Nespavam a dufam, ze ani nikdy nebudem taky zmaniaceny aby som musel (vzdy nieco stahovat)
Par krat som to spravil ale to mam pomaly net a chybalo mi par percent, tak som zaspal a o hodinu som sa zobudil a vypol ho. Inak raz za cas ked robim defragmentaciu disku... ale takisto ked skonci vypnem ho
Ja nemozem pretoze usie bubienky mojej mami su velmi citlive a pocuje az na koniec domu takze keby nepocula zvuky vo vedlajsej izbe tak by to bol zazrak
bocian napísal:mohla by sa zalozit temu "ako utisit svoje PC" lebo to by sa mi zislo Huci jak jadrova tovaren....
aj ja by som potreboval nieco pod.. HUCI a HUCI dnees som pri nom spal a zapol som TV aby sa zvuk vyvazil ( lebo pri TV viem zaspat ) tak som na PC dal deku a okolo som dal take epeda z fotelky . dufam ze som to nejak neposkodil ? teplota bola ok. cize to asi spravim aj nabuduce ale moc to nepomohlo.. poradte :
PS: kese si nechcem minat no novy chladic a pod veci co su tichsie ) lebo setrim na HD )
Ja pri zapnutom pc nespim. Ak potrebujem v noci stahovat, tak sa prestahujem do inej izby a komp stahuje. Ale spat priamo v izbe so zapnutym kompom, to urcite nie.
ja mam notebook a kedze frajerka je daleko tak ho mam vedla seba... A celu noc ide muzicka a download... uz nemam ani volne miesto nadisku sakris... terba prepalit...
Ale spavam so zapnutym notebookom asi 5 dni v tyzdni...
cez tyzden si nastavim vypnutie tak na hodinku kym zaspim-zatial hraju Simpsonovci alebo Spin city
cez weekend mam zapnuty PC v kuse kvoli stahovaniu, spim normalne
jj, par krat. Ked som pozeral film.
Vyvaleny na gauci, prip. v kresle.
Ale stale iba koniec filmu uz ked malo byt to najlepsie.
Potom som si to musel dat este raz
Pana Prstenou 2ku som pozeral 3dni
mal som stary celeron 333Mhz a ked mi odisiel vetrak na CPU, tak som to nechal tak ..trosku viac sa hrial, ale prezival to ..tak a ked bol komp uz taky tichucky, tak naco ho vypinat
tak tato tema ma riadne pobavila !!!! no tak nikdy sa mi nestalo ze som zaspal pri PC ked bol zapnuty ani vypnuty. No stava sa mi ked pracujem dlho do noci a pisem nieco tak zaspavam uz mam v podstate dost ale viem sa ovladnut a vypnut osprchovat a lahnut si do svojej makkuckej postielky
ja mam laptop..cize je tichucky a moze byt zapnuty aj v noci a nerusi ma...na stahovanie ako vysite....ale casto stahujem aj na PDA..to nevydava ziadny zvuk
jojcek napísal: tak tato tema ma riadne pobavila !!!! no tak nikdy sa mi nestalo ze som zaspal pri PC ked bol zapnuty ani vypnuty. No stava sa mi ked pracujem dlho do noci a pisem nieco tak zaspavam uz mam v podstate dost ale viem sa ovladnut a vypnut osprchovat a lahnut si do svojej makkuckej postielky