi, co bude internatna skola, toto by urcite nebol problem, lebo to v com ziju sa neda nazvat nicim inym ako smetiskom
-
Vesper
Professional
pocuvaj co tu tak pises tak ty si volaky idealistaDead_Warrior napísal:Hmm tak posli hygienikov na Lunik IX s policajnou ochranoua uvidime co sa tym viriesi
Pravdu mas, je jedno ako im chce kto pomoct, oni bud pomoc odmietnu alebo este aj ohrozuju "votrelcov". Tie satelity som si vsimol aj ja, je to bezny fenomen ciganskych osad. Videl som dom, kde ani nemali okna ale satelit na streche musel bytmiki690 napísal: A moralne ponaucenie: vecsine romom sa neda verit ! A aj ked im chcete len to najlepsie tak necakajte od nich nic dobre. (CEST VYNIMKAM) . A este jedna super cerstva sprava zo sveta romov. Dnes som cestoval okolo dediny (skor romskej osady) Jaromnice (alebo tak nejako). Romovia tam maju domy postavene z toho co "gadzovia" vyhadzuju tzn. hrdzave vlnite plechy, stare izolacie, kusky plotov a pod. co ma vsak dost zarazilo ze na kazdej chajde bol minimale jeden satelit Shocked no nechapal som ... teda este stale nechapem Rolling Eyes nemaju ani na poriadnu strechu a oni maju telku so satelitom? aj ked podla toho mnozstva satelitov tam mali skor asi meteorologicku stanicu Laughing .. skoda ye som nestihol odfotit ... je to fakt fenomen Very Happy plocha asi 2 izboveho bytu pokryta vlnitym plechom z ktoreho trcia 3 satelity Rolling Eyes
-
Vesper
Professional
tak kta u nas je tiez blizko osada a ked su pridavky tak po prve do krcmy vsetci hned bezia ale po druhe im z ''obydli'' vyhrava hlasna hudba, chodia zo zalozne s vecami ktore v priebehu mesiaca zalozili aby mali na zradlo (el.klavir, tv, hifi veza...)... keby tito ''''LUDIA'''' mali jedešn mesiac vyzit iba z toho co dostanu od statu a nemohli by si nijak inak pomahat tak by pekne hromadne chcipliGothaR napísal:Pravdu mas, je jedno ako im chce kto pomoct, oni bud pomoc odmietnu alebo este aj ohrozuju "votrelcov". Tie satelity som si vsimol aj ja, je to bezny fenomen ciganskych osad. Videl som dom, kde ani nemali okna ale satelit na streche musel byt
Gangsta Paradise..
ano, niekto, ty!Dead_Warrior napísal:...niekto by ich mal asi naucit ako sa to ma robit a kto s kym moze...
v tom pripade setri a plat im to ty (btw vyhodene peniaze)GothaR napísal:Normalne riesenie som uz pred casom pisal niekde v tejto teme...ale zhrniem to: internatne skoly, proste dostat deti uz v predskolskom veku prec z tej spiny a bordelu a naucit ich normalne zit, ale neviem ako je to po pravnej stranke, ci mozu len tak niekomu zobrat dieta a dat ho na par rokov do skoly.
ak ste si nevsimli, decke domovy su plne hlavne tychto tvorov a to su tam uz od mlada.. vysledok ziadny.
lol ...

Ucili ich to 40 rokov! Uci me ich to uz cca 15, stale to nevedia pochopit! To je to ich "zmyslanie" a "rozum". Co sa divit, ked tam tr*kaju medzi sebou jak sysle, z deti su dementi. A z dementov dalsi...Dead_Warrior napísal:...niekto by ich mal asi naucit ako sa to ma robit a kto s kym moze...